Het 6 maanden JA JIJ Journal DELUXE versie

Het 6 maanden JA JIJ Journal DELUXE versie

(117 customer reviews)

19.95

Wat ontzettend WAARDEVOL dat je dit voor jezelf of een ander bestelt!

We horen van veel klanten dat mensen dit ervaren als een cadeau vol “aandacht en attentheid”.
Het wordt als heel erg lief en origineel bestempeld en vaak duurt het niet lang of vriendinnen, zussen dit journal ook bij ons komen bestellen.

Wil je jouw bestelling helemaal compleet maken?
Bestel dan de leuke JA JIJ Verjaardagskalender vol inspiratie erbij (past in het brievenbuspakket)

Lees voor jouw aankoop waarom andere vrouwen het journal bestelden of ontdek inspirerende pagina’s van JA JIJ gebruikers.

Op voorraad

  • 1.5 €
  • 1.5 €
  • 1.5 €
Category:
Product delen
compilatie

JA een mooiere JIJ, 150 pagina's JIJ-tijd!

Deze nieuwe versie... de 'JA JIJ journal DELUXE' heeft 54 pagina's EXTRA schrijf & plak pagina's meer dan de normale versie. Dit boek is een 6 maanden dagboek op het gebied van zelfontwikkeling in diverse thema's. Jij leert JOU zelf aanscherpen en ontdekt een nog mooiere JIJ dan je al bent.

Let op! Deze DELUXE editie van het JA JIJ journal, heeft een uitbreiding. Ná elk weekoverzicht zitten er 2 lege pagina's achter, één met bulletjournal puntjes, de andere met lijntjes.

Verder zitten alle andere pagina's zoals je al gewend bent er nog in!
Zoals:

 • Over financiën (money mindset)
 • Jouw zichtbaarheid & professionaliteit
 • Verbondenheid & intimiteit
 • Extra reflectie pagina's
 • Tips, mijlpalen, vraagstukken, to-do's en meer...
 • WeekoverzichtenDus ben je geen schrijver maar een afvinker? Dan is de gewone JA JIJ Journal a 19,95 voor jou de beste keuze. Maar ben je iemand die graag afvinkt, maar ook ruimte wil voor plakken, tekenen of extra schrijven? Dan is deze DELUXE versie van de JA JIJ Journals echt wat voor jou!

En... heb je onze nieuwe JA JIJ verjaardagskalender al gespot?

Additional information

Dimensions 21.5 × 15.5 × 1.4 cm

117 reviews for Het 6 maanden JA JIJ Journal DELUXE versie

 1. Linda

  Hoi Nina, je invuldagboek bevalt enorm. Het is superfijn om alles even van mij af te schrijven en (kleine) doelen te zetten. Ga zo door, liefs Linda

 2. Joy

  Ik heb de journal zelf, ben nu bezig met de tweede ‘6 maanden’. Ik koop deze voor mijn schoonzus

 3. Laura

  Omdat ik hem vorig jaar rond deze tijd ook besteld heb. En er toen best wel veel zelf uitgehaald heb. Al wil ik nu eerst de oefeningen van voren doen voordat ik de weekoverzichten ga invullen.

 4. Linda

  Wat een leuk boek! Ik heb het gegeven aan mijn dochter die meteen is gaan invullen wat ons ook samen weer mooie inzichten gaf! Dank daar voor!

 5. Inge

  Ik denk dat het zo moest zijn dat ik dit tegen kwam op Insta. Want eigenlijk is het heel erg nodig dat ik tijd voor mezelf maak…maar dat doe ik niet. Lege bulletjournals zat, maar dit is anders… Hier moet je tijd aan jezelf mee besteden. Even weer tot rust komen, want dat is heel hard nodig. Ik ben al heerlijk met de reflectiepagina’s begonnen. Soms confronterend, maar eigenlijk goed te beseffen dat er al veel goed is.

 6. Ella

  Een prachtig ingepakt presentje voor dochter! Een feest om te geven en ze was er blij mee!

 7. Joella

  Een tweede journal voor mij alweer! Heerlijk. En heb ik erbij gekocht om aan een vriendin cadeau te doen.

 8. Maaike

  Ik heb het vorige journal een jaar geleden al gekocht voor mij en me vriendin.
  Nu kopen wij voor ons bedrijf samen de ja jij journal deluze voor ons hele team.
  Wat ontzettend leuk ingepakt weer met die rode strik en fijn dat er “dank je wel” kaartjes gratis bijgeleverd konden worden. Topservice

 9. M. (anoniem)

  Ik ben een meisje van 22 jaar en zit al maanden thuis met een depressie. Hierdoor ben ik gestopt met mijn studie en woon ik weer bij mijn ouders. Ik ben het zat om in me bed te liggen en nergens zin in te hebben.
  Inmiddels loop ik bij een psycholoog en maak ik kleine stapjes de goede kant op. Er werd me aangeraden te schrijven, maar een leeg schrift vind ik zo lastig! Dit dagboek is positief! Bewust worden van de dingen die ik al bereikt heb en wat mijn doelen zijn zodat het werken daar naartoe realistischer word.

 10. Saskia

  Ik heb twee journals besteld. En wat pakken jullie het leuk in met die strik!
  Eentje voor een vriendin haar verjaardag en een voor mezelf. Allebei een moeilijke periode achter de rug en we helpen elkaar waar nodig en ik gunde ook haar rust voor haar zelf. Echt een waardevol cadeau. Ansichtkaartjes en gelukspoppetje erbij is ook helemaal leuk!

 11. Marisa

  Ik heb ondertussen mijn eerste dagboek bijna uit en wauw, het is zo heerlijk om dagelijks even te reflecteren over je dagje. Het heeft mij geholpen om het herstelproces van mijn burn-out te versnellen. Daarom nog een 2e exemplaar om verder te kunnen werken aan mijn zelfzorg.

 12. Natascha

  Wat een mooi boek heb je ervan gemaakt!
  Ik heb er snel doorheen gebladerd en ga hem onder de kerstboom voor mijzelf legggen.
  Mooi cadeau en prachtig om dankzij jouw hulp weer wat meer mezelf terug te vinden na pittige jaren waarin ziek zijn voorop stond nu komt mijn tijd weer!

  Bedankt.

  Lieve groetjes

 13. Claudia

  Ik heb dit journal zelf ook. Wil deze cadeau geven aan mijn vriendin. Zij gaat scheiden, ondanks het keiharde vechten wat zij voor haar huwelijk deed, hield haar man er een dubbele agenda op na. Ze is er kapot van en ik gun haar dit journal zodat ze zelf ook weer gaat voelen hoe bijzonder zij is!!!

 14. Simone

  Het gewone ja jij journal besteld in hoop dat dit mij helpt om uit mijn depressie te komen. Bij het openen van het pakketje was de journal mooi ingepakt en zat er een heel lief kaartje en poppetje bij. Als extra verassing en steuntje in de rug heb ik de deluxe versie gehad, zodat ik alles goed van me af kan schrijven. Echt super lief en ben Super blij met alles. hoop echt dat het me voor nu of straks (na verder herstel / in de toekomst) de goede kant op / verder gaat helpen.

 15. Vanesse

  Mooi en inspirerend boekje een echt waardevol cadeautje met aandacht voor jezelf!

 16. Nicole

  Voor mijn vriendin, die momenteel met een burn out kampt. Ik gebruik de dagboek momenteel zelf al, nu voor haar.

 17. Sabine

  Heb zelf het boek onlangs gekocht, ben er zo blij mee dat ik hem ook cadeau wil doen aan mijn vier vriendinnen.

 18. Anne

  Omdat ik verliefd ben op mijn eerste nina dagboek, bestel ik nu een tweede!

 19. Anouk

  Een leeg schriftje doet me elke keer weer verstijven waardoor ik geen letter op papier krijg… Dit past dus meer bij bij. Een boekje om te starten met journallen / schrijven om te reflecteren over mezelf, m’n leven. Zin in.

 20. Cynthia

  Ik heb jarenlang mezelf weggecijferd en opgeofferd voor anderen waarbij ik mezelf vergat. Zodanig erg dat ik met een zware burn-out thuis ben komen te zitten. Ik ben nu bezig om hieruit te komen en mezelf op één te zetten, het journal bevalt me omdat ik aan de hand genomen wordt door vragen. Ik ben niet zo goed in lege vellen en het helemaal zelf verzinnen. Dit is prettig.

 21. Jenny

  Ik wilde wat meer regie hebben over mijn eigen leven. Ik zit momenteel thuis met Long Covid en ik wil wat meer bewust gaan worden van mijn dagen, het boekje geeft me zo de eerste dagen al rust en iets positiefs écht voor mijzelf.

 22. S & J (tweelingzussen)

  Ten eerste wat geweldig mooi ingepakt echt een kadootje. We doen het samen en zijn een tweeling dus hoe leuk is dat. We zijn donderdag echt een beetje begonnen in het Ja jij journal. En meteen al leer je zelf kennen. Bijzonder en zeker een aanrader voor jezelf, je zus en of vriendin. Om alleen te doen maar ook samen.

 23. Judith

  Geweldig product, snel verstuurd in in mijn geval met een lief persoonlijk briefje erbij

 24. Sonja

  Aan mijzelf cadeau gedaan. Ik ben blij dat ik eraan begonnen ben. Er zijn al enkele tranen gevloeid bij me. Het is confronterend, maar het lucht enkel op en de moed die je krijgt erin. Is gewoon zalig om ermee door te gaan.
  Ik zelf voelde dat ik naar een 2de burn-out aan het gaan ben/was en wil dat voorkomen. De kalender erbij was ook een goede zet, zo krijg ik dagelijks reminders.

 25. Carla

  Wow wat een geweldig cadeau voor mezelf . Het ziet er prachtig uit ( bijna jammer om in te schrijven ) . Goede kwaliteit met harde kaft zodat het mooi blijft . Het boekje nodigt uit tot nadenken en door de vragen en leuke illustraties is het plezierig om mee bezig te zijn . Absolute aanrader !

 26. Denise

  Hoi!
  Ontzettend leuk hoe de boeken als cadeautjes ingepakt worden bij de cadeau-optie. Dat maakt het ontvangen en weggeven nog leuker 🤩
  Ik heb het boek nu een tijdje in huis en door omstandigheden nog niet de tijd gehad om er aandachtig voor te gaan zitten. Maar als ik alleen al kijk naar de kaft, geeft het mij al een gevoel van rust.

  Een goede vriendin van mij en ik zitten momenteel in een zelfde soort fase. Misschien is het onze leeftijd (37). Wij zijn toe aan een nieuwe aanpak. Een leven waarin wij niet onszelf continu wegcijferen voor anderen. Maar waar wij op een natuurlijke manier opkomen voor onze eigen wensen en belangen. Het liefst zonder dat wij ons daar schuldig over hoeven te voelen. Zodra wij stappen hebben gemaakt aan de hand van jouw boek zal ik het absoluut laten weten!
  Bedankt voor de prachtige boeken!

  Fijn weekend 🍀🤩

 27. E.

  Mijn vrouw is geïnteresseerd in je werkwijze. Klein zetje in de rug om het zichzelf te gunnen hier meer tijd en energie in te gaan steken.

 28. N

  Omdat me andere journal vol is bestel ik nu de deluxe versie

 29. Eline

  De journal bevalt me goed en leuk om als kado te geven, dus deze 4 ga ik weggeven!

 30. C.

  Nina

  Dank je wel voor het snelle verzenden i.v.m. mijn situatie!
  Het was een kadootje om uit te pakken!
  Zo lief!❤️En heel erg bedankt voor het mooie kadootje wat je erbij had gedaan

 31. Lonneke

  Mijn eerste ja jij journal is bijna vol en wil graag verder nu de deluxe versie gekozen.

 32. Anoniem

  Ben net aan het re-integreren na een burn-out en heb deze journal aanbevolen gekregen. Zo na de eerste week gebruik denk ik dat dit mij hierbij kan helpen.

 33. Ini

  De deluxe versie voor mezelf ( heb voordien al 2x de gewone die nu uit het assortiment gaat gebruikt). De andere is voor een vriendin van mij die al zo lang vastzit in wat ze wilt/niet wilt in het leven. Ik hoop haar op deze manier ook een duwtje in de juiste richting te geven zoals het mij enorm heeft geholpen.
  Vele hartverwarmende groetjes Ini

 34. Gabrielle

  Ik zit even in between jobs, ga altijd veel te snel, heb nu voor de rust gekozen. Voor self love , en dit boekje is daar heerlijk bij

 35. Anja

  Ik zit met een burn-out thuis, mij werd geadviseerd om te gaan schrijven. Maar dat vind ik veel te moeilijk, iemand wees mij op dit journal.
  Ik merk dat het fijn is dat je een beetje aan de hand genomen wordt en het schrijven niet zelf hoeft te verzinnen. Het is echt iets kleins voor mijzelf, voelt fijn “iets” te doen. De podcast-wandeling afstrepen elke week is zoiets kleins en praktisch, maar voelt voor mijzelf als een reuze-stap waar ik dan weer een beetje trots op ben. Ik doe weer dingen.

 36. Petra

  Het is een mooie journal met een aantrekkelijk kleurtje. Hij valt lekker op op tafel dus ik kan hem niet over het hoofd zien. Ik ben gisteren begonnen met de reflectiepagina’s. En heb ook al een van de kaartjes op de post gedaan! Heb nu al zin om de rest van de journal in te gaan vullen. Mooie en goede vragen en ook een leuke opmaak/indeling.

 37. Sigrid

  JA Jij Journal en de kalender gekocht voor een vriendin die het erg moeilijk heeft. Hiermee hoop ik dat ze zichzelf weer terug kan vinden of een betere versie.
  Mooi dik boek. Met handige tips.

 38. Patricia

  Het boek nodigt je uit om jezelf te ontdekken en te voeden wat je nodig hebt om jezelf ‘ soort van te resetten’ en een nieuwe jij te creëren waar je je prettig bij voelt. Aandacht geven aan de punten waar je aan wilt werken met een klankbord aan vrouwen die je ook kunnen inspireren en wellicht ook ervan kunnen leren. Met jezelf in het middenpunt.

 39. Paula

  Nu bijna een week de journal in huis. In huis maar er nog niet mee gestart. Momenteel ben ik niet heel zeker van mijn eigen ik maar hoop met dit journal handvaten te krijgen & weer stappen in de goeie richting te zetten.

 40. Astrid

  Ik ben een moeder van 2 prachtige kinderen. Maar beide vragen ze aandacht en daarnaast werk ik ook. Hierdoor vergeet ik aan mezelf te denken. De JA JIJ Journal helpt mij daarbij.

 41. U. uit België

  Ik zit in de helft van mijn JA JIJ Journal Deluxe versie. Dus tijd om de reflectie bladzijde in te vullen. Daar kwam ik tot de conclusie dat jij, Nina, een positief waardevol persoon bent voor mij ook al kennen wij elkaar persoonlijk niet. Ik leerde van jou dat je door eerlijk te zijn t.o.v. jezelf maar ook anderen je (h) erkenning geeft en krijgt. Dank je wel Nina, om steeds jezelf te blijven en dit met ons (jouw insta-volgers) te bleven delen. Liefs U. (volger uit België)

 42. Joyce

  Alleen al het ontvangen van het pakketje was een beleving die een lach op mijn gezicht toverde. Ik ben er afgelopen weekend in begonnen en merk dat ik enthousiast word van de manier waarop persoonlijke ontwikkeling wordt benaderd en hoe je je moet voorbereiden op het daadwerkelijke journalen. Ook erg fijn dat je doelen uitgesplitst worden op specifieke vlakken en dat je dus gericht daarmee aan de slag kan. Daarnaast wordt je creativiteit getriggerd door verschillende opdrachten, wat het extra leuk maakt. Ik kijk er nu al naar uit om vanavond verder te schrijven.

 43. Kathleen

  Een vriendin van me gaat door een erg moeilijke periode. Om het traditionele, betekenisloze cadeau voor haar verjaardag eens te laten voorbij gaan, heb ik voor deze journal gekozen. Het is veelzijdig, doet je stilstaan bij het leven, doelen, maar ook over positieve dingen; wat heb je al bereikt, wat is goed. Ik hoop dat ze haar kracht kan terugvinden door dit invulboek en terug de sterktes ziet die ik wel nog zie.

 44. Sabrina

  Echt een kadootje! Mooi ingepakt, wordt er blij van! Eerste dagen gestart, voelt fijn!

 45. Danique

  Het is een prachtig boek, waardoor je jezelf leert kennen en reflecteren. Zo voel ik dat ik beetje bij beetje een betere en mooiere versie van mezelf aan het creëren ben.

 46. Ilse

  Wow. Wat een feestje om de práchtige journal uit te pakken (cadeauoptie). Echt geweldig. En de inhoud en dagjournals zo fijn! Ik heb hem ook cadeau gedaan aan mijn vriendin. Samen gaan er ervoor.

 47. Joyce

  Hoi Nina,

  Hopelijk komt dit bericht goed bij jou terecht. Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen en toen ik het pakketje open maakte en jouw kaartje las maakte mijn hart oprecht een sprongetje. Wat ontzettend lief, ik ben je echt heel erg dankbaar. Ik twijfelde zondag al om een 2e te bestellen voor mezelf. Ik was zo superblij met de 1e levering dat ik dacht ‘ach ik doe het gewoon. En nu krijg ik gewoon ook de deluxe versie. En mijn favo chocolade ook nog. Wauw, ik heb er gewoon geen woorden voor. Ik wilde een review achterlaten maar ik zag op Google of Facebook geen mogelijkheid daartoe. Daarom sowieso even een berichtje.

  Nogmaals heel erg bedankt. Ik ga morgen vol enthousiasme starten in mijn journal!

  Liefs,
  Joyce

 48. Jolanda

  Ook ik kocht de “JA Jij Journal”. Maar niet voor mezelf. Tenminste… in eerste instantie ? Ik vond het journal een prachtig cadeau voor mijn zusje. Altijd druk met van alles; de kinderen, werk, huishouden, sociale contacten en maar door! Als we dan eens samen lekker rustig op de bank aan de thee zitten, komt er veel emotie uit haar. Net als de wens “Had ik maar wat tijd voor mezelf, dat lukt me te weinig”. Vast herkenbaar voor meerdere vrouwen.
  Bij het zien van dit journal wist ik dat dit het juiste cadeau was voor haar. Een helpend handje om haar wens te realiseren. Ik weet zeker dat ze het gaat gebruiken. Het journal is een mooie bundel van stevige bladzijden vol met leuke, uitdagende, inzichtgevende vragen en opdrachten. Je hoeft geen groot opstel te schrijven maar alles helpt je wel tot inzicht te komen op een leuke manier.
  Ik kocht de journal dus voor mijn zus omdat ik haar”me-time” gun maar ik denk dat ik hem ook op mijn lijstje zet voor kerst! ??

 49. Louisa

  Ontzettend mooi journal! ❤️ Mijn moeder en beste vriendin zijn er heel erg blij mee. Ontzettend persoonlijke levering. Mijn verwachting, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had, zijn overtroffen! ✨ Gelijk weer een bestelling gedaan.

 50. Gitta

  Hoi Nina mijn dochter was er heel blij mee

 51. Danielle

  Wauw toen ik je eerste bericht voorbij zag komen dacht ik, dat boek ik perfect voor mij!
  Ik heb een tijdje met een bewustwordingscoach aan mezelf gewerkt en ben daarin heel erg mezelf tegen gekomen maar ook zoveel geleerd en stappen gemaakt!
  Ik denk dat dit boek me dat extra stapje kan gaan geven!
  En dan ook nog eens ontvangen als een echt cadeau ? wauw!

 52. Sophie

  Mijn eerste aandachtspunten zijn dat hij mooi oogt en zo een beetje gebladerd en ziet er goed uit . Benieuwd naar het begin

 53. Angelique

  Een fantastisch boek. Ik ben helemaal klaar voor de zelfontwikkeling! Daarnaast echt uitstekende service.

 54. Rachelle

  Heel indrukweekend !!!

  Vanaf de buitenkant tm de inhoud.
  Heel mooi in elkaar gezet.

  Het blijft je interesseren, je blijft diep nadenken.
  Je kan niet zomaar wat invullen.

  Dus JA ben zeker blij dat ik deze besteld heb.
  En ben gelijk begonnen.

 55. Samantha

  Het Journal was een cadeautje aan mezelf en wat een verrassing toen ik het thuis ook letterlijk mocht uitpakken! Alleen dat bracht al een glimlach op m’n gezicht. Ik zocht een journal+dagboek ineen, waar het JA Jij Journal precies aan lijkt te voldoen. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan en het nog mooier/persoonlijker te maken dan het al is.

 56. Nina van Arum

  NINAAAA!!!! Mijn vriendin is MEGA BLIJ met de journal!!! Dankjewel dat je dit verstuurd hebt! Je bent echt een topvrouw!
  Haar reactie:
  Wat ontzettend leuk!!! En een erg leuke verrassing! En ontzettend benieuwd naar de persoonlijke ontwikkeling en wat hier uit gaat komen
  Mijn hoofd tol dr van😅 wil aan de slag en spannend en overweldigd met dit lieve cadeau van jou en en en … DANKJEWEL 🙏🏻

 57. G. (wil anoniem blijven)

  Mezelf al zolang niet op 1 gezet, in de jarenlange giftige relatie, maar ook nu na 1,5 jaar de (heftige) scheiding eindelijk rond is, wil ik er voor mijn kinderen (12 en 14) zijn en probeer te compenseren waar hun vader tekort schiet. Maar daarbij cijfer ik vaak (weer) mezelf weg…
  Hoop daar een betere balans in te vinden, zodat ik me niet in golfbewegingen steeds weer moe, uitgeblust en waardeloos voel…
  Meteen ook voor mijn vriendin besteld 😉. Het persoonlijke berichtje van Nina erbij is prachtig. We gaan ervoor!

 58. Romy

  Ik heb de journal aan mijn vriend van de paarden waar ik het over had gegeven. Wat is het leuk ingepakt met die strik! Ik heb de journal voor mijzelf ook al doorgebladerd. Hij is gewoon geweldig. De vragen en het weekoverzicht, ik hou van afvinken, ik kan niet wachten om te beginnen!

 59. Babeth

  Ik vind Nina echt een topper en vind haar en al haar overwinningen op haar angsten en en het delen van haar kwetsbaarheden zo stoer! op @ninavanarum op instagram miste ik haar gewoon toen ze door het ongeluk van haar dochter langere tijd afwezig was. Van zulke mensen wil ik leren en ben dan ook superblij om van de week mijn 2e journal in huis te krijgen! De upgrade naar de DELUXE versie en de 50 extra schrijfpagina’s vind ik erg fijn. De nieuwe schrijfopdrachten: brief aan je jongere zelf en de brief naar jou toekomstige ik…. allemaal leuk (en confronterend). Zet hem op kanjer!

 60. Lisanne

  Een goede stap om weer tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Het voelt goed om iedere dag even in dit mooie roze boek te schrijven en even stil te staan bij mijzelf. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de DELUXE omdat deze meer schrijfpagina’s heeft om te schrijven, plakken of schetsen. Mooi dik papier ook wat niet doordrukt. Stil staan bij jezelf gun ik iedereen!
  En complimenten aan de service en verzending! Snel thuis, en helemaal leuk ingepakt.

 61. Mirjam

  Super fijn invulboek/journal. Ik ben nu in mijn 2e begonnen!

 62. Anouk

  Ik heb heb hem voor mijzelf gekocht wat een geweldig journal!! absolute aanrader

 63. Simone Spijkers

  Zo blij met mijn journal! Al die kleine te beschrijven doelen, zelfreflectie en vooral positiviteit!! Inmiddels ook al aan mijn dochter en drie vriendinnen gegeven! (ik heb de deluxe versie die heeft meer schrijfpagina’s en ruimte)

 64. Vreneli

  Ik heb al ervaring met journals, planners e.d., maar deze planner sprak mij aan omdat het op dit moment in mijn leven aansluit bij wat ik nodig heb. Ook heb ik hem besteld voor een vriendin die bijna jarig is. Wat is de cadeaupapier optie mooi en leuk met dat lint erbij en dat gelukspoppetje! Ik heb het cadeau al uitgepakt en ben er al in begonnen. Heel fijn om in te werken en ik weet zeker dat dit cadeau in goede aarde gaat vallen!

 65. Ilse

  Ik kwam op jouw Instagram pagina terecht en zag de journal. Ik móest deze hebben voor mijn beste vriendin en mezelf, gewoon omdat we onszelf eigenlijk een beetje verwaarlozen. Ik als moeder van twee jonge kinderen, zij als hardwerkende vrouw op zoek naar een levensgezel.

 66. Erna

  Hi Nina,
  Mijn vriendin heeft gisteren haar journal uitgepakt en was erg verrast door dit kado! Ze voelde zich gezien en erg gewaardeerd! Nu lekker mee aan de slag! Wilde je dit even laten weten!

 67. Viviane

  Goede service. Snel bezorgd. En super leuk ingepakt!
  Eerste indruk: mooi boekje met veel leuke vragen.

 68. Evelien

  Zo blij dat ik deze besteld heb! Super service en een leuk boek om in te werken! Ook de kaartjes die erbij zitten zijn erg leuk!

 69. Sigrid

  Zeer mooi en verzorgd, nodigt uit tot effectief aan de slag te gaan met jezelf. Van blabla naar doen 🙂
  Fijn dat de DELUXE versie 50 schrijfpagina’s extra heeft!

 70. Nathalie

  Ik heb het boekje ontvangen en het was echt een prachtig cadeau aan mezelf om uit te pakken ?.. ik moet er nog een begin mee maken, maar dat ga ik heel snel doen. Ik hoop dat het me meer inzicht gaat geven in wie ik ben. Alleen al de omslag van het boekje maakt mij blij! Ook leuk om Nina te volgen op instagram erg inspirerend en puur.

 71. Anja V.

  30 stuks aangeschaft als extra cadeau voor deelnemers van de lezing die ik gaf aan een vrouwennetwerk binnen een grote energieleverancier.
  Leuk ingepakt en gaf een extra leuke vibe aan de ochtend als die cadeautjes met linten op tafel! Snelle service en levering en zakelijk factuur.

 72. Anissa

  Het Ja Jij journal is een fijn journal. Ik heb al verschillende journals gehad. Dit journal heeft weer een andere insteek. Het stukje waar je de to do’s in kan vullen helpt bij het plannen voor de week. Daarnaast maakt Nina je bewust van de kleine dingen om voor jezelf te zorgen zoals een wandeling of me time plannen. De extra pagina’s waar je zelf invulling kan aangeven zijn prettig om bijvoorbeeld dankbaarheden op te schrijven.

  Een echte aanrader als je een journal wil die ook aandacht heeft voor de praktische zaken!

 73. Bureau manager B. Kinderopvang.

  Besteld als cadeau voor 50 kinderdagverblijf leidsters. Keurig en goed ingepakt geleverd, als extraatje hadden ze alles in cadeau papier ingepakt. Erg attent! Goede service

 74. Femke

  Ik heb net de leuke JA JIJ Journal DELUXE binnen gekregen, feestje om uit te pakken. Dank voor je motivatie en support, hebben vrouwen soms nodig. Ik ga er lekker mee aan de slag en stuur jullie over een paar weken een update. Groetjes Femke (18 jaar en verpleegkundige student uit Friesland)

 75. Samantha

  Nina ik vind je een prachtig mens, een voorbeeld voor velen… en zo jezelf! Je bent zo positief, het is aanstekelijk…
  Ik ben door jou eindelijk bezig met een mooiere ik. Je invuldagboek is helpend, maar ook je challenges en eerlijk? Je insta inkijkjes in je leven vind ik ook helemaal top. Je lach en je traan!

 76. U.

  Hey Nina. Heb onlangs de “Ja Jij” journal gekocht en WAUW ik vind het FAN-TAS-TISCH waardevol! Ik zit al jaren thuis met een chronische depressie en steek al mijn energie in mijn persoonlijke ontwikkeling. De journal is een geschenk uit de hemel in dat opzicht. Want het draagt bij om toekomstperspectieven haalbaar te maken en stil te staan bij milestones, zelfzorg etc. Heb je toevallig nog extra schrijfoefeningen/invultemplates, die ik als extra aanvulling op je journal, ter beschikking? Ik hoor het graag! Veel liefs, (XXXX) uit België. PS. Heb deze dan ook gedeeld op mijn verhaal zodat anderen het ook kunnen ontdekken en tot bij jou terechtkomen

  Reactie: Wij hebben de doelstellingensheet, piekeropdracht, brief aan jezelf en reflectie als losse download beschikbaar. Een moodboard maken tegelijkertijd met jouw 6 maanden reis met de JA JIJ Journal bevelen wij van harte aan!

 77. Floortje

  Bijna klaar met het invullen van mijn eerste journal. Super fijn om bewust bezig te zijn met jezelf en zo te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het fijn dat dit een dagelijks ‘ritueel’ is geworden en dat wil ik graag zo houden :). Nu bestel ik de DELUXE versie ik ben benieuwd!

 78. Trijntje

  Ik ben zelf zo fan van dit boekje.
  Nu geef ik deze als afscheid voor de juffen van mijn kinderen.

 79. Linda

  Ik kwam Nina op Linkedin tegen en zo bij de JA JIJ Journal terecht. Superfijn boek om eindelijk eens met mijzelf bezig te zijn. Ik vond het boek en de service zo fijn dat ik ook direct een boek naar een vriendin op heb laten sturen!

 80. Renate

  Een cadeautje voor mezelf en mijn vriendinnen. Middels dit Journal deluxe versie kunnen we een momentje op de dag echt even met onszelf bezig zijn, doelen stellen en reflecteren. Daarnaast was ik zeer verbaasd door de mooie verpakking en het extraatje. Doordat we gelijktijdig gestart zijn met invullen, levert het ons, als vriendinnen, ook diepgaande gesprekken op.

 81. Tirza

  Mijn vriendinnen waren superblij toen ik de journals uitdeelde als verrassing op onze vriendinnentrip in het buitenland! En wat ik ook wil zeggen. Super leuk je volgen op instagram. Ik bewonder je open- en kwetsbaarheid die je zomaar de wereld in slingerd. Niet iedereen zal hier positief op reageren, zoals je laatst deelde van die man die er wat van vond. DE EIKEL! Maar ik heb er wel wat aan. We hebben elke dag onze struggles en soms voelt het of dit alleen bij mij zo is, en dan zie ik jou voorbij komen en snap door jou dat iedereen wel es wat heeft, en dat je dat ook vaak kunt ombuigen naar iets positiefs. Dus dank je wel daarvoor❤️

 82. Corina

  Lieve Nina. Doordat ik deze Ja Jij Journal (deluxe trouwens) heb gekocht ben ik je gaan volgen op instagram.
  Ik ben blij met de journal. Maar ik wil je laten weten dat ik het ontzettend leuk vind om jou te volgen. Het is allemaal zo herkenbaar (ik ben al 11 jaar geleden gescheiden, maar het heeft toch nog steeds impact op mijn leven) En wat ik heel fijn vind is dat je ook jouw dieptepunten deelt. Ik denk dat dat voor heel veel vrouwen belangrijk is om te zien. Normaal zie je alleen maar mensen die echt een enorm leuk en druk sociaal leven tonen (wil niet zeggen dat ze het ook hebben!), waardoor je jezelf nog beroerder vorken en, in mijn geval, toendertijd een enorme mislukkeling. Want ik had én geen partner én weinig feestjes ed. Dus het moest wel aan mij liggen.
  Was er toen maar iemand zoals jij geweest, die ook haar moeilijke momenten liet zien. Gelukkig had ik wel een goed netwerk om op terug te vallen. En mede dankzij hen ben ik uit dat diepe dal gekropen.

  Ik denk echt dat jij, via jouw berichten een hoop verschil kunt maken voor heel veel vrouwen!! Niet alleen met jouw stimulerende teksten, maar ook op de, voor jou, hele slechte dagen!

 83. Claudia

  Ik ben sinds 8 weken bezig met Ja Jij Journal Deluxe versie. En dat doet mij zo goed. Ik heb een Burn Out en moest van mijn psychologe gaan schrijven in een schrift. Ja maar wat,…
  Ik kwam jouw Journal tegen op Instagram en heb het besteld. Het helpt mij enorm. Antwoorden geven op de vragen, opdrachtjes etc en dan gaat het schrijven vanzelf. Ook krijg ik zo nu steeds meer inzicht in mijn leven. De positieve en de negatieve dingen. Wat geeft mij energie en wat kost mij energie. Waar wil ik aan gaan werken. Wat moet er veranderen in mijn leven etc. Bedankt daarvoor. Jij helpt mij op weg om beter te worden. Om mij te leren meer tijd voor mijzelf te nemen en beter voor mijzelf te zorgen.

  Ik heb de Journal ook laatst voor mijn zusje gekocht. Ook zij zit door een nare scheiding niet goed in haar vel.
  Met jouw Journal help jou zoveel vrouwen met het werken aan een beter leven.
  Bedankt lieve Nina!

  Oh ja een mijn psychologe heeft jouw Journal ook genoteerd. Zij gaat het zeker aanbevelen aan andere patiënten. Zij vond het een mooie Journal.

 84. Joyce

  Wat een feestje om de 2 Journals te ontvangen. Zo mooi ingepakt dat het echt als een cadeautje voelt. Leuk om te ontvangen en ook met heel veel plezier aan mijn vriendinnetje gegeven.

 85. Meike

  Zit mooi en handig in elkaar, heel laagdrempelig omdat je niks zelf hoeft te verzinnen.

 86. Mathilde

  Woensdag de JA Jij Journal ontvangen, wat een feestje om het uit te pakken! Geweldig verpakt!! Over de inhoud zeer te spreken, ziet er uitnodigend uit! Vol enthousiasme begonnen.

 87. Bettine

  Wat een kadootje om te ontvangen! Mooi ingepakt, echt een feestje!

  Het journal ziet er van buiten natuurlijk erg vrolijk uit met de mooie roze kleur. De pagina’s zijn duidelijk en niet te vol en de inleidende tekst is duidelijk.

  Aankomend weekend ga ik in alle rust beginnen met het invullen van de eerste pagina’s!

 88. Suzan

  Met veel plezier ben ik begonnen aan het invullen van de Journal. De vragen zetten me echt even aan het denken. Echt even me-time, heel fijn.

  De verjaardagskalender is een echte eyecatcher bij ons in de hal. Tot nu toe heeft iedereen die binnenkort de quote hardop voorgelezen en sommige bladeren nieuwsgierig door naar de andere maanden. Geen standaard kalender dus!:-)

 89. R.

  Wauww!! Wat een ontzettend fijn en motiverende Journal!! Ik heb de JA JIJ Deluxe versie. Het is super uitnodigend door de aansprekende kleur! Hier werd ik meteen nieuwsgierig naar en zodra ik de kaft zie ik, wil ik meteen weer even bladeren! Ik heb hem voor mezelf aangeschaft omdat ik na een hele pittige burn-pit periode weer een beetje op de goede weg zit, en mezelf meer op nummer 1 aan het zetten ben. Door het lezen van de reviews werd ik nieuwsgierig en heb deze ook gekocht! Beste aankoop van de afgelopen tijd! Het is zo’n fijne en handige manier van zelfreflectie, maar ook om voorruit te kijken naar de toekomst en je eigen groei!! Kan het elk persoon aanraden zie ook meer voor zichzelf wil gaan betekenen !!!

 90. A.

  Wat ziet de journal er mooi uit. Ik ga er snel aan beginnen.

 91. Anoniem

  Ik heb de journal goed ontvangen , en hoop deze week even een heerlijk momentje hiervoor vrij te maken. Aan de journal zal het niet liggen ,die is uitnodigend genoeg , lijkt wel of t mij de hele tijd roept , ik kan het niet laten om als ik er langsloop even in te kijken ☺️

 92. Trijntje Alasa

  De vorige versie had ik ook en vind het zo fijn om elke avond een momentje van zelfreflectie van die dag. Vind et ook heel leuk om terug te lezen en op papier zien staan waar IK nou echt blij van wordt en dat ik dat ook beschrijf. Heb de nieuwe versie voor mij en 3 vriendinnen besteld omdat we 40 worden dit jaar. Nieuw hoofdstuk weer. Ik vind de nieuwe versie nog leuker. Uitgebreider en nog meer voor jezelf.

 93. Patricia

  Na alle boekenwinkels afgezocht te hebben naar een Journal dat echt aanspreekt en mij motiveert om met mezelf aan de slag te gaan eindelijk dit boek tegengekomen.
  Tegen de mensen die nog twijfelen zou ik willen zeggen GEWOON DOEN !! We zijn het waard..,.

 94. Sabine

  Wat een mooie kaft! Stoer en vrouwelijk. Het nodigt uit om de binnenkant te bekijken. Ik heb het Ja Jij Journal nieuwsgierig bekeken en had zin om te starten. Mijn eerste woorden zijn beschreven en ik word uitgenodigd om na te denken, te beschouwen en ook to the point te zijn. Ik ben benieuwd wat deze reis met me doet. Een welkom eigen boekje ?

 95. Deena

  Ziet er mooi en uitnodigend uit heb er echt zin in om dit boek in te gaan vullen.

 96. Gitte

  Schitterend schrift om mezelf beter te leren kennen en te verbeteren in elk opzicht, het is een soort van meditatie voor mij na een hectische dag

 97. Deborah

  Eerder dan verwacht kreeg ik het al binnen! Dat was vreugdemomentje nr 1!
  Toen ben ik er meteen lekker voor gaan zitten en heb de eerste pagina’s al ingevuld. Ik begin 2 mei, want ik heb mijn andere leefstijldagboek nog niet af en volgende week ga daar de reflectiepagina’s rustig invullen zodat ik met een frisse start aan het ja jij journal kan beginnen.! En die kalender van jullie is ook helemaal geweldig voor het hele gezin leuk!

 98. Wendy

  Omdat ik sinds kort weduwe ben met 2 pubers en mijn hele leven eigenlijk alleen maar aan andere heb gedacht en altijd voor andere gezorgd en klaargestaan zonder aan mezelf te denken en mijn eigen behoefte wensen en verlangens.
  Een goede tip van Nina om op Google wat rouwverwerkingsopdrachten te zoeken en deze opdrachten af en toe op een van de lege pagina’s te doen/in te vullen. Wat een persoonlijke service! Geen bedrijf maar een leuk mens erachter!

 99. K.

  Ik heb vorig jaar gehoord dat ik op 32 jarige leeftijd borstkanker had. Het hele jaar heeft in het teken gestaan van behandelingen. Nu zijn de meeste behandelingen achter de rug, maar heb ik wat een rusteloos en verloren gevoel. Hoe nu verder is steeds de vraag. Ik zag het boek voorbij komen en dacht dat dit me misschien kan helpen om weer wat meer structuur te krijgen en voorzichtig naar de toekomst te kijken!! Mijn nieuwe ik ontdekken!

 100. Eventbureau

  We hebben 30 journals besteld en gebruikt bij een lezing voor vrouwen! Bestelling keurig verzorgd, op tijd en ontzettend leuk ingepakt!

  De sfeer werd er mee gezet.

 101. E.

  Hoi Nina,

  Dat is echt tof van je. Als haar reactie op het boekje net zo positief is als dat ik er zelf over ben, dan ga ik in de toekomst jouw boekjes vaker inzetten bij bepaalde coachtrajecten. Wellicht kunnen we daar dat t.z.t. een keertje over sparren?

  voor nu: bedankt voor de service!

  met vriendelijke groet,
  E.

 102. Kim

  Hallo Nina,

  Ik heb het boek ontvangen. Wat zag dat er geweldig uit zeg, het was al een feestje om het uit te pakken. De cadeau keuze meer dan waard! Ik ben helemaal enthousiast en kan niet wachten om te gaan beginnen. Heel erg bedankt.

  Ik zal sowieso een review voor je schrijven zodra ik erin ben begonnen en het op mijn Instagram delen, wie weet zijn er lotgenoten die er ook baat bij hebben.

  Liefs,
  Kim

 103. Samantha

  Ik ben dol op je journal invullen, tijd voor de deluxe! dol op je berichtjes op insta! Zou nooit snel voor verjaardagskalender geld uitgeven maar ik vind jou en je producten zo enorm top! En gaaf dat je er deel van voor de stichting gebruikt! Ga zo door.. 😀

 104. Bianca

  ): Ik heb er zelf ook een;-) En nu voor een lief vriendinnetje die het moeilijk heeft!

 105. Geeke

  Ik ben zeer enthousiast over de vorige versie en erg nieuwsgierig naar de nieuwe! (En toevallig is de eerste bijna klaar)

 106. Leonie

  Ik ben momenteel heerlijk bezig met het ‘ja Jij’ – boek en vind het een heel prettig en mooi hulpmiddel om me blijvend te focussen op dat wat ik echt belangrijk vind. Dus deze heb ik maar alvast voor als de andere vol is 🙂

 107. Bianca

  Ik had het boek al voor mezelf besteld en deze is een kanootje voor mijn lieve vriendin

 108. D.T.

  Leuk/ fijn die nieuwe editie met veel meer ruimte om van alles te noteren/ tekenen/ plakken, enz. Dat miste ik wel in de huidige JA, jij. Het is een fijn journal, wat al veel verhelderd heeft, maar ik ga door een heftige periode in mijn leven en de ruimte is dan wat krap. Ik was al op zoek naar een vervolg op de JA, jij en dit komt dus precies op het juiste moment, anders had ik waarschijnlijk voor een andere journal gekozen, wat ik ook wel weer jammer had gevonden.

 109. Corine

  deze keer voor mijzelf ipv een kado voor een vriendin 😉

 110. Chantal

  Nog 5 weken te gaan. Ik vind het zo heerlijk om elke avond even een moment hiervoor te nemen en de dag te evalueren en door het evalueren heb ik ook veel meer focus op mijn doelen en heb ik sneller in de gaten als ik afwijk van mijn focus en ik dus weer even een plan moet maken voor me zelf hoe de focus weer terug kan komen.
  Ik heb er zoveel aan dat ik na 5 weken heel graag verder wil schrijven. Nieuwsgierig naar deze nieuwe versie! Het geeft me rust! Dankjewel daarvoor!

 111. Marleen

  Ik bij jou armoede actie er voor gezorgd dat iemand deze cadeau kon krijgen van jou. Maar ik ben zelf toch ook wel heel nieuwsgierig en toe aan weer wat aandacht voor mezelf en wilde juist de uitgebreide versie zodat ik ook eigen schrijfopdrachten kan toevoegen op de lege pagina’s!

 112. Carla

  Leuk cadeau voor mijn vriendinnen. Had het journal ook voor mijzelf en dochter besteld. Deze moet iedereen hebben! Blij van!

 113. Maayke

  Kreeg deze tip van mijn psychologe, als aanrader om te proberen om mijn leven weer op een rijtje te krijgen.
  Fijn dagboek!

 114. Abeltje

  Pas net ontvangen. Als een kadootje, mooi! Hoop dat dat het ook mag zijn. Een kadootje voor mezelf. Elke dag even een me-time momentje om even voor/met mezelf stil te staan over hoe het eigenlijk gaat. Zin in om verder mee te gaan.

 115. Sandra

  Wat een cadeautje!! Super leuk (=

 116. Nathalie

  Yess, daar viel hij op de deurmat! Dochterlief van 2 riep: cadeautje mij! Nee, nee, nu eindelijk een cadeautje voor mama! Een cadeautje voor mezelf. Het voornemen om tijd voor mezelf in te plannen en dit journal in te vullen, het voornemen om te werken aan zelfontwikkeling, was nu daar. Ik had er zin! Had? Nee, Heb… Ik schrijf er regelmatig in, en het geeft me meer rust! Het boekje is super leuk ontworpen, genoeg schrijfruimte, en de juiste vragen.
  Kortom deze mama is blij met het JA Jij Journal!

 117. Engels Els

  Kijk ernaar uit om aan te beginnen en me zo beter in mijn vel te voelen

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *