Ervaringen

Een kleine verzameling ervaringen van personen die al eens met de coaching, training en adviesgesprekken met mij in aanraking zijn geweest.

Ervaring van Monica, Verzorgende IG

Dankje wel voor je mooie en lieve bericht bij het boek, geweldig dat je dit boekje gecreëerd hebt het geeft mij energie om de uitdaging aan te gaan en het ziet er daarnaast ook enorm leuk uit ! Pagina 5 en gedeeltelijk deze week ingevuld.

Ervaring van Vrouw, Veiligheidskundige
Aannemer

Na een ambitie-coach sessie kon ik weer verder. Zoveel bruikbare tips. Daar kan ik meteen mee aan de slag in mijn werkboek. Ik vond het vooral geweldig om te ervaren hoe snel je mijn innerlijke bewegingen oppikte, filterde, en het kon omzetten in tips waar ik direct wat mee kan. Je straalt ongelofelijk veel kracht uit en ik hoop dat mijn tekening er over een tijdje ook zo uit mag zien. De tal van van teleurstellende coachingsessies die ik de afgelopen jaren achter de rug heb, werden met deze twee sessies compleet van tafel geveegd en vergeten. Dank je wel voor deze boost sessie.

Ervaring van Hoofd HR
Landelijk bouwbedrijf

'De lezing/online sessie zichtbaarheid was energiek, spontaan en vol praktische handvatten waardoor de groep de dag erna meteen aan de slag kon. Nina haar open en eerlijke manier van praten over haar eigen lessons-learned en gestruikel in het leven, maakte de groep extra betrokken en actief'

Ervaring van Vrouw, 29 jaar / anoniem
Energieleverancier

"Ik heb een ambitie-sessie gevolgd bij Nina die mij gigantisch heeft doen aanslaan. Ze zette mij al aan het denken voor en tijdens de sessie. Zij gaf terug wat je bij mij zag qua emoties (een grote glimlach, toen ik mijn ambitie uitsprak). Dit gaf mij meer vertrouwen en geloof in mijn ambities. Het gevoel dat iemand je een keer serieus neemt ipv uitlacht. Nina vatte alles samen wat ik vertelde of voegde er nog aanvullende verbanden aan toe. Daardoor vielen bij mij de puzzelstukjes op zijn plek. Ze zegt ook duidelijk waar het op staat en hoe ik verder moet kijken. De kracht en energie die ze uitstraalt en het gevoel dat ze je geeft dat ze je écht verder wil helpen! Dat ze directeur is van meerdere bedrijven inspireert mij nog meer."