Waarom vrouwen de JA JIJ journal bestellen

Nina-journal-waarom

Voordat jij aan jouw persoonlijke JA JIJ journal avontuur gaat beginnen, wil je vast weten met welke redenen andere vrouwen dit journal bestellen?

Dit journal is geschikt voor vriendinnen samen, voor weduwes, na een scheiding, aan het begin van je carière, voor zelfontwikkeling, voor moeders en dochters samen, na een maagverkleining of andere medische ingreep, als je verkering uit is, om met een vriendinnengroep nog hechter te worden...

YES! Het JA JIJ journal is zo veelzijdig te gebruiken voor iedere vrouw!

Lees onderstaande enkel motivaties, waarom andere vrouwen het JA JIJ journal voor henzelf of een ander aanschaffen...

Alleenstaande moeder

Omdat ik mezelf vergeet als alleenstaande werkende moeder. Hopelijk gaat dit mij een beetje een goeie richting in wijzen.

In een mindere periode

Omdat ik op dit moment in een heel diep dal zit en weet dat ik nu écht aan mezelf moet gaan werken. Ik zie daar best wel tegen op. Mijn eerste opdracht is ook om een dagboek bij te gaan houden. Wie weet lukt het mij om op deze manier een beginnetje te maken.

Meer focus

Om met meer focus en tevredenheid door mijn week heen te gaan.

Nieuwe houvast

Ik heb 1 boekje bijna vol. Het bevalt me zo goed en heeft me dusdanige inzichten dat ik ermee door wil gaan. Een fijne houvast.

Financiële rust

(financieel) onafhankelijk kunnen zijn is mijn streven. Mijn doel is in juli 2026 een Nederlands koophuis op mijn naam te hebben en de hypotheek binnen 20 jaar volledig af te lossen. Ik neem tot 2023 de tijd om mijn studieschuld af te lossen, mijn doel uit te werken en inspiratie en kennis te verzamelen die mij dichter bij mijn doel zullen brengen. Ik hoop dat JA JIJ Journal hierin zal bijdragen.

Hoogsensitief zijn...

Omdat ik een tijdje in gesprek ben met een coach, erachter ben gekomen dat ik hoog sensitief ben en hier ik nu een weg in probeer te vinden. Zij heeft me geadviseerd om een dagboek bij te gaan houden en om meer met mezelf bezig te zijn. Kortom, jouw boek lijkt me de juiste start.

Nieuwe job!

Wil graag mijn bedrijf van de grond af hebben voor het einde van het jaar. En heb al zoveel lijstjes en boekjes en schriftjes en agenda's geprobeerd dat deze er ook wel bij kan. Heb niks met de kleur roze. Maar de advertentie sprak mij aan. Dus denk een verwennerij voor mijzelf. Leuke stok achter de deur. Lekker simpel houden. Dus ben benieuwd.

Relatie uit!

Om na een relatie van 6 jaar, nu op te zoek te gaan naar een gezonde dosis eigenwaarde en liefde voor mezelf.

Tijdens een burnout

Ruim vier jaar ná totale burnout ben ik nog steeds aan het bijkomen. Nee zeggen is mijn grootste handicap. Het is tijd voor MIJ !! 💖

Cadeau

Lijkt mij een perfect cadeau voor mezelf

Bij onzekerheid

Omdat ik in mijn nieuwe baan onzeker ben terwijl ik weet dat ik het wel kan, ook al moet ik veel leren. Ik leg de lat te vaak te hoog. Negatieve gebeurtenissen blijven lang in mijn hoofd rond gonzen. Ik denk dat dit zelfhulp boek mij op weg kan helpen.

Bij revalidatie

Om na mijn revalidatietraject mijn opgestelde doelen te blijven monitoren en (nieuwe) doelen verder uit te werken.

Na verlies partner

Ben meer dan 3 jaar geleden weduwe geworden en ben nu aan het ontdekken wie ik ben en wat ik wil. En hoe mijn leven er verder uit gaat zien.

Bij ziekte

Ik heb twee vriendinnen die genezend zijn van kanker. Waar er eerst geen toekomst leek, kunnen ze nu hopelijk met hun tweede kans gaan nadenken over hun toekomst, weer durven dromen en met dit boek hoop ik hen een stok achter de deur te bieden zodat ze niet teruggaan naar het leven van hiervoor waar je heel makkelijk dacht: morgen weer een dag...elke dag is een geschenk en daarom moet je deze waardevolle tijd goed benutten. Ik hoop dat dit boek hen hierbij gaat helpen.

Bijna 50!

Voor mezelf, las herkenbare tekst op linkedin; altijd maar ten dienste van anderen mezelf wegcijferend. Bijna 50; tijd voor verandering.

Uitzending partner

Mijn man vertrekt voor 6 mnd op uitzending. Ik zie er erg tegenop en hoop dat het dagboek me helpt om stil te staan bij positiviteit.

Nieuwsgierig...

Vooral nieuwsgierigheid, het ziet er prachtig uit, ik hou van dit soort 'journals' en ben benieuwd of het mij nog verder kan brengen.

Doelen stellen

Ik merk dat ik qua doelen en ambities onrustig ben. 'waar wil ik heen?' 'welke kansen pak ik wel en wanneer?'.. voor die antwoorden mis ik handvaten en structuur. Ik hoop dat de JA JIJ journal me daarmee kan helpen op een creatieve maar gestructureerde manier. Ook de content van Nina sprak me aan. Ik ben een dame van 29 in de vastgoedwereld en zoekende naar mijn plek en lange termijn doel.

Voor dochters

Voor mijn dochter van 16, die niet zo lekker in haar vel zit!

Werk het JA JIJ journal 'samen' door, met een vriendin, dochter, buurvrouw of collega...

Het JA JIJ journal 'werkboek' biedt opdrachten voor interessante overlegmomenten, verwenmomenten aan jou of jullie zelf. Samen helpt om er ook ècht actief mee aan de slag te gaan en tijd te plannen aan jullie zelf te werken.

Ik ontvang heel veel reacties van vrouwen die het journal gekocht hebben voor henzelf en een vriendin. Samen aan de slag gaan en toch door de opdrachten in het journal dicht bij jezelf blijven werkt heel goed.

vriendinnen