Foundation

Leuk dat je meer wil weten over de Foundation waar je mij vaak over hoort praten.
Het is eigenlijk heel simpel, al onze ondernemingen en producten doneren een percentage van het resultaat aan deze Foundation. Doe je dus zaken met Provades B.V., koop je een JA JIJ Journal of kleding bij ÇA SUFFIT Fashion? Dan steun je indirect deze prachtige stichting!

WAAROM DEZE FOUNDATION?

Al lange tijd voelde en voel ik een groot verlangen om mij in te zetten voor vrouwen en kinderen die in onveilige en kwetsbare omstandigheden leven. En daar zit natuurlijk een verhaal achter!

ÇA Suffit betekent in het Frans “Het is genoeg!”. En ook voor mij WAS HET GENOEG!

Het begon in 2012. Na het lezen van een boek, begon ik te worstelen met mijn eigen privileges. Het boek wat ik las destijds ging over een stel dat Nederland verliet om “goed werk” te gaan verrichten. Hun tocht dwaalde via een hospitaal-schip naar Brazilië, waar ze vervolgens met ongelooflijke wilskracht een programma opzetten wat duizenden straatkinderen vanuit onveiligheid en straatgeweld naar een ontmoeting met liefde en toekomst bracht. Het boek was dermate indrukwekkend dat ik de schrijfster aanschreef. Gewoon… omdat ik bijna niet kon geloven dat ze met zijn tweeën zo iets groots hadden gerealiseerd. Dit moest wel verzonnen zijn… als ik daaraan terug denk, schaam ik mezelf voor mijn ongeloof.

Maar het boek was écht en biografisch en de stichting bestaat nog! Het boek bleek echter wel ouder, want de jonge hoofdpersoon was inmiddels gepensioneerd. Ik ontving een liefdevolle brief terug van een inmiddels bejaarde vrouw die haar Stichting had overgedragen aan hun kinderen en aan de straatkinderen van het begin, die nu een volwassen actieve rol hebben binnen het geheel.

Wauw!

En zo  begon ik het mezelf kwalijk te nemen dat ik niet écht "iets" goeds deed in de wereld. Terwijl ik op een behoorlijk welgestelde plek mag leven op deze aarde. Gelukkig veranderde dit zelfverwijt in een constructieve hoe-wel gedachte. Maar om van betekenis te kúnnen zijn voor anderen, stond mij een zware opgave te wachten. Namelijk mezelf bevrijden van een liefdeloos en onveilig leven. Een struikelende, maar stijgende lijn in levensgeluk volgde, waarin mijn eigen “goed werk” droom ontstond. Het was het eerste begin van een weg die leidde tot de ÇA Suffit Foundation.

Inmiddels heb ik meerdere bedrijven en producten en kan ik er actief voor zorgen dat er donaties richting de stichting gaan via onze eigen activiteiten, maar ook middels podcasts en vrijwilligerswerk zorg ik ervoor dat er echte goedwerk activiteiten kunnen ontstaan vanuit de stichting.

WAT DOET DE FOUNDATION?

Wij ondersteunen projecten die zich richten op onze doelgroep: vrouwen en kinderen in kwetsbare omstandigheden of posities in binnen -en buitenland.

Wij ondersteunen projecten die deze vrouwen en kinderen uit deze situatie halen of hun omstandigheden verbeteren. Projecten waar gelijkheid vruchtbare bodem vindt.

Wil je één van onze producten aanschaffen?

JA-JIJ-journal-roze

Geef jezelf of een ander dan één van de JA JIJ producten uit de Nina van Arum shop cadeau. Zo werk jij aan jezelf én draag jij meteen bij aan de Stichting en mijn droom écht iets voor een ander te kunnen betekenen.

Is het voor jou ook genoeg en maak jij dit graag kenbaar door dit statement met jouw en/of onze boodschap uit te dragen door duurzame merkkleding te dragen met een duidelijke boodschap. Koop dan in de ®ÇaSuffit webshop.