Het 6 maanden JA JIJ Journal DELUXE versie (200+ reviews met 5 sterren)

Het 6 maanden JA JIJ Journal DELUXE versie (200+ reviews met 5 sterren)

(246 customer reviews)

Oorspronkelijke prijs was: €24.95.Huidige prijs is: €19.95.

Wat ontzettend WAARDEVOL dat je dit voor jezelf of een ander bestelt!

We horen van veel klanten dat mensen dit ervaren als een cadeau vol “aandacht en attentheid”.
Het wordt als heel erg lief en origineel bestempeld en vaak duurt het niet lang of vriendinnen, zussen dit journal ook bij ons komen bestellen.

Wil je jouw bestelling helemaal compleet maken?
Bestel dan de leuke JA JIJ Verjaardagskalender vol inspiratie erbij (past in het brievenbuspakket)

Lees voor jouw aankoop waarom andere vrouwen het journal bestelden of ontdek inspirerende pagina’s van JA JIJ gebruikers.

Op voorraad

  • 1.5 €
  • 1.5 €
Category:
Product delen
compilatie

JA een mooiere JIJ, 150 pagina's JIJ-tijd!

Deze nieuwe versie... de 'JA JIJ journal DELUXE' heeft 54 pagina's EXTRA schrijf & plak pagina's meer dan de normale versie. Dit boek is een 6 maanden dagboek op het gebied van zelfontwikkeling in diverse thema's. Jij leert JOU zelf aanscherpen en ontdekt een nog mooiere JIJ dan je al bent.

Let op! Deze DELUXE editie van het JA JIJ journal, heeft een uitbreiding. Ná elk weekoverzicht zitten er 2 lege pagina's achter, één met bulletjournal puntjes, de andere met lijntjes.

Verder zitten alle andere pagina's zoals je al gewend bent er nog in!
Zoals:

 • Over financiën (money mindset)
 • Jouw zichtbaarheid & professionaliteit
 • Verbondenheid & intimiteit
 • Extra reflectie pagina's
 • Tips, mijlpalen, vraagstukken, to-do's en meer...
 • WeekoverzichtenDus ben je geen schrijver maar een afvinker? Dan is de gewone JA JIJ Journal a 19,95 voor jou de beste keuze. Maar ben je iemand die graag afvinkt, maar ook ruimte wil voor plakken, tekenen of extra schrijven? Dan is deze DELUXE versie van de JA JIJ Journals echt wat voor jou!

En... heb je onze nieuwe JA JIJ verjaardagskalender al gespot?

Additional information

Dimensions 21.5 × 15.5 × 1.4 cm

246 reviews for Het 6 maanden JA JIJ Journal DELUXE versie (200+ reviews met 5 sterren)

 1. Ilona (geverifieerde eigenaar)

  De JA Jij Journal was supersnel en mooi verpakt geleverd. Beide kleuren zijn heel erg leuk. Je wordt er met vriendelijk taalgebruik ingezogen en hebt meteen zin om aan de slag te gaan. Door een attente toegevoegd in het boekje wil je ook direct verbinding maken met je vrienden. Ik heb er zelf één en twee kado gegeven en anderen gestimuleerd om er ook eentje te bestellen. Veel plezier voor degenen die er ook mee gaan starten!

 2. Yvonne (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb het zelf gekregen op een lastig moment in mijn leven en het heeft me veel inzichten gegeven. Daarom wil ik het graag bestellen voor andere heerlijke vrouwen om me heen

 3. Iris (geverifieerde eigenaar)

  Ik bestelde om te reflecteren en misschien daardoor meer helderheid over mezelf te krijgen over dingen waarover ik soms pieker en hoe dat beter op te lossen of te bedenken dat je voor niets over dingen piekert en je het moet laten gaan. Leuk om op pagina 61 een piekeropdracht te vinden. Ik zet dus nu idd de timer op 12 minuten voor ik naar bed ga en schrijf mijn ‘piekerdingetjes” van mij af. Verder gewoon leuk journal. In het begin deed ik te streng en perfectionistisch, nu wordt ik steeds creatiever. Teken soms leuke quotes, of plak inspirerende teksten in, teken soms wat. Voor mij ideaal omdat het niet zo dwingend en zweverig is als sommige journals.

 4. Debby (geverifieerde eigenaar)

  Wat ontzettend lief! Ik ga zeker helpen met meer positiviteit verspreiden, iedereen verdient die energie en geloof in zichzelf.

  Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om mrt de journal te beginnen!!

 5. Wendy (geverifieerde eigenaar)

  Pakketje ontvangen!
  Ik was erin aan het lezen. Mijn dochter leest over mijn schouder mee en zegt: leuk zeg! Ik haar meteen het 2e boek gegeven!

 6. M. (geverifieerde eigenaar)

  Goedemorgen Nina,

  Wat een ontzettend lief berichtje. Doet me echt goed!!
  Zijn maar zo weinig mensen die echt begrijpen waar je doorheen gaat.. en dat het soms moeilijk blijft. Leuk! Ik kijk er naar uit mijn boekje te ontvangen.

  Liefs, M

 7. K. (geverifieerde eigenaar)

  Mooi cadeau voor mezelf. Leuk ingepakt kwam het binnen. Nu nog de discipline vinden om aan de slag te gaan.

 8. Yvonne (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb mijn roze journal bijna vol. Nu een groene besteld! Vind het heel fijn werken! Heb echt wat doelen bereikt!!

 9. Annemie (geverifieerde eigenaar)

  Wauw! Ik kreeg een warm gevoel toen ik het JA Jij dagboek ontving in de bus. Het was zo mooi ingepakt en het cadeautje erbij was zooo leuk. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan. Het laat u stilstaan en bewust worden van jezelf, wat wij vrouwen zeker nodig hebben. In ons drukke leven ‘vergeten’ wij onszelf. Ons gezin rekent op ons, als wij ons goed voelen en goed kunnen functioneren, dan doet onze omgeving dat ook. Het start bij ons. En met dit dagboek komt dat helemaal goed.

  I love it.

 10. Simone (geverifieerde eigenaar)

  Al meerdere lieve mensen blij gemaakt, nu ook één voor mijzelf besteld. Ik ga er snel aan beginnen, super service, warm & hartelijk team hierachter!

 11. Diana (geverifieerde eigenaar)

  Wat een mooi cadeautje aan mezelf! 2024 beginnen met reflecteren en vooruitkijken. Overzichtelijke en speelse indeling en pakkende vragen! Wat houd jou nog tegen? Gun jezelf een persoonlijk ontwikkelingstraject en begin nu!

 12. Marilyn (geverifieerde eigenaar)

  Wat een heerlijk werkboek, ik vond deze journal per toeval via google
  En het ziet er ook nog eens echt prachtig uit!
  Absolute aanrader!

 13. Hester (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb hem gekocht voor mezelf en voor mijn beste vriendin omdat we allebij onszelf eens op de eerste plaats moeten leren zetten ipv alles voor iedereen.
  Dus wij gaan samen aan de slag met dit mooie boekje ❤️

 14. Mascha (geverifieerde eigenaar)

  Zo blij met mijn journal! Na ontvangst (als prachtig kado), ben ik de dag erna meteen begonnen. Het voelt goed om te schrijven op papier, te reflecteren en eerlijk te zijn tegenover… mezelf! Het begin is er en ik kan niet wachten op dat wat nog gaat komen. Bedankt Nina!

 15. Annemarie (geverifieerde eigenaar)

  Ik bestel 1 set voor mezelf en 1 voor mijn dochter die 8 januari 23 wordt!
  Hopelijk is het er nog op tijd.
  Ik heb veel van haar geleerd. Zoals het invullen van een journal. Toen ik deze set zag, dacht ik meteen; dit is iets voor ons 😉 ik ben je ook gaan volgen op insta mooi om te zien wat je allemaal doet

 16. Nessa (geverifieerde eigenaar)

  Wat vind ik het zo jammer dat ik dit niet vroeger heb ontdekt . Deze had ik 1,5 j geleden zo goed kunnen gebruiken . Maar herstellen van een burn out heeft tijd nodig en geloof me deze agenda is zo een handig hulpmiddel. Wat ik enkele weken geleden nog zo moeilijk vond toen ik net begon met de journal, schrijf ik nu met veel gemak en vooral positief van me af . Dank u wel. Blijft niet bij 1 agenda denk ik.

 17. M. (geverifieerde eigenaar)

  Ik schreef altijd al in schriften en zeker nu ik in de rouw ben. Maar nu kies ik voor meer houvast. En ja! Vandaag kwam mijn journal binnen en mijn nicht was hier. Ze was zo enthousiast dat ik er haar ook een wil geven. Als verrassing mag deze naar haar adres verzonden worden. Ook zij is jong weduwe geworden en schrijft graag. We steunen elkaar! Kan er een kaartje bij?

 18. M. (geverifieerde eigenaar)

  Lieve Nina. Vandaag mocht ik de journal ontvangen! Wat zaten ze mooi ingepakt en wat een ontzettend lief gebaar om er een tweede bij te doen.
  Deze ga ik aan een vriendin geven die al een poos niet lekker in haar vel zit, enorm haar best doet om dit veranderen maar waarbij het nog niet wil
  lukken. Ik denk dat dit een goed steun in haar rug zal zijn!

  Namens mij en ik verwacht ook mijn vriendin heel erg bedankt!

  Groeten,

  M.

 19. Harma (geverifieerde eigenaar)

  Stond al heel lang op mijn verlanglijstje maar roze is echt niet mijn kleur & toen zag ik op insta de groene variant en dacht nu is het tijd!

 20. Jill (geverifieerde eigenaar)

  Mijn dochter had de Vertellis jaarplanner. Ik twijfelde omdat dit een half jaar is. Even met haar meegekeken, maar ben toch voor de JA JIJ gegaan. De persoonlijke toon alsof iemand tegen mij praat vind ik fijn en het design ook. Het roept naar me vanaf de tafel haha

 21. Iris (geverifieerde eigenaar)

  Ik had het werkboek van Nina in 5 stappen weer in regie over je loopbaan en eindejaars gesprek al (cursus heb ik samen met mijn vriend gevolgd). Nu voor het “dagelijkse” bewustzijn de JA JIJ aangeschaft, zo fijn en die ansichtkaartjes als verrassing erbij! Ik moet ook wel lachen om Nina haar stories, lekker normaal! Ik kan niet wachten tot de JA JIJ Kids komt!

 22. Sylvia (geverifieerde eigenaar)

  Ik zocht een eenvoudig journal ipv een schrift. ik zag hem al vaker maar ik wil geen roze. Toen de groene kwam, kocht ik hem gelijk! Om meer inzicht krijgen in lichtpuntjes, structuur in dagelijks leven. Motivatie om een to do list te doen.
  Het is overzichtelijk en lief geschreven. Ik had nog nooit van een podcast wandeling gehoord, maar loop hem nu elke week! Erg blij mee, dank!

 23. Audrey (geverifieerde eigenaar)

  Hoi Nina.
  Pakketje had ik laten inpakken en ziet er Top uit!
  Het is een kerstcadeautje voor mijn “bonus” dochter.
  Ben zelf ook benieuwd naar haar reactie.
  Maar denk dat het een heel gepast cadeau is❤️

 24. S. (geverifieerde eigenaar)

  Lieve Nina,

  Ik heb vandaag mijn pakketje ontvangen. Ik kan alleen maar zeggen: dank je wel! Dit gebaar doet me echt zo goed.
  En van de manier waarop de journals en de kalender ingepakt waren, kreeg ik echt een grote lach op mijn gezicht. Betekend echt heel veel voor me.

  De kalender krijgt een mooi plekje in mijn huis en ik weet ook precies aan wie ik de 2e journal ga geven.

  Nogmaals onwijs bedankt. Mn hart lag in 1000 stukjes maar door jou, zijn er weer wat stukjes opgeraapt en terug gezet.

  Hele fijne feestdagen en een heel gelukkig en liefdevol nieuwjaar.

  Liefs,

  S.

 25. J. (geverifieerde eigenaar)

  Lieve Nina,

  Daar krijg ik nou echt kippenvel van, van je lieve berichtje en dit gulle gebaar.
  Dat betekent echt veel voor me. Ik zie dit toch een beetje als engelenwerk.
  Een engeltje op mijn pad.
  Heel erg bedankt!

  Liefs,
  J.

 26. Jacqueline (geverifieerde eigenaar)

  Geweldig wat een verrassing kwam er binnen. Mooi ingepakt en zeer gewaardeerd.
  Ben heel benieuwd wat deze reis mij gaat brengen maar het ziet er veelbelovend uit. Dank je wel

 27. Britt (geverifieerde eigenaar)

  Ik deed de online cursus van Nina: In 5 stappen jezelf goed voorbereiden op je eindejaarsgesprek. In die cursus leerde ik dat dagelijks een journal bijhouden je bewust kan houden regelmatig te reflecteren, maar ik leerde er ook andere werkvormen. Nu bestel ik de journal, gewoon omdat ik na de cursus zo geinspireerd ben door Nina. Geweldig mens!

 28. Tessa (geverifieerde eigenaar)

  Ik had de roze al en nu de groene met de verjaardagskalender. Superleuk samen. Ik vind het een mooi en inspirerend dagboek dat uitnodigt om er gelijk mee aan de slag te gaan.
  Het helpt je om je mind te structureren en inzicht in jezelf te krijgen.

 29. Inya (geverifieerde eigenaar)

  Wat een super leuke journal Ik ga er serieus mee bezig om een betere en positiever houding aan te leren

 30. Claudette (geverifieerde eigenaar)

  Je boek ziet er mooi en uitnodigend uit! Ik heb zin om ermee te starten. Een van je kaartjes kon ik meteen gebruiken voor een vriendin! Dankjewel voor je mooie boek en stappen!!!! Ik ben ook erg blij met de verjaardagskalender en de bundelactie!

 31. Bea (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb deze journal besteld omdat ik iets eenvoudigs zocht en niet te ingewikkeld. Het bevalt mij goed. Elke week op een eenvoudige manier mijn week invullen. En achter elk weekoverzicht vind ik de lege journal pagina’s fijn. Ik merk dat ik steeds creatiever word. Ik begin te plakken en te tekenen, nooit gedacht! Ik vind de optie “podcastwandeling” die je kunt afvinken heerlijk! Ik heb verschillende thema’s waar ik mee wil werken, en zo stimuleer ik mijzelf elke week om een wandeling te maken met een podcast over dat onderwerp! Daarnaast is voor mij 1 x per 6 weken wat uitgebreider reflecteren ook fijn. Kortom een tevreden!

 32. Jenny (geverifieerde eigenaar)

  Wat een geweldig pakket! Zo leuk verpakt! Ik kan niet wachten om te beginnen met dit journal. Ja ik ga op 1 januari beginnen, lekker cliché.

 33. Esther (geverifieerde eigenaar)

  Enorm verrast toen ik het cadeautje aan mezelf ook nog eens mooi ingepakt kreeg.
  De tekst op het kaartje raakte me enorm en met dat in mijn gedachten ga ik starten om een nog mooiere “ik” te worden.

 34. Marielle (geverifieerde eigenaar)

  Ik bestelde dit journal omdat ik weer sterker wil worden na mijn scheiding. Ik geniet van de kleine stapjes en de eenvoud.

 35. Inge (geverifieerde eigenaar)

  Dit is alweer mijn 3e JA JIJ. Maar nu bestel ik er 2 voor mijn vriendinnetjes met de verjaardagskalender erbij, voor hun bestel ik de groene die vinden roze niks : – ). Leuk dat zij eerst maar wat sceptisch waren “Ingeeee…. wat helpt zo’n simpel journal nou, pak een schrift” riepen ze steeds als ze dat ding weer in mijn tas zagen. Toch heeft dat juist leuke gesprekken opgeleverd en nu gaan we met zijn drieën 2024 starten en af en toe echt afspreken met de journal als leidraad. Zo leuk!

 36. Hanneke (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb dit journal besteld omdat ik eenvoudige hulp zocht bij het maken van de juiste keuzes, zodat ik dichter bij mijn doelen en kracht kan komen.
  Het is plezierig, eenvoudig en niet zweverig. En ontzettend leuk ingepakt! Je voelt je direct gezien!

 37. Claudia (geverifieerde eigenaar)

  Ik hoorde mijn vriendin enthousiast over de journal, daarom bestel ik er een voor mijzelf. Ik wil hem ook inzetten voor mijn eigen praktijk. Kan ik nog op een korting rekenen als ik meer exemplaren bestel?

  Klantenservice: Ja vanaf 5 stuks geld er een korting.

 38. Bea (geverifieerde eigenaar)

  Sinds twee weken weten we dat ik borstkanker heb. Ik gebruik dit journal voor later hoe mijn weg is gegaan.

 39. Leonie (geverifieerde eigenaar)

  Dit wordt mijn 3e journal. Ik heb er al zoveel aangehad!. En gaandeweg de journal als ik terugkijk, werd ik steeds creatiever. Ik ging meer tekenen en ook met schrijven werd ik beter. Als ik teruglees heb ik zoveel mooie lessen voor mijzelf opgeschreven. Werd er gewoon trots van op mijzelf, dat is denk ik wat het boekje je ook maakt, weer trots en tevreden met jezelf. Daarom bestel ik er nog een, nu de groene.

 40. Nathalie (geverifieerde eigenaar)

  Afgelopen weekend begonnen in de journal en heel blij mee. Fijne vragen om jezelf beter te leren kennen en genoeg ruimte voor mijn eigen creaties. Elke week een uurtje me-time ingepland in mijn agenda voor mijn journal. Echt een aanrader!

 41. B. (geverifieerde eigenaar)

  Lieve Nina ,
  Bedankt voor t fijne boek en ook namens mijn collega!
  Ik had er nl voor haar ook 1 besteld en heb haar ook t extra kado erbij gegeven ! Zij is een leidinggevende maar 20 jaar jonger dan ik en zij zit momenteel in de knoop met zichzelf !
  Wat ik niet verwachtte is dat ze heel blij was met haar kado ! Niet om jouw boek maar om haar ?!
  Ze vond t lastig om in te vullen maar dat vond ze juist goed. Ik ga nu ook je masterclass eindejaarsgesprek voorbereiden doen. Zin in!

 42. Anoeska (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb het roze boek, een Ik heb het roze boek, een deze is echt heel fijn! Groen is mijn favoriete kleur en dus dacht ik deze MOET ik erbij hebben🤭deze is echt heel fijn! Groen is mijn favoriete kleur en dus dacht ik deze MOET ik erbij hebben🤭 de roze is voor mijn zus.

 43. Danielle (geverifieerde eigenaar)

  Wat een geweldig kadootje voor mijzelf.Prachtig ook ingepakt.Ben super super blij.Het is echt een geschenk die een ieder aan zich zelf moet geven of aan een ander moet geven.Echt prachtig om over alles na te denken en doelen te kunnen gaan bereiken.Deze stop ik in mijn tas en zal ik overal mee naar toe nemen om in te werken en regelmatig in te lezen.Tevens ook heel happy met het extra kado.De kalender.Ik ben een happy mens.Dank je wel.

 44. Petra (geverifieerde eigenaar)

  Op zoek naar een laagdrempelige manier om je gedachten te ordenen en stukje bewustwording te vinden dit journal aangeschaft. Eerste pagina’s even voor gaan zitten en iedere dag even een momentje pakken. Tot nu toe werkt het heel fijn!

 45. Stefanie (geverifieerde eigenaar)

  Ontzettend mooi verpakt kwam mijn JA Jij Journal binnen, precies op het moment dat ik wel een kadootje kon gebruiken. Het Journal zelf? Supermooi afgewerkt en deze in gaan vullen sluit aan op het traject dat ik onlangs voor mezelf ben in gegaan! Aanrader!

 46. A. (geverifieerde eigenaar)

  Ontzettend blij met deze toch wel impulsieve aankoop…
  Zag m al vaker voorbij komen op insta, en op een moment dat ik niet goed in mijn vel zat besteld..

  Wat een leuk boekje! Ga hier het komende half jaar maar eens goed mee aan de slag!!

  Kan nooit slechter worden, alleen maar goed.

 47. Miranda (geverifieerde eigenaar)

  Ik vind het een mooie uitdaging voor mezelf om elke dag te schrijven. Het valt met mijn chaos hoofd niet altijd mee om dit te doen. Het is een mooi journal duidelijk en mooi vormgegeven.

 48. Diana (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben zo enthousiast dat ik er voor mijn dochter ook 1 heb besteld en nu gaan we er samen mee aan de slag.
  Ben zo benieuwd wat het mij gaat brengen.

 49. Maria (geverifieerde eigenaar)

  Hoi hoi, ik heb de boekjes aan mijn twee dochters gegeven en ze waren er blij mee en gaan ermee aan de slag. Dank je wel voor het leuke inpakken en de gelukspoppetjes!

 50. Lisette (geverifieerde eigenaar)

  Ik start binnenkort met een traject om mezelf te helpen met het omgaan met LongCovid. Dit traject duurt ongeveer een half jaar. Tijdens deze periode wil ik het JA Jij Journal gebruiken om mijn ervaringen vast te leggen. En wellicht af en toe te delen

 51. Kirsten (geverifieerde eigenaar)

  De JA Jij Journal ontvangen als mooi kadootje verpakt voor mezelf door het Team van Nina als extraatje. Zo ontzettend lief en dat gaf me zo’n goed gevoel.
  Nu ben ik begonnen met de inleiding en aan het brainstormen over mijn doelen en uiteraard de daarbij behorende beloningen.
  Wat een leuke journal! Zelfs mijn dochter van bijna 16 vind hem geweldig. Ze krijgt er eentje voor haar 16de verjaardag van me als extra steuntje want mijn meisje heeft helaas door vervelende schoolervaringen (pesten) dit schooljaar geen eindexamen kunnen doen.
  Voor het komende schooljaar is dat niet haar enige doel maar ook zichzelf op sociaal vlak ontwikkelen. Ik gun het mijn dochter ook om zichzelf te leren ontdekken en haar doelen te verwezenlijken.
  Ik gun dit boekje iedere vrouw, jong, oud, moeder, dochter, oma. Je bent hier nooit te oud voor en het is zo’n mooi en handig samengesteld dat het je niet alleen aan het denken zet maar je ook goed opweg helpt.
  Dus Nina dankjewel!!!!
  En nogmaals dankjewel aan het team van Nina voor de leuke verrassing door mijn journal zo mooi in te pakken!

 52. Maxime (geverifieerde eigenaar)

  Meer dan een jaar geleden ben ik helaas ziek geworden. Een nog vrij onbekende ziekte, dus ik ben onderdeel van de testgroep. Hierdoor ga je een zeer moeilijke tijd door. Ik was mezelf en alle plezier verloren. Door dit journal kan ik mijn ziekteproces goed bijhouden EN mezelf en het plezier aandacht geven en terug vinden. Ik ben inmiddels mijn 2e journal begonnen, want het einde is nog niet in zicht. Ik wil Nina enorm bedanken voor het maken van dit topproduct.

 53. Rianne (geverifieerde eigenaar)

  Wat een geweldig journal.
  Ik ga nu kritisch alles bekijken per dag. Heb zelf moeite om alles te overzien en me time te nemen.
  Nu plan ik dat dus wel in.
  Mooi boekje om alles in vast te leggen.
  En naar je zelf te kijken.
  Blij met mijn journal.

 54. Tineke (geverifieerde eigenaar)

  3x besteld en gegeven aan mijn dochter en vriendin. Tevens 1 exemplaar zelf gehouden. Prachtig verpakt met een kadootje erbij. Top!

 55. Leonie (geverifieerde eigenaar)

  Wat een fijne Journal! Mijn eerste week is nu met begonnen maar het invullen van de eerste pagina’s (wel even voor gaan zitten!) was echt een feest.

  Ik hoop dat het mijn herstel van Long COVID meer helpt en dat ik over 6 maanden weer (bijna) volledig werk. Dit zorgt voor inzicht in goed en slechte dagen maar ook om aan mijn doelen te werken.

 56. Ellen (geverifieerde eigenaar)

  Met veel plezier heb ik het JA Jij Journal cadeau gegeven. Mijn vriendin was erg blij met het mooi ingepakte persoonlijke cadeau en gaat er graag mee aan de slag.

 57. Inge (geverifieerde eigenaar)

  Mijn eigen boek en de twee boeken die ik cadeau heb gedaan zijn allemaal aangekomen! Ik ben er blij mee en degene die het cadeau kregen waren enorm verrast en er echt heel blij mee omdat ze nu op een punt in hun leven zijn dat ze keuzes moeten maken. Prioriteiten stellen en de juiste afwegingen maken tussen hart, verstand en intuïtie. Dus dan komt dit boek heel goed van pas. Ze waren dan ook best emotioneel dat ik ze dit heb gegeven.

 58. M. (geverifieerde eigenaar)

  Op dit moment zit ik met een burn out/overspannen thuis. Op advies van een vriendin en door de instagram reclame uiteindelijk aangeschaft. Fijn dat je aan de hand meegenomen wordt en het niet zo als moeten voelt. Ik wil graag de grip op mijn leven terug krijgen, en rust in bouwen. Duidelijkheden creëren en haalbare doelstellingen maken.

 59. J. (geverifieerde eigenaar)

  Via FB gevonden en zit momenteel Burn.out thuis. Ook de kilo’s zijn er na ern.mooie afvalperiode weer aangevlogen
  Ik zorg voor iedereen maar minder voor mijzelf. Dit lijkt mij een mooi hulpje om mijzelf op de rit te krijgen.

 60. Rowena (geverifieerde eigenaar)

  Nu heb ik nog niet veel bladzijden ingevuld (neem er op het gemak de tijd voor, op mijn tempo). Maar alleen al bladzijde 6 gaf mij al inzicht!! Waar ik toch al aan probeer te werken. Ben nu al benieuwd naar de rest en hoe ver het mij gaat brengen.
  Ik raad dit boek dan ook echt aan!!

 61. Sylvia (geverifieerde eigenaar)

  Een superleuk invulboekje, goed om te reflecteren en vooruit te kijken. De lay-out is geweldig. Ruimte voor eigen inbreng/creativiteit. Super blij mee!

 62. Eline (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb er nu 1 week in geschreven. Het fijne is dat je bewust naar punten gaat kijken en bewust gaat nadenken hoe je erin kan groeien. Ook is er na elke week ruimte voor “je verhaal” en de mogelijkheid om er iets in te plakken.

 63. Manita (geverifieerde eigenaar)

  Super leuk invulboekje met opdrachten om echt even na te denken over jezelf. Heerlijk momentje om aan jezelf te besteden iedere dag!

 64. Cindy (geverifieerde eigenaar)

  Super leuk idee Nina om een ander eens wat op te laten schrijven over jou of jullie relatie (in jouw voorbeeld omschrijf mama en je kinderen dan de vrije hand geven) oh en bedankt voor de snelle levering ik heb de mijne vanmorgen gekregen met de post mooi kadootje voor mezelf en nog een gratis kadootje erbij superblij fijn weekend Xx

 65. Thea (geverifieerde eigenaar)

  Vandaag aan me bff gegeven, ze was er heel emotioneel onder hoe ik het wist, ik zei soms weet je als bff dat gewoon. Ze was er heel blij mee, ik kan de rust nog niet vinden om er in te beginnen.🙂

 66. Lotta (geverifieerde eigenaar)

  Vrijdag laat middag besteld voor n vriendin en mezelf. Zaterdag n berichtje in de bus…. Pakketje ligt bij de buren. Hé wat ik verwacht nog niks. Ja wel dus!!!!! Vandaag in handen. Nu wachten tot 28 maart.

 67. Petra (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben er afgelopen weekend mee begonnen. Vanaf gister met de eerste invulweek van start gegaan. Je komt jezelf heel erg tegen. Maar ik vind t heerlijk om het boekje aan t eind vd middag in te vullen

 68. Tania (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb het ook.. supermooi en echt wel goed om mee bezig te zijn.. ik zit namelijk ook in een burnout periode dus superblij ermee.

 69. Fay (geverifieerde eigenaar)

  Met 6 vriendinnen zijn we fanatiek aan de gang met jouw journal. Zelfs de in het begin meest sceptische… is nu ook vol plezier bezig. We komen 1 x per maand bij elkaar zelfs en de journal gaat standaard mee. Nu ik er zoveel goeds uithaal, geef ik het graag kado aan andere prachtige vrouwen.

 70. Marlies (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb dit journal voor mezelf gekocht. Ik ben net in het boekje begonnen. Je begint met een reflectie over afgelopen periode. Je wordt echt aan het nadenken gezet. Daarna ga je mooie doelen voor jezelf formuleren. Er staat bij hoe je dit het beste kunt doen. Na het formuleren van doelen, ga je nadenken over wat valkuilen kunnen zijn om je doelen niet te halen. En hoe je ervoor kunt zorgen om het wel te laten slagen.
  Na elke 4 weken is er een reflectie moment. Je bedenkt ook beloningen voor jezelf om je te stimuleren.
  Ook al ben ik nog niet begonnen met de weekoverzichten, het ziet er overzichtelijk uit. Je hoeft niet elke avond een half uur te zitten om het in te vullen. Het is kort opschrijven over de dag.
  Ik ben er nu al erg blij mee! Het is een fijne houvast om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling.

 71. Birgit (geverifieerde eigenaar)

  Ziet er echt leuk uit! Samen met mijn vriendinnetje zin om eraan te gaan beginnen!

 72. Jannie (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb deze mooie Ja Jij Journal aan een hele lieve collega gegeven. Ze was er super blij mee.
  En het was zo mooi ingepakt.
  Maar ik ga hem nu ook voor me zelf bestellen ❤️

 73. Lot (geverifieerde eigenaar)

  Wat een geweldig cadeau om te geven aan mijn nieuwe teamleden ?? Een hele gave manier om samen te groeien

 74. Corine

  Zag een berichtje van een collega dat zij met deze journal aan de slag gaat. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik direct gekeken wat het is en ben helemaal enthousiast! Ik bestel er direct twee: eentje voor mijn zus en eentje voor mij en meteen die leuke kalender erbij gedaan! Kunnen we ook onze ervaringen en bevindingen uitwisselen 🤩

 75. Debbie

  Mijn vorige en huidige jij journaal heb ik via hier gekocht nadat ik het tegen was gekomen op Facebook en ik erg nieuwsgierig werd waardoor besteld de gewone en de luxe versie. Ik merk dat ik er rustig van wordt door mij tijd te nemen en even alles van mij af te schrijven en ik maak soms leuke tekeningetjes erbij (lang geleden dat ik tekende) Nu mijn 3de journaal en de kalender besteld en vind het fijn dat alleen de luxe nu verkrijgbaar is door de meer schrijf ruimte (soms nog te weinig, maar dan schrijf ik het op een los blad en doe ik in het journaal erbij. Ik ben ook een uitbundige schrijver 🙂

 76. D.

  Ik heb hem zelf al en wil er nu graag 1 sturen naar een bijzondere jonge vrouw. Ik kan haar pijn en verdriet niet weghalen. Maar ik kan haar wel een klein “geluksmomentje” sturen. 🥰

 77. Carin

  Heb het aan mijn dochter gegeven voor haar verjaardag, ze was er superblij mee

 78. Marieke

  Vanuit een coaching traject deze journal aanbevolen gekregen. Ik neem er de tijd voor elke avond voor het slapen gaan. Ik ben nog niet bij de weekoverzichten. Tevens heb ik de stap genomen voor een verkennend 30 minuten gesprek vanwege een loopbaanvraagstuk met Nina vanwege een aanstaand outplacementtraject en ik ga nu vanuit mijn werkgever met haar aan de slag. Wat een inspirerend mens!

 79. C.

  Ik heb hem eerst voor mijzelf besteld en nu voor mijn lieve schoondochter!

 80. Nanda

  In dit nieuwe jaar ga ik het anders doen…en daar heb ik hulp bij nodig. Alles van Nina resoneert en daarom koos ik voor dit journal, frisse kleur, mooie kwaliteit!

 81. Mieke

  ): Ik heb het eerder voor mijn zus besteld en nu heb ik het zelf nodig. Veel twijfels of ik mijn huidige werk nog wil blijven doen. Ik denk niet dat ik nu doe wat ik echt leuk vindt, waar ik goed in ben en wat ik wil achterlaten in deze wereld. Kortom, het is nog niet Ja Jij! Ik ga het combineren met een traject bij een coach. Dus laat maar komen. 🙂

 82. Marieke

  Het werd heel leuk ingepakt geleverd. De journal ziet er uitnodigend uit! Ben meteen gestart 🙂 heel erg bedankt!

 83. Mirte

  Super mooie journal, waarvan ik ben overtuigt dat het mij meer rust en structuur gaat geven in deze moeilijke periode.
  Bedankt!!

 84. Ilse

  Echt een cadeautje hoe ja jij verpakt is. (ik koos de inpak optie). Echt een mooi geschenk voor jezelf of een ander. Ik ga ermee aan de slag. Zin in !!!

 85. Joyce (en Stèfanie)

  Facebook reactie: Samen met mijn Sis Stèfanie besteld vorig jaar en al een aantal weekjes bezig. Echt een aanrader. Voelt goed om ECHT bewust te zijn van jezelf. En dan ook de zelf reflectie toe te passen die hier in het boekje terug komt. Het is best fijn om het samen te doen met een zus vriendin of moeder zodat je ook dingen kunt delen met elkaar. En zien hoe de ander er in staat. Of niet Sis🤩

 86. Petra

  Ik zit sinds 2.5 jaar langdurig ziek thuis.. ik zag dit journal via instagram voorbij komen en bij Nina ook gaan volgen. Ik ben enthousiast! Ik ben heel benieuwd wat het gaat brengen de komende tijd.

 87. Melanie

  Ik twijfelde eerst vanwege de verzendkosten naar ons België. Nina heeft mij uitgelegd dat dit (helaas) de 1 op 1 kosten zijn van post nl, omdat ze nog geen opslaglocatie in België heeft. Uiteindelijk toch gedaan en nu ik het eenmaal binnen heb… geen spijt! Elke euro waard. Het is een erg mooie journal. De vragen dagen je uit om goed na te denken waardoor je tot een diepere laag komt. Precies wat ik nodig heb op dit moment! Echt een aanrader om net even wat tot een dieper level te komen van jouzelf waardoor je jezelf en je manier van doen beter zal gaan begrijpen. En op daardoor kan je ook beter aan jouzelf werken als je dat wil 🙂

 88. An

  De journal kwam super leuk verpakt binnen, met een lief kleinigheidje erbij. Beginnend aan de journal gaf het al inzage in onbewust onderdrukte gevoelens en gewoonten. Ik ben benieuwd wat het me nog meer gaat brengen de komende maanden. De tekst is heel motiverend geschreven; niks moet, alles mag en nog belangrijker: alles kán. Geloof in jezelf!

 89. Joanna

  Zoveel moois voor zo een kleine prijs…..
  Hij kan overal mee op reis.
  Ben echt super blij ….
  met mijn journal ja JIJ
  Heel indrukwekkend en laat je naar je binnenste kijken….
  Goed nadenken over je doelen en feiten
  Mooi van buiten en helemaal van binnen….
  Nog een journal Ja JIJ wil ik wel winnen

 90. Mireille

  Wat een prachtige journal! Deze aan 3 vriendinnen én mijzelf kado gedaan. Ze leiden je als het ware door he gevoel en gedachten, mee op reis. De vragen en opdrachten geven mij een handvat en maken mij bewust(er) van zaken. Het uitspreken van dankbaarheid naar mensen zet mooie gesprekken in gang. Ik ben een blij ei! Bij de levering zat een mooie kalender als presentje, heel attent!

 91. Debby

  Ik ben 3 maanden geleden in een achtbaan terecht gekomen.Ik werd ziek.Lichamelijk veel onderzoeken gehad en nog de nodige te gaan. Ik bewaar mijn journal voor de dag dat ik een diagnose heb.Ik denk dat ik het dan hard nodig heb. Maar hij ligt in het zicht. Dat geeft me de kracht om hopelijk op een dag weer verder te kunnen.Gezond en als nieuw

 92. Saskia

  Dit vond ik een goed idee voor mezelf en een en vriendin
  Wat een feest om het te ontvangen, leuk verpakt en raakte meteen enthousiast om aan de reis te beginnen
  Mooi om te zien hoe alles zo gewoon doorgaat, dus super om op deze manier eens stil te staan bij de dingen en mensen die je echt belangrijk vind
  Super bedankt Nina

 93. Jolanda

  Ik wil veranderen, mezelf beter leren kennen. Toen kwam deze journal langs en die heb ik gelijk besteld. Wat een mooi cadeau voor mezelf. Alleen al hoe het binnen kwam, prachtig ingepakt in mooi papier met een strik eromheen. Echt een cadeautje. Ben gelijk begonnen en het is lastig om het eerste deel in te vullen maar dat hoort er denk ik bij. Blij dat ik erin gestart ben. Heb ook deze week een sollicitatiegesprek gehad en ben aangenomen. Dubbel werken aan mezelf.

 94. Hanneke

  Het was prachtig ingepakt echt een cadeautje voor mezelf. De vragen laten je écht nadenken en reflecteren waardoor je direct nieuwe inzichten krijgt.
  Ik voel nu al dat dit me veel gaat mogen brengen. Enorm dankbaar!

 95. Dyonne

  Het was al een cadeau toen het binnen kwam maar na het bekeken van de Journal werd ik nog enthousiaster. Het boek is mooi vorm gegeven en tot nu toe gemakkelijk bij te houden. Het vraagt je wat dieper na te denken over alles en het geeft geen druk om het elke dag te doen al kan ik dat tot nu toe niet laten.
  Dank je wel en dank aan mezelf voor dit gave cadeau!

 96. Puck

  Ik heb het boekje zelf ook al en ik was erg enthousiast. Dus nou geef ik het mijn lieve zus cadeau

 97. Ilse

  Ik heb het journal besteld en ook het werkboek “ontwikkel je sociale leven” gedownload. Bij de podcastwandeling wist ik nog niet goed wat nou een podcast was die bij me paste. Ik heb Nina gemaild en ze reageerde persoonlijk en had wat goede tips (Mel Robbins bv). Nu ben ik ineens ook echt bezig na te denken over mijn sociale leven. Ik ben zo blij dat ik dit gekocht heb.

 98. Romy

  Alleen al het ontvangen van de journal was leuk! Het zat in ingepakt papier met een leuke strik eromheen. Voelde echt als een cadeautje aan mijzelf… Ik ben benieuwd naar het resultaat. Ben nu een aantal dagen bezig met mijn journal en merk dat ik toch al wel bewuster aan het worden ben van sommige doelen. Hele fijne journal! En onvergeetbaar door de roze opvallende kleur.

 99. Angelique

  Zo tof! Ik ontving het nog maar en er verscheen al een lach op mijn gezicht. Zo mooi ingepakt en met een extra verassing erbij. Diezelfde dag zelf nog begonnen in het boek.

 100. Angelique

  Wat een leuk cadeau is dit! Om te krijgen én om te geven… Inmiddels heb ik al mijn tweede bestelling gedaan. Ik maak graag een paar vriendinnen blij hiermee. Het persoonlijke contact rondom de bestelling en de prachtige verpakking maakt het extra prettig. Complimenten!

 101. Danielle

  Ik gaf het kado aan mijn bff,ze vertelde dat ze het invuldagboek wilde hebben,maar ze kwam met allemaal excuses dat ze het eerst wilde zien,dus daarom heb ik de knoop doorgehakt en het haar kado gedaan met kerst.Ze was heel blij ermee,ze zei dat ze dit echt nodig had.

 102. Renate

  Ik heb het Journal voor mezelf en als cadeau voor mijn 2 zusjes gekocht. Het was een feestje om het uit te pakken. Erg mooi. We zijn van plan, dit ontstond spontaan toen ik ze het cadeau deed, om regelmatig ook samen te reflecteren. Zin om er mee aan de slag te gaan.

 103. Wendy

  Ik was even aan het zoeken naar een leuke optie om aan mijzelf te werken. Ik was al een paar keer dit boek tegen gekomen op Instagram maar nooit iets mee gedaan tot nu. Toch maar eens op de site gaan kijken en was gelijk om. Ik heb dit boek gelijk besteld. En bij ontvangst de dag erna was ik aangenaam verrast.
  Het boek ziet er uitnodigend uit door zijn kleur. Het heeft dikke pagina’s en de inhoud nodigt je echt uit tot zelfreflectie en het beter kijken naar jezelf en wat jij wil bereiken. Normaal gesproken ben ik snel mijn interesse kwijt maar doordat ik het gewoon zichtbaar op tafel heb liggen en de inhoud niet saai is nodigt het mij telkens weer uit om echt even een moment voor mijzelf te pakken.
  Echt een dikke aanrader voor iedereen!

 104. Linda

  Letterlijk en figuurlijk een kado voor mezelf. Prachtig verpakt. Het Ja JIJ Journal ziet er sprankelend uit. Heerlijke kleur. Heeft een geweldige indeling, nodigt echt uit om tijd voor jezelf te nemen door de vragen en de vormgeving. Weet mijn aandacht echt vast te houden waar ik anders gauw afgeleid ben en op zoek ga naar weer wat anders. Dit is mijn jaar en mijn Journal!

 105. Bianca

  Een super leuke journal ga er zeer zeker mee beginnen heb al even doorgekeken en motiveert me enorm om terug te blikken op vele momenten moeilijk of goede en super goede paginas ,mooie indeling en leuke opdrachten.

 106. Isabella

  Ik heb het kado gedaan aan een vriendin die was er zo ontzettend blij mee gaat door een moeilijke tijd en dit gaf haar een steuntje die ze nodig heeft…

 107. Lies

  Het boek is van mooie kwaliteit.
  De voorbereiding is veel – ik heb dit verdeeld op eigen initiatief. Had fijn geweest dat dit over de journal verdeeld was.

  Team JA JIJ: Dank je wel Lies voor de tip. We hebben nu een video op de pagina gezet, zodat mensen nog beter weten wat ze kopen. Ook adviseren we nu vooraf echt een kruis in je agenda te zetten om echt even te gaan zitten voor het reflecteren en doelen stellen. Dit moet ook wel echt… want je wil tenslotte serieus met jezelf aan de gang de komende 6 maanden 🙂

 108. Eva

  Echt een cadeautje om te ontvangen! De eerste pagina’s nodigen je direct uit om na te denken over je gewoontes en gedachtegangen. Ik moest er wel echt even goed voor gaan zitten, dat vond ik eerst lastig, maar dat was meteen een inzicht! Dat ik bijna nooit voor “mijzelf” ga zitten. Door de 1e pagina’s voorbereiding, reflectie, visualiseren en doelstellingen kom je al meteen tot mooie conclusies. Een mooi vormgeven journal. Heb echt zin om het nieuwe jaar ermee te starten. Oh en idd… heel erg… ik had ook nog nooit op mijnpensioenoverzicht.nl gekeken…

 109. Syl

  Heel uitnodigend, persoonlijk en liefdevol journal! Super lief benaderd via de mail door Nina, dit doet me goed. Dit journal helpt mij door de angsten en prikkels van het dagelijkse leven heen, het is een momentje voor mij alleen. Een momentje om te ontsnappen aan alles en even volledig tot rust te komen! Ik raad iedereen die weer van zichzelf wilt gaan houden dit journal aan! Ik was ook verrast door het gratis werkboek wat je kunt downloaden voor mensen die een klein sociaal leven hebben en zich vaak alleen voelen. Je doet mooie dingen Nina!

 110. Sarah

  Ik heb het 6 maanden journal ontvangen en de verjaardag kalender. Erg blij mee! Heel erg fijn om stil te staan bij patronen die je aangeleerd hebt en om de komende 6 maanden te focussen op het doorbreken van negatieve gewoontes en te focussen op de positieve! Doelen stellen en bewust zijn van jezelf! Zojuist je blog gelezen! Wat ontzettend inspirerend om stil te staan bij je eigen gemis maar ook zeker bij die van iemand anders. Mooi dat je beschrijft hoe je ook een lichtpuntje voor iemand anders kan zijn! Je vroeg om een reactie en hierbij! Ik ben blij dat jij en het journal op mijn pad zijn gekomen! Om te leren, te ontwikkelen en om stappen te maken! Je doet prachtig werk en ik ben nu al fan en heb je boek al gepromoot!

  Liefs en fijne feestdagen!

 111. Mirjam (facebook)

  Hij is net binnen, ga er binnenkort nog 1 bestellen wil het 1 jaar zeker vol houden. Net lekker doorgebladerd en de journal is geweldig waar ik hem voor wil gebruiken ook!

 112. Nathalie L.

  De 2 pakjes liggen nog onder de kerstboom, dus de review zal wat later zijn 😉

  Alvast bedankt voor de mooie cadeautjes🤩

 113. Tamara

  Wat een cadeautje om het Ja Jij Journaal te ontvangen. Je ziet dat het met liefde en aandacht is ingepakt. En dan heb je nog niet eens het journaal zelf gezien.

  Een prachtig roze hardcover journaal, wat overzichtelijk is ingedeeld en waar goed staat uitgelegd hoe te beginnen en wat te doen.
  Je begint met terugkijken op de afgelopen periode, daarna zet je je doelen en dan kan je aan de slag.

  Daarnaast zitten er nog hele lieve kaartjes bij, waarmee je weer iemand anders kan verassen.

  Ik kan niet wachten om deze reis te gaan beginnen!

  Dit is een journal wat elke vrouw zou moeten hebben

 114. Vera

  Wat een kado om dit pakket te ontvangen en uit te pakken. Al een feestje op zich! Hoop dat het dagboek me nog verdere ondersteuning kan geven,na herstel van een zware depressie.

 115. Sahraa

  Wat een mooie boek ! Wow!! Zo kleurrijk en positief gemaakt! En zo een tof cadeautje erbij. Het hangt lekker aan mij gsm vast ( mijn nieuwe geluksbrengertje)♥️ Dames zeker een aanrader

 116. M.

  Lieve Nina,

  Ik heb vanmiddag mijn 6 maanden journal boeken binnen gekregen en wat ben ik blij!
  Ik zag pas geleden reclame voorbij komen op Facebook en in een ‘instant’ was ik verkocht!
  Ik ben de afgelopen jaren enorm veel bezig geweest met mijn zelfontwikkeling, reflecteren (heb het eea meegemaakt) maar vooral de zelfliefde, voornamelijk in m’n lijf en geest stoppen.
  Wat een mooi, positief, speels en leuk boek om iedere dag bij te houden. Inhoudelijk zo verfrissend en modern. Ik geef graag, want krijg daar simpelweg een warm gevoel van, al heb ik het, zoals velen in deze tijd niet al te breed, maar dit was zo mooi om te hebben én om weg te geven, dat ik er 3 hebt besteld. Voor mij, mijn dochter (17) en nichtje (18):) Weet zeker dat zij erg blij zullen zijn met de cadeaus.
  Ik wil je bij deze enorm bedanken voor dit boek, dit zou ieder vrouw moeten hebben.
  Ps. Wat een PRACHTIGE verpakking. Dankjewel hiervoor. Het was een genot om de mijne uit te pakken, het voelde écht als een cadeautje voor mezelf 🙂

  Lieve Nina en team, bedankt!

  Lieve groet en zelfs een knuffel,

 117. Inge

  Dit is echt een super Journal! Het motiveert en zorgt dat echt even tijd voor jezelf neemt. Een echte aanrader voor als je iets voor jezelf wilt, want hier ga je heerlijk voor zitten!

 118. Tamara

  Benieuwd om er mee aan de slag te gaan! Love the colour ♥️

 119. Nathalie

  Niet zeer tevreden, maar super tevreden! Eindelijk een werkboek met ook wat stof om te lezen. ? Ik ben onmiddellijk aan de slag gegaan met de zelfreflectie die best wel vrij confronterend was. Maar dat is net het doel van het boek. Werken aan jezelf, je doelstellingen. Ik heb dit boek onmiddellijk besteld voor mijn beste vriendin. We hebben samen al veel meegemaakt. Dus ik vond dat het tijd werd om nu eens bij onszelf stil te staan. Want een mens gaat steeds gewoon verder. Zonder vaak bij zichzelf stil te staan. Je af te vragen: wie ben ik juist, wat zijn mijn valkuilen, waar wil ik naartoe in de toekomst, wat heb ik achterwege kunnen laten? Ik kan dingen blijven neerschrijven. Want ik ben laaiend enthousiast over dit journal! Dikke bravo Nina ??. Stilletjes hoop ik dat er misschien wel een vervolgboek komt. ?

 120. Nienke

  Onlangs heb ik via een gesponsord bericht op insta de advertentie voor de JA Jij Journal gespot. Ik was gelijk geïnteresseerd en klikte door. De timing is zo goed omdat ik echt bezig ben met persoonlijke groei en zelf reflectie. Ik heb gelijk de journal besteld. Het sluit zo goed aan met waar ik mee bezig ben, werken aan mezelf. Ik heb nu de eerste week er opzitten en de journal valt niet tegen. Je neemt echt even tijd voor jezelf. Me time.! Zo belangrijk. Ik kan het elke vrouw aanraden en adviseren.

 121. Anja

  Ik heb er 2 gekocht 1 voor me dochter en 1 voor mezelf
  We zijn beiden erg enthousiast
  Echt een aanrader!

 122. Jacqueline

  Het is een kado aan mijzelf en toen het binnen kwam was ik zo blij als een kind.mooi verpakt lieve kaartjes erbij en zo persoonlijk gemaakt door Nina.elke keer als ik er in schrijf ben ik blij en trots op mijzelf dus ik weet dat het werkt om jezelf in balans te krijgen

 123. Saskia

  GEWELDIG !

 124. Ingrid

  Wat een fijn boekje is dit! Ga ik een hoop plezier en inzichten aan beleven!
  Zo dankbaar voor de lieve woorden en de extra attentie!

 125. Patty

  Leuk invuldagboek, mooi ingepakt (cadeau optie) en supersnel geleverd.

 126. F.

  Ik heb het gekocht voor een vriendin van me. Ze was erg blij met het kado en omschreef het als ‘een schot in de roos’, het inspireerde meteen al bij het doorbladeren en ook de kaartjes erbij vond ze erg leuk!! Een en al enthousiasme!!

 127. Marion

  De journal is binnengekomen! Wat een ontzettend leuk boekje is het! Ik kan niet wachten met het begin maken…. Zit midden in een zware therapie en ben volop in de zelfontwikkeling, kwam zoveel dingen tegen die precies een vraagstuk voor me zijn! Daar hoopte ik ook al op, zo kan ik over een halfjaar terugkijken en bladeren en kijken naar de lessen die ik heb geleerd en de dingen die ik los mag laten!
  Ik kom er op terug…. Maar voor nu ben ik zo blij 🙃

 128. Jasper

  Prachtig en sfeervol ingepakt als kerstcadeau voor mijn echtgenote. Superleuk met een gelukspoppetje erbij. Na een moeilijke periode in ons leven komt dat als geroepen. We pakken de draad op. Daar gaat het ‘Ja jij journal’ (en de kalender) vast en zeker ook verder aan bijdragen. Thnx, Jasper

 129. Daisy

  Leuk een mooi boekje. In het begin wel wennen om over mezelf te schrijven, maar als je er even in zit dan is het echt heerlijk. Het haalt ook mijn creatieve brein naar boven, nooit gedacht dat ik creatief kon zijn :)! Echt een aanrader als je even wat tijd aan jezelf wilt spenderen.

 130. Linda

  Hoi Nina, je invuldagboek bevalt enorm. Het is superfijn om alles even van mij af te schrijven en (kleine) doelen te zetten. Ga zo door, liefs Linda

 131. Joy

  Ik heb de journal zelf, ben nu bezig met de tweede ‘6 maanden’. Ik koop deze voor mijn schoonzus

 132. Laura

  Omdat ik hem vorig jaar rond deze tijd ook besteld heb. En er toen best wel veel zelf uitgehaald heb. Al wil ik nu eerst de oefeningen van voren doen voordat ik de weekoverzichten ga invullen.

 133. Linda

  Wat een leuk boek! Ik heb het gegeven aan mijn dochter die meteen is gaan invullen wat ons ook samen weer mooie inzichten gaf! Dank daar voor!

 134. Inge

  Ik denk dat het zo moest zijn dat ik dit tegen kwam op Insta. Want eigenlijk is het heel erg nodig dat ik tijd voor mezelf maak…maar dat doe ik niet. Lege bulletjournals zat, maar dit is anders… Hier moet je tijd aan jezelf mee besteden. Even weer tot rust komen, want dat is heel hard nodig. Ik ben al heerlijk met de reflectiepagina’s begonnen. Soms confronterend, maar eigenlijk goed te beseffen dat er al veel goed is.

 135. Ella

  Een prachtig ingepakt presentje voor dochter! Een feest om te geven en ze was er blij mee!

 136. Joella

  Een tweede journal voor mij alweer! Heerlijk. En heb ik erbij gekocht om aan een vriendin cadeau te doen.

 137. Maaike

  Ik heb het vorige journal een jaar geleden al gekocht voor mij en me vriendin.
  Nu kopen wij voor ons bedrijf samen de ja jij journal deluze voor ons hele team.
  Wat ontzettend leuk ingepakt weer met die rode strik en fijn dat er “dank je wel” kaartjes gratis bijgeleverd konden worden. Topservice

 138. M. (anoniem)

  Ik ben een meisje van 22 jaar en zit al maanden thuis met een depressie. Hierdoor ben ik gestopt met mijn studie en woon ik weer bij mijn ouders. Ik ben het zat om in me bed te liggen en nergens zin in te hebben.
  Inmiddels loop ik bij een psycholoog en maak ik kleine stapjes de goede kant op. Er werd me aangeraden te schrijven, maar een leeg schrift vind ik zo lastig! Dit dagboek is positief! Bewust worden van de dingen die ik al bereikt heb en wat mijn doelen zijn zodat het werken daar naartoe realistischer word.

 139. Saskia

  Ik heb twee journals besteld. En wat pakken jullie het leuk in met die strik!
  Eentje voor een vriendin haar verjaardag en een voor mezelf. Allebei een moeilijke periode achter de rug en we helpen elkaar waar nodig en ik gunde ook haar rust voor haar zelf. Echt een waardevol cadeau. Ansichtkaartjes en gelukspoppetje erbij is ook helemaal leuk!

 140. Marisa

  Ik heb ondertussen mijn eerste dagboek bijna uit en wauw, het is zo heerlijk om dagelijks even te reflecteren over je dagje. Het heeft mij geholpen om het herstelproces van mijn burn-out te versnellen. Daarom nog een 2e exemplaar om verder te kunnen werken aan mijn zelfzorg.

 141. Natascha

  Wat een mooi boek heb je ervan gemaakt!
  Ik heb er snel doorheen gebladerd en ga hem onder de kerstboom voor mijzelf legggen.
  Mooi cadeau en prachtig om dankzij jouw hulp weer wat meer mezelf terug te vinden na pittige jaren waarin ziek zijn voorop stond nu komt mijn tijd weer!

  Bedankt.

  Lieve groetjes

 142. Claudia

  Ik heb dit journal zelf ook. Wil deze cadeau geven aan mijn vriendin. Zij gaat scheiden, ondanks het keiharde vechten wat zij voor haar huwelijk deed, hield haar man er een dubbele agenda op na. Ze is er kapot van en ik gun haar dit journal zodat ze zelf ook weer gaat voelen hoe bijzonder zij is!!!

 143. Simone

  Het gewone ja jij journal besteld in hoop dat dit mij helpt om uit mijn depressie te komen. Bij het openen van het pakketje was de journal mooi ingepakt en zat er een heel lief kaartje en poppetje bij. Als extra verassing en steuntje in de rug heb ik de deluxe versie gehad, zodat ik alles goed van me af kan schrijven. Echt super lief en ben Super blij met alles. hoop echt dat het me voor nu of straks (na verder herstel / in de toekomst) de goede kant op / verder gaat helpen.

 144. Vanesse

  Mooi en inspirerend boekje een echt waardevol cadeautje met aandacht voor jezelf!

 145. Nicole

  Voor mijn vriendin, die momenteel met een burn out kampt. Ik gebruik de dagboek momenteel zelf al, nu voor haar.

 146. Sabine

  Heb zelf het boek onlangs gekocht, ben er zo blij mee dat ik hem ook cadeau wil doen aan mijn vier vriendinnen.

 147. Anne

  Omdat ik verliefd ben op mijn eerste nina dagboek, bestel ik nu een tweede!

 148. Anouk

  Een leeg schriftje doet me elke keer weer verstijven waardoor ik geen letter op papier krijg… Dit past dus meer bij bij. Een boekje om te starten met journallen / schrijven om te reflecteren over mezelf, m’n leven. Zin in.

 149. Cynthia

  Ik heb jarenlang mezelf weggecijferd en opgeofferd voor anderen waarbij ik mezelf vergat. Zodanig erg dat ik met een zware burn-out thuis ben komen te zitten. Ik ben nu bezig om hieruit te komen en mezelf op één te zetten, het journal bevalt me omdat ik aan de hand genomen wordt door vragen. Ik ben niet zo goed in lege vellen en het helemaal zelf verzinnen. Dit is prettig.

 150. Jenny

  Ik wilde wat meer regie hebben over mijn eigen leven. Ik zit momenteel thuis met Long Covid en ik wil wat meer bewust gaan worden van mijn dagen, het boekje geeft me zo de eerste dagen al rust en iets positiefs écht voor mijzelf.

 151. S & J (tweelingzussen)

  Ten eerste wat geweldig mooi ingepakt echt een kadootje. We doen het samen en zijn een tweeling dus hoe leuk is dat. We zijn donderdag echt een beetje begonnen in het Ja jij journal. En meteen al leer je zelf kennen. Bijzonder en zeker een aanrader voor jezelf, je zus en of vriendin. Om alleen te doen maar ook samen.

 152. Judith

  Geweldig product, snel verstuurd in in mijn geval met een lief persoonlijk briefje erbij

 153. Sonja

  Aan mijzelf cadeau gedaan. Ik ben blij dat ik eraan begonnen ben. Er zijn al enkele tranen gevloeid bij me. Het is confronterend, maar het lucht enkel op en de moed die je krijgt erin. Is gewoon zalig om ermee door te gaan.
  Ik zelf voelde dat ik naar een 2de burn-out aan het gaan ben/was en wil dat voorkomen. De kalender erbij was ook een goede zet, zo krijg ik dagelijks reminders.

 154. Carla

  Wow wat een geweldig cadeau voor mezelf . Het ziet er prachtig uit ( bijna jammer om in te schrijven ) . Goede kwaliteit met harde kaft zodat het mooi blijft . Het boekje nodigt uit tot nadenken en door de vragen en leuke illustraties is het plezierig om mee bezig te zijn . Absolute aanrader !

 155. Denise

  Hoi!
  Ontzettend leuk hoe de boeken als cadeautjes ingepakt worden bij de cadeau-optie. Dat maakt het ontvangen en weggeven nog leuker 🤩
  Ik heb het boek nu een tijdje in huis en door omstandigheden nog niet de tijd gehad om er aandachtig voor te gaan zitten. Maar als ik alleen al kijk naar de kaft, geeft het mij al een gevoel van rust.

  Een goede vriendin van mij en ik zitten momenteel in een zelfde soort fase. Misschien is het onze leeftijd (37). Wij zijn toe aan een nieuwe aanpak. Een leven waarin wij niet onszelf continu wegcijferen voor anderen. Maar waar wij op een natuurlijke manier opkomen voor onze eigen wensen en belangen. Het liefst zonder dat wij ons daar schuldig over hoeven te voelen. Zodra wij stappen hebben gemaakt aan de hand van jouw boek zal ik het absoluut laten weten!
  Bedankt voor de prachtige boeken!

  Fijn weekend 🍀🤩

 156. E.

  Mijn vrouw is geïnteresseerd in je werkwijze. Klein zetje in de rug om het zichzelf te gunnen hier meer tijd en energie in te gaan steken.

 157. N

  Omdat me andere journal vol is bestel ik nu de deluxe versie

 158. Eline

  De journal bevalt me goed en leuk om als kado te geven, dus deze 4 ga ik weggeven!

 159. C.

  Nina

  Dank je wel voor het snelle verzenden i.v.m. mijn situatie!
  Het was een kadootje om uit te pakken!
  Zo lief!❤️En heel erg bedankt voor het mooie kadootje wat je erbij had gedaan

 160. Lonneke

  Mijn eerste ja jij journal is bijna vol en wil graag verder nu de deluxe versie gekozen.

 161. Anoniem

  Ben net aan het re-integreren na een burn-out en heb deze journal aanbevolen gekregen. Zo na de eerste week gebruik denk ik dat dit mij hierbij kan helpen.

 162. Ini

  De deluxe versie voor mezelf ( heb voordien al 2x de gewone die nu uit het assortiment gaat gebruikt). De andere is voor een vriendin van mij die al zo lang vastzit in wat ze wilt/niet wilt in het leven. Ik hoop haar op deze manier ook een duwtje in de juiste richting te geven zoals het mij enorm heeft geholpen.
  Vele hartverwarmende groetjes Ini

 163. Gabrielle

  Ik zit even in between jobs, ga altijd veel te snel, heb nu voor de rust gekozen. Voor self love , en dit boekje is daar heerlijk bij

 164. Anja

  Ik zit met een burn-out thuis, mij werd geadviseerd om te gaan schrijven. Maar dat vind ik veel te moeilijk, iemand wees mij op dit journal.
  Ik merk dat het fijn is dat je een beetje aan de hand genomen wordt en het schrijven niet zelf hoeft te verzinnen. Het is echt iets kleins voor mijzelf, voelt fijn “iets” te doen. De podcast-wandeling afstrepen elke week is zoiets kleins en praktisch, maar voelt voor mijzelf als een reuze-stap waar ik dan weer een beetje trots op ben. Ik doe weer dingen.

 165. Petra

  Het is een mooie journal met een aantrekkelijk kleurtje. Hij valt lekker op op tafel dus ik kan hem niet over het hoofd zien. Ik ben gisteren begonnen met de reflectiepagina’s. En heb ook al een van de kaartjes op de post gedaan! Heb nu al zin om de rest van de journal in te gaan vullen. Mooie en goede vragen en ook een leuke opmaak/indeling.

 166. Sigrid

  JA Jij Journal en de kalender gekocht voor een vriendin die het erg moeilijk heeft. Hiermee hoop ik dat ze zichzelf weer terug kan vinden of een betere versie.
  Mooi dik boek. Met handige tips.

 167. Patricia

  Het boek nodigt je uit om jezelf te ontdekken en te voeden wat je nodig hebt om jezelf ‘ soort van te resetten’ en een nieuwe jij te creëren waar je je prettig bij voelt. Aandacht geven aan de punten waar je aan wilt werken met een klankbord aan vrouwen die je ook kunnen inspireren en wellicht ook ervan kunnen leren. Met jezelf in het middenpunt.

 168. Paula

  Nu bijna een week de journal in huis. In huis maar er nog niet mee gestart. Momenteel ben ik niet heel zeker van mijn eigen ik maar hoop met dit journal handvaten te krijgen & weer stappen in de goeie richting te zetten.

 169. Astrid

  Ik ben een moeder van 2 prachtige kinderen. Maar beide vragen ze aandacht en daarnaast werk ik ook. Hierdoor vergeet ik aan mezelf te denken. De JA JIJ Journal helpt mij daarbij.

 170. U. uit België

  Ik zit in de helft van mijn JA JIJ Journal Deluxe versie. Dus tijd om de reflectie bladzijde in te vullen. Daar kwam ik tot de conclusie dat jij, Nina, een positief waardevol persoon bent voor mij ook al kennen wij elkaar persoonlijk niet. Ik leerde van jou dat je door eerlijk te zijn t.o.v. jezelf maar ook anderen je (h) erkenning geeft en krijgt. Dank je wel Nina, om steeds jezelf te blijven en dit met ons (jouw insta-volgers) te bleven delen. Liefs U. (volger uit België)

 171. Joyce

  Alleen al het ontvangen van het pakketje was een beleving die een lach op mijn gezicht toverde. Ik ben er afgelopen weekend in begonnen en merk dat ik enthousiast word van de manier waarop persoonlijke ontwikkeling wordt benaderd en hoe je je moet voorbereiden op het daadwerkelijke journalen. Ook erg fijn dat je doelen uitgesplitst worden op specifieke vlakken en dat je dus gericht daarmee aan de slag kan. Daarnaast wordt je creativiteit getriggerd door verschillende opdrachten, wat het extra leuk maakt. Ik kijk er nu al naar uit om vanavond verder te schrijven.

 172. Kathleen

  Een vriendin van me gaat door een erg moeilijke periode. Om het traditionele, betekenisloze cadeau voor haar verjaardag eens te laten voorbij gaan, heb ik voor deze journal gekozen. Het is veelzijdig, doet je stilstaan bij het leven, doelen, maar ook over positieve dingen; wat heb je al bereikt, wat is goed. Ik hoop dat ze haar kracht kan terugvinden door dit invulboek en terug de sterktes ziet die ik wel nog zie.

 173. Sabrina

  Echt een kadootje! Mooi ingepakt, wordt er blij van! Eerste dagen gestart, voelt fijn!

 174. Danique

  Het is een prachtig boek, waardoor je jezelf leert kennen en reflecteren. Zo voel ik dat ik beetje bij beetje een betere en mooiere versie van mezelf aan het creëren ben.

 175. Ilse

  Wow. Wat een feestje om de práchtige journal uit te pakken (cadeauoptie). Echt geweldig. En de inhoud en dagjournals zo fijn! Ik heb hem ook cadeau gedaan aan mijn vriendin. Samen gaan er ervoor.

 176. Joyce

  Hoi Nina,

  Hopelijk komt dit bericht goed bij jou terecht. Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen en toen ik het pakketje open maakte en jouw kaartje las maakte mijn hart oprecht een sprongetje. Wat ontzettend lief, ik ben je echt heel erg dankbaar. Ik twijfelde zondag al om een 2e te bestellen voor mezelf. Ik was zo superblij met de 1e levering dat ik dacht ‘ach ik doe het gewoon. En nu krijg ik gewoon ook de deluxe versie. En mijn favo chocolade ook nog. Wauw, ik heb er gewoon geen woorden voor. Ik wilde een review achterlaten maar ik zag op Google of Facebook geen mogelijkheid daartoe. Daarom sowieso even een berichtje.

  Nogmaals heel erg bedankt. Ik ga morgen vol enthousiasme starten in mijn journal!

  Liefs,
  Joyce

 177. Jolanda

  Ook ik kocht de “JA Jij Journal”. Maar niet voor mezelf. Tenminste… in eerste instantie ? Ik vond het journal een prachtig cadeau voor mijn zusje. Altijd druk met van alles; de kinderen, werk, huishouden, sociale contacten en maar door! Als we dan eens samen lekker rustig op de bank aan de thee zitten, komt er veel emotie uit haar. Net als de wens “Had ik maar wat tijd voor mezelf, dat lukt me te weinig”. Vast herkenbaar voor meerdere vrouwen.
  Bij het zien van dit journal wist ik dat dit het juiste cadeau was voor haar. Een helpend handje om haar wens te realiseren. Ik weet zeker dat ze het gaat gebruiken. Het journal is een mooie bundel van stevige bladzijden vol met leuke, uitdagende, inzichtgevende vragen en opdrachten. Je hoeft geen groot opstel te schrijven maar alles helpt je wel tot inzicht te komen op een leuke manier.
  Ik kocht de journal dus voor mijn zus omdat ik haar”me-time” gun maar ik denk dat ik hem ook op mijn lijstje zet voor kerst! ??

 178. Louisa

  Ontzettend mooi journal! ❤️ Mijn moeder en beste vriendin zijn er heel erg blij mee. Ontzettend persoonlijke levering. Mijn verwachting, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had, zijn overtroffen! ✨ Gelijk weer een bestelling gedaan.

 179. Gitta

  Hoi Nina mijn dochter was er heel blij mee

 180. Danielle

  Wauw toen ik je eerste bericht voorbij zag komen dacht ik, dat boek ik perfect voor mij!
  Ik heb een tijdje met een bewustwordingscoach aan mezelf gewerkt en ben daarin heel erg mezelf tegen gekomen maar ook zoveel geleerd en stappen gemaakt!
  Ik denk dat dit boek me dat extra stapje kan gaan geven!
  En dan ook nog eens ontvangen als een echt cadeau ? wauw!

 181. Sophie

  Mijn eerste aandachtspunten zijn dat hij mooi oogt en zo een beetje gebladerd en ziet er goed uit . Benieuwd naar het begin

 182. Angelique

  Een fantastisch boek. Ik ben helemaal klaar voor de zelfontwikkeling! Daarnaast echt uitstekende service.

 183. Rachelle

  Heel indrukweekend !!!

  Vanaf de buitenkant tm de inhoud.
  Heel mooi in elkaar gezet.

  Het blijft je interesseren, je blijft diep nadenken.
  Je kan niet zomaar wat invullen.

  Dus JA ben zeker blij dat ik deze besteld heb.
  En ben gelijk begonnen.

 184. Samantha

  Het Journal was een cadeautje aan mezelf en wat een verrassing toen ik het thuis ook letterlijk mocht uitpakken! Alleen dat bracht al een glimlach op m’n gezicht. Ik zocht een journal+dagboek ineen, waar het JA Jij Journal precies aan lijkt te voldoen. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan en het nog mooier/persoonlijker te maken dan het al is.

 185. Nina van Arum

  NINAAAA!!!! Mijn vriendin is MEGA BLIJ met de journal!!! Dankjewel dat je dit verstuurd hebt! Je bent echt een topvrouw!
  Haar reactie:
  Wat ontzettend leuk!!! En een erg leuke verrassing! En ontzettend benieuwd naar de persoonlijke ontwikkeling en wat hier uit gaat komen
  Mijn hoofd tol dr van😅 wil aan de slag en spannend en overweldigd met dit lieve cadeau van jou en en en … DANKJEWEL 🙏🏻

 186. G. (wil anoniem blijven)

  Mezelf al zolang niet op 1 gezet, in de jarenlange giftige relatie, maar ook nu na 1,5 jaar de (heftige) scheiding eindelijk rond is, wil ik er voor mijn kinderen (12 en 14) zijn en probeer te compenseren waar hun vader tekort schiet. Maar daarbij cijfer ik vaak (weer) mezelf weg…
  Hoop daar een betere balans in te vinden, zodat ik me niet in golfbewegingen steeds weer moe, uitgeblust en waardeloos voel…
  Meteen ook voor mijn vriendin besteld 😉. Het persoonlijke berichtje van Nina erbij is prachtig. We gaan ervoor!

 187. Romy

  Ik heb de journal aan mijn vriend van de paarden waar ik het over had gegeven. Wat is het leuk ingepakt met die strik! Ik heb de journal voor mijzelf ook al doorgebladerd. Hij is gewoon geweldig. De vragen en het weekoverzicht, ik hou van afvinken, ik kan niet wachten om te beginnen!

 188. Babeth

  Ik vind Nina echt een topper en vind haar en al haar overwinningen op haar angsten en en het delen van haar kwetsbaarheden zo stoer! op @ninavanarum op instagram miste ik haar gewoon toen ze door het ongeluk van haar dochter langere tijd afwezig was. Van zulke mensen wil ik leren en ben dan ook superblij om van de week mijn 2e journal in huis te krijgen! De upgrade naar de DELUXE versie en de 50 extra schrijfpagina’s vind ik erg fijn. De nieuwe schrijfopdrachten: brief aan je jongere zelf en de brief naar jou toekomstige ik…. allemaal leuk (en confronterend). Zet hem op kanjer!

 189. Lisanne

  Een goede stap om weer tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Het voelt goed om iedere dag even in dit mooie roze boek te schrijven en even stil te staan bij mijzelf. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de DELUXE omdat deze meer schrijfpagina’s heeft om te schrijven, plakken of schetsen. Mooi dik papier ook wat niet doordrukt. Stil staan bij jezelf gun ik iedereen!
  En complimenten aan de service en verzending! Snel thuis, en helemaal leuk ingepakt.

 190. Mirjam

  Super fijn invulboek/journal. Ik ben nu in mijn 2e begonnen!

 191. Anouk

  Ik heb heb hem voor mijzelf gekocht wat een geweldig journal!! absolute aanrader

 192. Simone Spijkers

  Zo blij met mijn journal! Al die kleine te beschrijven doelen, zelfreflectie en vooral positiviteit!! Inmiddels ook al aan mijn dochter en drie vriendinnen gegeven! (ik heb de deluxe versie die heeft meer schrijfpagina’s en ruimte)

 193. Vreneli

  Ik heb al ervaring met journals, planners e.d., maar deze planner sprak mij aan omdat het op dit moment in mijn leven aansluit bij wat ik nodig heb. Ook heb ik hem besteld voor een vriendin die bijna jarig is. Wat is de cadeaupapier optie mooi en leuk met dat lint erbij en dat gelukspoppetje! Ik heb het cadeau al uitgepakt en ben er al in begonnen. Heel fijn om in te werken en ik weet zeker dat dit cadeau in goede aarde gaat vallen!

 194. Ilse

  Ik kwam op jouw Instagram pagina terecht en zag de journal. Ik móest deze hebben voor mijn beste vriendin en mezelf, gewoon omdat we onszelf eigenlijk een beetje verwaarlozen. Ik als moeder van twee jonge kinderen, zij als hardwerkende vrouw op zoek naar een levensgezel.

 195. Erna

  Hi Nina,
  Mijn vriendin heeft gisteren haar journal uitgepakt en was erg verrast door dit kado! Ze voelde zich gezien en erg gewaardeerd! Nu lekker mee aan de slag! Wilde je dit even laten weten!

 196. Viviane

  Goede service. Snel bezorgd. En super leuk ingepakt!
  Eerste indruk: mooi boekje met veel leuke vragen.

 197. Evelien

  Zo blij dat ik deze besteld heb! Super service en een leuk boek om in te werken! Ook de kaartjes die erbij zitten zijn erg leuk!

 198. Sigrid

  Zeer mooi en verzorgd, nodigt uit tot effectief aan de slag te gaan met jezelf. Van blabla naar doen 🙂
  Fijn dat de DELUXE versie 50 schrijfpagina’s extra heeft!

 199. Nathalie

  Ik heb het boekje ontvangen en het was echt een prachtig cadeau aan mezelf om uit te pakken ?.. ik moet er nog een begin mee maken, maar dat ga ik heel snel doen. Ik hoop dat het me meer inzicht gaat geven in wie ik ben. Alleen al de omslag van het boekje maakt mij blij! Ook leuk om Nina te volgen op instagram erg inspirerend en puur.

 200. Anja V.

  30 stuks aangeschaft als extra cadeau voor deelnemers van de lezing die ik gaf aan een vrouwennetwerk binnen een grote energieleverancier.
  Leuk ingepakt en gaf een extra leuke vibe aan de ochtend als die cadeautjes met linten op tafel! Snelle service en levering en zakelijk factuur.

 201. Anissa

  Het Ja Jij journal is een fijn journal. Ik heb al verschillende journals gehad. Dit journal heeft weer een andere insteek. Het stukje waar je de to do’s in kan vullen helpt bij het plannen voor de week. Daarnaast maakt Nina je bewust van de kleine dingen om voor jezelf te zorgen zoals een wandeling of me time plannen. De extra pagina’s waar je zelf invulling kan aangeven zijn prettig om bijvoorbeeld dankbaarheden op te schrijven.

  Een echte aanrader als je een journal wil die ook aandacht heeft voor de praktische zaken!

 202. Bureau manager B. Kinderopvang.

  Besteld als cadeau voor 50 kinderdagverblijf leidsters. Keurig en goed ingepakt geleverd, als extraatje hadden ze alles in cadeau papier ingepakt. Erg attent! Goede service

 203. Femke

  Ik heb net de leuke JA JIJ Journal DELUXE binnen gekregen, feestje om uit te pakken. Dank voor je motivatie en support, hebben vrouwen soms nodig. Ik ga er lekker mee aan de slag en stuur jullie over een paar weken een update. Groetjes Femke (18 jaar en verpleegkundige student uit Friesland)

 204. Samantha

  Nina ik vind je een prachtig mens, een voorbeeld voor velen… en zo jezelf! Je bent zo positief, het is aanstekelijk…
  Ik ben door jou eindelijk bezig met een mooiere ik. Je invuldagboek is helpend, maar ook je challenges en eerlijk? Je insta inkijkjes in je leven vind ik ook helemaal top. Je lach en je traan!

 205. U.

  Hey Nina. Heb onlangs de “Ja Jij” journal gekocht en WAUW ik vind het FAN-TAS-TISCH waardevol! Ik zit al jaren thuis met een chronische depressie en steek al mijn energie in mijn persoonlijke ontwikkeling. De journal is een geschenk uit de hemel in dat opzicht. Want het draagt bij om toekomstperspectieven haalbaar te maken en stil te staan bij milestones, zelfzorg etc. Heb je toevallig nog extra schrijfoefeningen/invultemplates, die ik als extra aanvulling op je journal, ter beschikking? Ik hoor het graag! Veel liefs, (XXXX) uit België. PS. Heb deze dan ook gedeeld op mijn verhaal zodat anderen het ook kunnen ontdekken en tot bij jou terechtkomen

  Reactie: Wij hebben de doelstellingensheet, piekeropdracht, brief aan jezelf en reflectie als losse download beschikbaar. Een moodboard maken tegelijkertijd met jouw 6 maanden reis met de JA JIJ Journal bevelen wij van harte aan!

 206. Floortje

  Bijna klaar met het invullen van mijn eerste journal. Super fijn om bewust bezig te zijn met jezelf en zo te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het fijn dat dit een dagelijks ‘ritueel’ is geworden en dat wil ik graag zo houden :). Nu bestel ik de DELUXE versie ik ben benieuwd!

 207. Trijntje

  Ik ben zelf zo fan van dit boekje.
  Nu geef ik deze als afscheid voor de juffen van mijn kinderen.

 208. Linda

  Ik kwam Nina op Linkedin tegen en zo bij de JA JIJ Journal terecht. Superfijn boek om eindelijk eens met mijzelf bezig te zijn. Ik vond het boek en de service zo fijn dat ik ook direct een boek naar een vriendin op heb laten sturen!

 209. Renate

  Een cadeautje voor mezelf en mijn vriendinnen. Middels dit Journal deluxe versie kunnen we een momentje op de dag echt even met onszelf bezig zijn, doelen stellen en reflecteren. Daarnaast was ik zeer verbaasd door de mooie verpakking en het extraatje. Doordat we gelijktijdig gestart zijn met invullen, levert het ons, als vriendinnen, ook diepgaande gesprekken op.

 210. Tirza

  Mijn vriendinnen waren superblij toen ik de journals uitdeelde als verrassing op onze vriendinnentrip in het buitenland! En wat ik ook wil zeggen. Super leuk je volgen op instagram. Ik bewonder je open- en kwetsbaarheid die je zomaar de wereld in slingerd. Niet iedereen zal hier positief op reageren, zoals je laatst deelde van die man die er wat van vond. DE EIKEL! Maar ik heb er wel wat aan. We hebben elke dag onze struggles en soms voelt het of dit alleen bij mij zo is, en dan zie ik jou voorbij komen en snap door jou dat iedereen wel es wat heeft, en dat je dat ook vaak kunt ombuigen naar iets positiefs. Dus dank je wel daarvoor❤️

 211. Corina

  Lieve Nina. Doordat ik deze Ja Jij Journal (deluxe trouwens) heb gekocht ben ik je gaan volgen op instagram.
  Ik ben blij met de journal. Maar ik wil je laten weten dat ik het ontzettend leuk vind om jou te volgen. Het is allemaal zo herkenbaar (ik ben al 11 jaar geleden gescheiden, maar het heeft toch nog steeds impact op mijn leven) En wat ik heel fijn vind is dat je ook jouw dieptepunten deelt. Ik denk dat dat voor heel veel vrouwen belangrijk is om te zien. Normaal zie je alleen maar mensen die echt een enorm leuk en druk sociaal leven tonen (wil niet zeggen dat ze het ook hebben!), waardoor je jezelf nog beroerder vorken en, in mijn geval, toendertijd een enorme mislukkeling. Want ik had én geen partner én weinig feestjes ed. Dus het moest wel aan mij liggen.
  Was er toen maar iemand zoals jij geweest, die ook haar moeilijke momenten liet zien. Gelukkig had ik wel een goed netwerk om op terug te vallen. En mede dankzij hen ben ik uit dat diepe dal gekropen.

  Ik denk echt dat jij, via jouw berichten een hoop verschil kunt maken voor heel veel vrouwen!! Niet alleen met jouw stimulerende teksten, maar ook op de, voor jou, hele slechte dagen!

 212. Claudia

  Ik ben sinds 8 weken bezig met Ja Jij Journal Deluxe versie. En dat doet mij zo goed. Ik heb een Burn Out en moest van mijn psychologe gaan schrijven in een schrift. Ja maar wat,…
  Ik kwam jouw Journal tegen op Instagram en heb het besteld. Het helpt mij enorm. Antwoorden geven op de vragen, opdrachtjes etc en dan gaat het schrijven vanzelf. Ook krijg ik zo nu steeds meer inzicht in mijn leven. De positieve en de negatieve dingen. Wat geeft mij energie en wat kost mij energie. Waar wil ik aan gaan werken. Wat moet er veranderen in mijn leven etc. Bedankt daarvoor. Jij helpt mij op weg om beter te worden. Om mij te leren meer tijd voor mijzelf te nemen en beter voor mijzelf te zorgen.

  Ik heb de Journal ook laatst voor mijn zusje gekocht. Ook zij zit door een nare scheiding niet goed in haar vel.
  Met jouw Journal help jou zoveel vrouwen met het werken aan een beter leven.
  Bedankt lieve Nina!

  Oh ja een mijn psychologe heeft jouw Journal ook genoteerd. Zij gaat het zeker aanbevelen aan andere patiënten. Zij vond het een mooie Journal.

 213. Joyce

  Wat een feestje om de 2 Journals te ontvangen. Zo mooi ingepakt dat het echt als een cadeautje voelt. Leuk om te ontvangen en ook met heel veel plezier aan mijn vriendinnetje gegeven.

 214. Meike

  Zit mooi en handig in elkaar, heel laagdrempelig omdat je niks zelf hoeft te verzinnen.

 215. Mathilde

  Woensdag de JA Jij Journal ontvangen, wat een feestje om het uit te pakken! Geweldig verpakt!! Over de inhoud zeer te spreken, ziet er uitnodigend uit! Vol enthousiasme begonnen.

 216. Bettine

  Wat een kadootje om te ontvangen! Mooi ingepakt, echt een feestje!

  Het journal ziet er van buiten natuurlijk erg vrolijk uit met de mooie roze kleur. De pagina’s zijn duidelijk en niet te vol en de inleidende tekst is duidelijk.

  Aankomend weekend ga ik in alle rust beginnen met het invullen van de eerste pagina’s!

 217. Suzan

  Met veel plezier ben ik begonnen aan het invullen van de Journal. De vragen zetten me echt even aan het denken. Echt even me-time, heel fijn.

  De verjaardagskalender is een echte eyecatcher bij ons in de hal. Tot nu toe heeft iedereen die binnenkort de quote hardop voorgelezen en sommige bladeren nieuwsgierig door naar de andere maanden. Geen standaard kalender dus!:-)

 218. R.

  Wauww!! Wat een ontzettend fijn en motiverende Journal!! Ik heb de JA JIJ Deluxe versie. Het is super uitnodigend door de aansprekende kleur! Hier werd ik meteen nieuwsgierig naar en zodra ik de kaft zie ik, wil ik meteen weer even bladeren! Ik heb hem voor mezelf aangeschaft omdat ik na een hele pittige burn-pit periode weer een beetje op de goede weg zit, en mezelf meer op nummer 1 aan het zetten ben. Door het lezen van de reviews werd ik nieuwsgierig en heb deze ook gekocht! Beste aankoop van de afgelopen tijd! Het is zo’n fijne en handige manier van zelfreflectie, maar ook om voorruit te kijken naar de toekomst en je eigen groei!! Kan het elk persoon aanraden zie ook meer voor zichzelf wil gaan betekenen !!!

 219. A.

  Wat ziet de journal er mooi uit. Ik ga er snel aan beginnen.

 220. Anoniem

  Ik heb de journal goed ontvangen , en hoop deze week even een heerlijk momentje hiervoor vrij te maken. Aan de journal zal het niet liggen ,die is uitnodigend genoeg , lijkt wel of t mij de hele tijd roept , ik kan het niet laten om als ik er langsloop even in te kijken ☺️

 221. Trijntje Alasa

  De vorige versie had ik ook en vind het zo fijn om elke avond een momentje van zelfreflectie van die dag. Vind et ook heel leuk om terug te lezen en op papier zien staan waar IK nou echt blij van wordt en dat ik dat ook beschrijf. Heb de nieuwe versie voor mij en 3 vriendinnen besteld omdat we 40 worden dit jaar. Nieuw hoofdstuk weer. Ik vind de nieuwe versie nog leuker. Uitgebreider en nog meer voor jezelf.

 222. Patricia

  Na alle boekenwinkels afgezocht te hebben naar een Journal dat echt aanspreekt en mij motiveert om met mezelf aan de slag te gaan eindelijk dit boek tegengekomen.
  Tegen de mensen die nog twijfelen zou ik willen zeggen GEWOON DOEN !! We zijn het waard..,.

 223. Sabine

  Wat een mooie kaft! Stoer en vrouwelijk. Het nodigt uit om de binnenkant te bekijken. Ik heb het Ja Jij Journal nieuwsgierig bekeken en had zin om te starten. Mijn eerste woorden zijn beschreven en ik word uitgenodigd om na te denken, te beschouwen en ook to the point te zijn. Ik ben benieuwd wat deze reis met me doet. Een welkom eigen boekje ?

 224. Deena

  Ziet er mooi en uitnodigend uit heb er echt zin in om dit boek in te gaan vullen.

 225. Gitte

  Schitterend schrift om mezelf beter te leren kennen en te verbeteren in elk opzicht, het is een soort van meditatie voor mij na een hectische dag

 226. Deborah

  Eerder dan verwacht kreeg ik het al binnen! Dat was vreugdemomentje nr 1!
  Toen ben ik er meteen lekker voor gaan zitten en heb de eerste pagina’s al ingevuld. Ik begin 2 mei, want ik heb mijn andere leefstijldagboek nog niet af en volgende week ga daar de reflectiepagina’s rustig invullen zodat ik met een frisse start aan het ja jij journal kan beginnen.! En die kalender van jullie is ook helemaal geweldig voor het hele gezin leuk!

 227. Wendy

  Omdat ik sinds kort weduwe ben met 2 pubers en mijn hele leven eigenlijk alleen maar aan andere heb gedacht en altijd voor andere gezorgd en klaargestaan zonder aan mezelf te denken en mijn eigen behoefte wensen en verlangens.
  Een goede tip van Nina om op Google wat rouwverwerkingsopdrachten te zoeken en deze opdrachten af en toe op een van de lege pagina’s te doen/in te vullen. Wat een persoonlijke service! Geen bedrijf maar een leuk mens erachter!

 228. K.

  Ik heb vorig jaar gehoord dat ik op 32 jarige leeftijd borstkanker had. Het hele jaar heeft in het teken gestaan van behandelingen. Nu zijn de meeste behandelingen achter de rug, maar heb ik wat een rusteloos en verloren gevoel. Hoe nu verder is steeds de vraag. Ik zag het boek voorbij komen en dacht dat dit me misschien kan helpen om weer wat meer structuur te krijgen en voorzichtig naar de toekomst te kijken!! Mijn nieuwe ik ontdekken!

 229. Eventbureau

  We hebben 30 journals besteld en gebruikt bij een lezing voor vrouwen! Bestelling keurig verzorgd, op tijd en ontzettend leuk ingepakt!

  De sfeer werd er mee gezet.

 230. E.

  Hoi Nina,

  Dat is echt tof van je. Als haar reactie op het boekje net zo positief is als dat ik er zelf over ben, dan ga ik in de toekomst jouw boekjes vaker inzetten bij bepaalde coachtrajecten. Wellicht kunnen we daar dat t.z.t. een keertje over sparren?

  voor nu: bedankt voor de service!

  met vriendelijke groet,
  E.

 231. Kim

  Hallo Nina,

  Ik heb het boek ontvangen. Wat zag dat er geweldig uit zeg, het was al een feestje om het uit te pakken. De cadeau keuze meer dan waard! Ik ben helemaal enthousiast en kan niet wachten om te gaan beginnen. Heel erg bedankt.

  Ik zal sowieso een review voor je schrijven zodra ik erin ben begonnen en het op mijn Instagram delen, wie weet zijn er lotgenoten die er ook baat bij hebben.

  Liefs,
  Kim

 232. Samantha

  Ik ben dol op je journal invullen, tijd voor de deluxe! dol op je berichtjes op insta! Zou nooit snel voor verjaardagskalender geld uitgeven maar ik vind jou en je producten zo enorm top! En gaaf dat je er deel van voor de stichting gebruikt! Ga zo door.. 😀

 233. Bianca

  ): Ik heb er zelf ook een;-) En nu voor een lief vriendinnetje die het moeilijk heeft!

 234. Geeke

  Ik ben zeer enthousiast over de vorige versie en erg nieuwsgierig naar de nieuwe! (En toevallig is de eerste bijna klaar)

 235. Leonie

  Ik ben momenteel heerlijk bezig met het ‘ja Jij’ – boek en vind het een heel prettig en mooi hulpmiddel om me blijvend te focussen op dat wat ik echt belangrijk vind. Dus deze heb ik maar alvast voor als de andere vol is 🙂

 236. Bianca

  Ik had het boek al voor mezelf besteld en deze is een kanootje voor mijn lieve vriendin

 237. D.T.

  Leuk/ fijn die nieuwe editie met veel meer ruimte om van alles te noteren/ tekenen/ plakken, enz. Dat miste ik wel in de huidige JA, jij. Het is een fijn journal, wat al veel verhelderd heeft, maar ik ga door een heftige periode in mijn leven en de ruimte is dan wat krap. Ik was al op zoek naar een vervolg op de JA, jij en dit komt dus precies op het juiste moment, anders had ik waarschijnlijk voor een andere journal gekozen, wat ik ook wel weer jammer had gevonden.

 238. Corine

  deze keer voor mijzelf ipv een kado voor een vriendin 😉

 239. Chantal

  Nog 5 weken te gaan. Ik vind het zo heerlijk om elke avond even een moment hiervoor te nemen en de dag te evalueren en door het evalueren heb ik ook veel meer focus op mijn doelen en heb ik sneller in de gaten als ik afwijk van mijn focus en ik dus weer even een plan moet maken voor me zelf hoe de focus weer terug kan komen.
  Ik heb er zoveel aan dat ik na 5 weken heel graag verder wil schrijven. Nieuwsgierig naar deze nieuwe versie! Het geeft me rust! Dankjewel daarvoor!

 240. Marleen

  Ik bij jou armoede actie er voor gezorgd dat iemand deze cadeau kon krijgen van jou. Maar ik ben zelf toch ook wel heel nieuwsgierig en toe aan weer wat aandacht voor mezelf en wilde juist de uitgebreide versie zodat ik ook eigen schrijfopdrachten kan toevoegen op de lege pagina’s!

 241. Carla

  Leuk cadeau voor mijn vriendinnen. Had het journal ook voor mijzelf en dochter besteld. Deze moet iedereen hebben! Blij van!

 242. Maayke

  Kreeg deze tip van mijn psychologe, als aanrader om te proberen om mijn leven weer op een rijtje te krijgen.
  Fijn dagboek!

 243. Abeltje

  Pas net ontvangen. Als een kadootje, mooi! Hoop dat dat het ook mag zijn. Een kadootje voor mezelf. Elke dag even een me-time momentje om even voor/met mezelf stil te staan over hoe het eigenlijk gaat. Zin in om verder mee te gaan.

 244. Sandra

  Wat een cadeautje!! Super leuk (=

 245. Nathalie

  Yess, daar viel hij op de deurmat! Dochterlief van 2 riep: cadeautje mij! Nee, nee, nu eindelijk een cadeautje voor mama! Een cadeautje voor mezelf. Het voornemen om tijd voor mezelf in te plannen en dit journal in te vullen, het voornemen om te werken aan zelfontwikkeling, was nu daar. Ik had er zin! Had? Nee, Heb… Ik schrijf er regelmatig in, en het geeft me meer rust! Het boekje is super leuk ontworpen, genoeg schrijfruimte, en de juiste vragen.
  Kortom deze mama is blij met het JA Jij Journal!

 246. Engels Els

  Kijk ernaar uit om aan te beginnen en me zo beter in mijn vel te voelen

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *