Coach

EXCLUSIEVE COACHING
Nina van Arum

Mensen die in het verleden bij mij terecht zijn gekomen, zijn altijd getipt of hebben mij online/offline ontmoet en voelden direct dat ik de persoon ben die ze écht verder gaat helpen. Bij een wederzijdse klik bied ik een uniek en exclusief coaching traject aan (niet voor iedereen geschikt).

processed-a7d9ab80-e774-4c51-9ba3-de726b7798d0_ye5tOqXT

Wat ik doe en kan als coach komt niet uit een boekje of uit de coaching opleiding die ik ooit volgde. De allroundheid die ik heb (tegenwoordig wemelt het van business-life coaching titels) komt door expertise vanuit verschillende rollen die ik bekleed. Denk aan mijn rol als ondernemer, werkgever, bestuurder, adviseur,  commercieel bedrijfskundige (meedenker), psychologie/zelfontwikkeling, levenservaringen en meer dan 16 jaar coaching ervaring (1000 coachées). Poeh hé, da's een hele mond vol.
Wat veel belangrijker is, is of het klikt. En een ding staat bij mij als een huis, ik krijg altijd terug dat vooral de extreem veilige omgeving  die ik creëer, of het nu een coaching, groot event of lezing betreft, één van de succesfactoren is van het traject die mensen met mij aangaan.

IK BEN HET STARTPUNT VOOR MENSEN DIE:

 • Met meerdere ondernemingen en 20+ personeel die een objectieve sparring partner missen
 • Op directie -en bestuurlijk niveau een discrete coach zoeken om hen op een dynamische manier te coachen op persoonlijke groei en cases die voorbij komen in het professionele werkveld.
 • De kracht in henzelf wél voelen, maar drempels ervaren om deze kracht naar buiten te brengen.
 • Moeite hebben met the-next-step en hun ambities niet kunnen vormgeven in een praktisch en haalbaar plan.
 • Het gevoel hebben te vertragen in hun loopbaan.
 • Merken dat dit "niet weten" doorwerkt in hun bedrijf, functie, relatie, gezin, vriendschappen en gezondheid.
 • Die moeite ondervinden om zichzelf professioneel zichtbaar te maken en daardoor worden "overgeslagen" bij carrière kansen en promoties.
 • Zich laten overrulen door anderen.
site
23482o34iu2erdf

KIJK UIT!

Is het lang geleden dat iemand zowel je neuronen als je hart prikkelde?
Dan ben je vaak te ontvankelijk voor advies. Dan sta je niet al te stevig in je schoenen en ben je daardoor prooi voor iedereen die het “beter met jou voorheeft”. Of het nu een high-end performance coach is, of één van de mensen die zich vaak als adviseur gaat gedragen en zijn eigen problemen projecteert op jou. Het is een fase waarin je een betrouwbaar & business wise iemand nodig hebt, want alleen dán maak je de stappen die passen bij jouw grote talent, ambities en/of verlangens.

Ik ontmoet regelmatig slimme, professionele mensen die 15.000 spendeerde aan een life-coach en binnen enkele weken een mismatch hebben, onenigheid krijgen, niet verder geholpen zijn en zich schamen over de uitgave en nog ongelukkiger zijn dan toen ze vol verwachting startte...

NIET DOEN EN STAP NOOIT ZOMAAR EEN COACHING IN!

Voordat je jezelf in gaat schrijven. Adviseer ik mensen om mij op te zoeken op Linkedin. Kijk wie we gezamelijk kennen en vraag eventueel referenties op bij mensen die jij ook kent. Uiteraard kan ik ook referenties verschaffen.

BEN JA NA HET ONDERZOEKEN VAN MIJ NOG ENTHOUSIAST?

BOEK HIER EEN INTAKE (let op vanaf januari weer 1 plek beschikbaar)

nina-telefonerende

MOGELIJKHEDEN/TE BOEKEN

 • Exclusief traject van 1 jaar (ruimte voor 3 trajecten per jaar)
 • Een check-out: Samen een out-of-the box coaching dag zonder telefoon

GEDURENDE HET TRAJECT HEB JIJ:

 • Vaste afspraken om te werken aan de 2 high-lights (of blinde vlekken) waar jij aan wilt werken
 • De beschikking over een objectieve schaduwpartner/adviseur aan jouw zijnde gedurende je alledaagse uitdagingen
 • Een meedenker buiten jouw organisatie/onderneming die ja in the-heat-of-some-moments kan bellen voor advies
 • Sociale, mentale, financiële en fysieke verbeteringen
 • Steeds meer scherpte en zaken die je ingewikkeld vond, worden eenvoudig
 • Ook plezier en lol!

Mensen zonder humor gelieve niet inschrijven.

BOEK HIER JOUW INTAKE

ANDEREN OVER COACHING MET NINA:

Directeur- bestuurder, 55 jaar.
Ik ben nu ruim één jaar met Nina onderweg. Ik heb zowel bij haar als bij Tias een offerte aangevraagd en een gesprek gevoerd. Wat ben ik blij met de gemaakte keuze. Nina staat onzichtbaar en objectief aan mijn zijnde bij overnames, bestuursvergaderingen, persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een verademing om iemand buiten je organisatie te hebben die je kan invliegen in de "heat of the moment" en dat is in mijn functie regelmatig na 17:00. Daarnaast werken we ook aan thema's als zichtbaarheid, professionaliteit en persoonlijke thema's. Ze denkt mee, daar waar ik een blinde vlekken heb. Heel eerlijk? Ik krijg zoveel meer dan ik verwachtte in dit traject. Nina is scherp, kritisch, vol humor en professionaliteit maar ook "lekker gewoon". Het is een bijzonder 1,5 jaar!

Organisatieadviseur, 34 jaar (korte loopbaan-coaching)
'Na zoveel coaching en begeleiding die mij niet verder hielpen, heb ik met jou binnen no-time door pragmatische en eenvoudige stappen inzichten verkregen over mijn expertise, professionaliteit en zichtbaarheid. Dat voelt goed en geeft energie' (Ambitie-coaching)

Entrepeneur & expert teamontwikkeling MT/Directie, 43 jaar.
"Ik wist dat mijn verschillende activiteiten optelden. Ik voel(de) aan alles dat er een momentum is. Nina heeft dat scheutje olie op mijn ambitie vuur gegooid, waardoor ik bij mijn wezenlijke "ik" kwam. Om zo weer vol energie vanuit een bewuste keuze mijn pad te volgen. Mij niet laten afdwalen door de omgeving, maar weer focus in het hier en nu en vooruit. Daarnaast helpt ze mij met "de juiste uitstraling op het juiste moment". Zodat de verwachtingen die ik uitstraal en mijn vakkundigheid matchen. Wat mijn zelfvertrouwen een enorme boost geeft. Dit totaal pakket maakt Nina uniek. En ze is ook nog eens een leuk mens om mee te sparren!"

 

KEN JE IEMAND IN EEN BIJZONDERE SITUATIE DIE JE DIT GUNT?

Ik wil voor iedereen bereikbaar zijn en heb de overtuiging dat niemand uitgesloten mag worden in de maatschappij. Niemand mag door omstandigheden uitgesloten worden van coaching. En als je dit leest? Misschien is het niet voor jou, maar ken je een enorme lieverd, waarvan je denkt, ik ga haar naar Nina sturen. Want voor bijzondere omstandigheden doe ik het altijd voor niks.