JA JIJ Loopbaan - Werkboek + online cursus - regie nemen over jouw volgende stap

Aanbieding

JA JIJ Loopbaan – Werkboek + online cursus – regie nemen over jouw volgende stap

(6 customer reviews)

Oorspronkelijke prijs was: €149.00.Huidige prijs is: €79.00.

Online cursus met 30 video’s en cursuspakket bestaande uit een luxe werkboek. Nina van Arum, ontwerper en creator achter alle JA JIJ Invuldagboek geeft met deze cursus al haar loopbaankennis bijna weg. De gigantische waarde aan praktische informatie en handvatten vind je terug in deze compacte cursus. Na deze cursus heb je een duidelijk plan en is je persoonlijke waarde toegenomen en dat ga je ook terug zien in je loopbaan!

Op voorraad

  • 1.5 €
  • 1.5 €
Category:
Product delen

Met deze cursus ben je in 5 stappen weer in regie over je loopbaan en heb je een ijzersterke voorbereiding op elk eerstvolgende gesprek wat jou te wachten staat. Denk bijvoorbeeld aan jouw ontwikkelgesprek met je leidinggevende/directie en/of bestuur.

Deze cursus is ook zeer geschikt wanneer je in een burn-out bent beland. Vaak ben je namelijk door je burn-out helemaal vergeten wat je zelf eigenlijk wilt en waar je oorspronkelijke ambities en/of talenten lagen.
Ik leer jou hoe je uit de plannen van anderen stapt en weer een eigen plan creëert.
Na deze cursus heb jij dus een compleet plan in handen voor de aankomende periode in jouw loopbaan.

BONUS

Start vandaag en ontvang:

– een A1 formaat muurposter voor jouw work/life balans planning en vision board.
– een mooie quote met ansichtkaarthouder
– 30 inspirerende video’s en wil je weten wie jou meeneemt in deze cursus? Zoek mij dan vooral even op via LinkedIn!

Na het volgen van deze cursus?

 

– Eventuele angst, onzekerheid en stress zijn omgezet in persoonlijke professionaliteit!

– Je weet waar je ontwikkelbehoeftes liggen en kunt dit duidelijk overbrengen in een gesprek

– Je werkt met een eenvoudige online leeromgeving, 30 video’s en een luxe werkboek

– Je mag deze cursus alleen, maar ook samen doen!

– Je gespreks- en vraagtechnieken zijn verbeterd

– Deze voorbereiding geeft een boost aan jouw zelfvertrouwen

6 reviews for JA JIJ Loopbaan – Werkboek + online cursus – regie nemen over jouw volgende stap

 1. S. (liever anoniem)

  Ik had zo’n klote eindejaargesprek eind december, ik werd emotioneel en voelde mij niet gehoord en ik wist niets uit te brengen. Ik baalde er zo van! Dat wilde ik nooit meer. Ik heb echt gezocht op een cursus op dit thema, maar vond niets. Ineens kwam deze cursus voorbij, waarschijnlijk omdat ik ooit een JA JIJ Journal bij Nina heb gekocht. En dit is een schot in de roos! Ik heb de cursus eigenlijk net afgerond en een nieuw gesprek aangevraagd met mijn directie om terug te komen op ons gesprek in december. Het het klinkt heel gek… maar ik heb er gewoon zin in.

 2. Paul

  Ik zit in een burn-out en daardoor moet ik regelmatig naar bedrijfsarts en af en toe naar mijn werkgever. Ik ervaarde deze gesprekken als eenzijdig en vooral met het doel: “Paul zo spoedig mogelijk weer op kantoor”. Ik werd geattendeerd door een vriend op deze cursus, eerst dacht ik dit is voor mensen die aan het werk zijn, maar ik heb het toch geprobeerd omdat ik Nina al langer volg op LinkedIn en haar inspirerend vind. De cursus is perfect voor mij en integendeel tot wat ik dacht juist interessant voor mij in deze situatie. De cursusvideo’s zijn kort, duidelijk en praktisch, met mijn lage spanningsboog goed te volgen en aan en uit te zetten wanneer ik wil. En eerlijk? Ik was een beetje kwijt dat ik zelf ook echt nog ambities, dromen en doelen heb, die was ik helemaal vergeten! Het gaat stapje voor stapje, maar ik voel dat ik nu weer langzaam een eigen plan aan het creëren ben. Ik ga nu in ieder geval al heel anders naar het aankomende gesprek met mijn werkgever en bedrijfsarts. Mijn advies is om beter te benadrukken in de reclame voor deze cursus dat het écht ook interessant is voor mensen die compleet vastlopen in hun werk.

 3. Jolien

  Toen ik jouw cursus voorbij zag komen, werd mijn beste vriendin net teamleider. Tijdens een gezellige avond samen besloten we naar aanleiding van jouw story de cursus te bestellen. Wat ontzettend leuk dit als vriendinnen te doen, we hebben gesprekken over onze banen, teams en toekomstplannen die we eerder nooit bespraken in onze vriendschap. En weet je wat ik nou zelf zo fijn vindt, is dat je nu iets kunt uitproberen en voor bereiden en dit nadien samen bespreekt en uitwisselt. Super waardevol! Fijn ook dat de video’s beschikbaar blijven. Ik had nog wel een vraag, mijn dochter zou de poster die erbij zat ook willen hebben is het mogelijk die los te bestellen?

 4. M.

  Hoi Nina, ik heb inmiddels alle video’s doorlopen en het werkboek ingevuld. Zo heb ik zowel de ontwikkelgesprekken van mijn medewerkers als die van mijzelf veel beter dan anders kunnen voorbereiden. “Voorbereiding álles” die zin van jou kan ik nu wel dromen ; – ) Ik ken jou natuurlijk al langer, maar wat vond ik het fijn dat je mij een soort van “aan de hand” nam en een boost gaf in professionaliteit. Ik merkte dat ik vandaag tijdens mijn eigen gesprek met de landelijke directie alles op een duidelijke en professionele manier kon benoemen. Door de voorbereiding voelde ik mij veel zekerder om zaken te benoemen en zat ik zelf veel meer aan het stuur. Daarnaast kon ik goed antwoord geven. Het volgende ontwikkelgesprek pak ik de cursus er zeker weer bij en ik heb zojuist twee extra werkboeken besteld voor mijn man en schoonzus.

  Manager Projecten (46) landelijk bouwbedrijf.

 5. Leonie

  Ik ben nog bezig met de cursus. Het was al een fijn cursus pakket om te ontvangen, heel persoonlijk en leuk extra dingen erbij die ik niet verwachtte. De cursus gaat goed. Ik heb vandaag weer een STAP gezet van de vijf srappen. Zo trots op mijzelf!

 6. Karin

  Nina kende ik al door de JA JIJ Journal en ik ben haar gaan volgen via Instagram. Toen deze cursus kwam ben ik hem samen gaan volgen met mijn vriend. Super waardevol en Nina is lekker zichzelf. De cursus heeft leuke en waardevolle gesprekken opgeleverd over onze carrières en gezamenlijke dromen.

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *