In de media

Nina zichtbaar in de media

Regelmatig verschijn ik in de media. Vaak bij onderwerpen die kritisch de nog altijd aanwezige ongelijkheid in benadering van vrouwen in de bedrijfswereld aanhalen. In publicaties, branchegericht binnen de bouw & infra techniek. Mijn ambitie is ook om de Ça Suffit Foundation in de media aandacht te geven en een van mijn dromen te om mensen verder te helpen te verwezelijken. Beste tv-maker, journalist, interviewer, kom maar op 'ik daag je uit' om mijn verhaal te horen.

Publicaties

Nina in de Stad Nijkerk

Lees het artikel

Hoevelakense springt in de bres voor kwetsbare vrouwen en kinderen

Artikel stad Nijkerk

"Dat vrouwenquotum moet er komen!"

Luister naar Radio BNR

Nina in de KEK Mama

Lees het artikel

Nina in de QUOTE

Quote 500 artikel

Nina in het AD

Lees het artikel

"Vrouwen in de bouw & infra zichtbaar"

Lees het interview in Vakblad GWW