Het 6 maanden JA JIJ Journal DELUXE versie

Het 6 maanden JA JIJ Journal DELUXE versie

(32 customer reviews)

19.95

Wat ontzettend WAARDEVOL dat je dit voor jezelf of een ander bestelt!

We horen van veel klanten dat mensen dit ervaren als een cadeau vol “aandacht en attentheid”.
Het wordt als heel erg lief en origineel bestempeld en vaak duurt het niet lang of vriendinnen, zussen dit journal ook bij ons komen bestellen.

Lees voor jouw aankoop waarom andere vrouwen het journal bestelden of ontdek inspirerende pagina’s van JA JIJ gebruikers.

Op voorraad

  • 1.5 €
  • 1.5 €
  • 1.5 €
Category:
Product delen
compilatie

JA een mooiere JIJ, 150 pagina's JIJ-tijd!

Deze nieuwe versie... de 'JA JIJ journal DELUXE' heeft 54 pagina's EXTRA schrijf & plak pagina's meer dan de normale versie. Dit boek is een 6 maanden dagboek op het gebied van zelfontwikkeling in diverse thema's. Jij leert JOU zelf aanscherpen en ontdekt een nog mooiere JIJ dan je al bent.

Let op! Deze DELUXE editie van het JA JIJ journal, heeft een uitbreiding. Ná elk weekoverzicht zitten er 2 lege pagina's achter, één met bulletjournal puntjes, de andere met lijntjes.

Verder zitten alle andere pagina's zoals je al gewend bent er nog in!
Zoals:

 • Over financiën (money mindset)
 • Jouw zichtbaarheid & professionaliteit
 • Verbondenheid & intimiteit
 • Extra reflectie pagina's
 • Tips, mijlpalen, vraagstukken, to-do's en meer...
 • WeekoverzichtenDus ben je geen schrijver maar een afvinker? Dan is de gewone JA JIJ Journal a 19,95 voor jou de beste keuze. Maar ben je iemand die graag afvinkt, maar ook ruimte wil voor plakken, tekenen of extra schrijven? Dan is deze DELUXE versie van de JA JIJ Journals echt wat voor jou!

En... heb je onze nieuwe JA JIJ verjaardagskalender al gespot?

Additional information

Dimensions 21.5 × 15.5 × 1.4 cm

32 reviews for Het 6 maanden JA JIJ Journal DELUXE versie

 1. Engels Els

  Kijk ernaar uit om aan te beginnen en me zo beter in mijn vel te voelen

 2. Nathalie

  Yess, daar viel hij op de deurmat! Dochterlief van 2 riep: cadeautje mij! Nee, nee, nu eindelijk een cadeautje voor mama! Een cadeautje voor mezelf. Het voornemen om tijd voor mezelf in te plannen en dit journal in te vullen, het voornemen om te werken aan zelfontwikkeling, was nu daar. Ik had er zin! Had? Nee, Heb… Ik schrijf er regelmatig in, en het geeft me meer rust! Het boekje is super leuk ontworpen, genoeg schrijfruimte, en de juiste vragen.
  Kortom deze mama is blij met het JA Jij Journal!

 3. Sandra

  Wat een cadeautje!! Super leuk (=

 4. Abeltje

  Pas net ontvangen. Als een kadootje, mooi! Hoop dat dat het ook mag zijn. Een kadootje voor mezelf. Elke dag even een me-time momentje om even voor/met mezelf stil te staan over hoe het eigenlijk gaat. Zin in om verder mee te gaan.

 5. Maayke

  Kreeg deze tip van mijn psychologe, als aanrader om te proberen om mijn leven weer op een rijtje te krijgen.
  Fijn dagboek!

 6. Carla

  Leuk cadeau voor mijn vriendinnen. Had het journal ook voor mijzelf en dochter besteld. Deze moet iedereen hebben! Blij van!

 7. Marleen

  Ik bij jou armoede actie er voor gezorgd dat iemand deze cadeau kon krijgen van jou. Maar ik ben zelf toch ook wel heel nieuwsgierig en toe aan weer wat aandacht voor mezelf en wilde juist de uitgebreide versie zodat ik ook eigen schrijfopdrachten kan toevoegen op de lege pagina’s!

 8. Chantal

  Nog 5 weken te gaan. Ik vind het zo heerlijk om elke avond even een moment hiervoor te nemen en de dag te evalueren en door het evalueren heb ik ook veel meer focus op mijn doelen en heb ik sneller in de gaten als ik afwijk van mijn focus en ik dus weer even een plan moet maken voor me zelf hoe de focus weer terug kan komen.
  Ik heb er zoveel aan dat ik na 5 weken heel graag verder wil schrijven. Nieuwsgierig naar deze nieuwe versie! Het geeft me rust! Dankjewel daarvoor!

 9. Corine

  deze keer voor mijzelf ipv een kado voor een vriendin 😉

 10. D.T.

  Leuk/ fijn die nieuwe editie met veel meer ruimte om van alles te noteren/ tekenen/ plakken, enz. Dat miste ik wel in de huidige JA, jij. Het is een fijn journal, wat al veel verhelderd heeft, maar ik ga door een heftige periode in mijn leven en de ruimte is dan wat krap. Ik was al op zoek naar een vervolg op de JA, jij en dit komt dus precies op het juiste moment, anders had ik waarschijnlijk voor een andere journal gekozen, wat ik ook wel weer jammer had gevonden.

 11. Bianca

  Ik had het boek al voor mezelf besteld en deze is een kanootje voor mijn lieve vriendin

 12. Leonie

  Ik ben momenteel heerlijk bezig met het ‘ja Jij’ – boek en vind het een heel prettig en mooi hulpmiddel om me blijvend te focussen op dat wat ik echt belangrijk vind. Dus deze heb ik maar alvast voor als de andere vol is 🙂

 13. Geeke

  Ik ben zeer enthousiast over de vorige versie en erg nieuwsgierig naar de nieuwe! (En toevallig is de eerste bijna klaar)

 14. Bianca

  ): Ik heb er zelf ook een;-) En nu voor een lief vriendinnetje die het moeilijk heeft!

 15. Samantha

  Ik ben dol op je journal invullen, tijd voor de deluxe! dol op je berichtjes op insta! Zou nooit snel voor verjaardagskalender geld uitgeven maar ik vind jou en je producten zo enorm top! En gaaf dat je er deel van voor de stichting gebruikt! Ga zo door.. 😀

 16. Kim

  Hallo Nina,

  Ik heb het boek ontvangen. Wat zag dat er geweldig uit zeg, het was al een feestje om het uit te pakken. De cadeau keuze meer dan waard! Ik ben helemaal enthousiast en kan niet wachten om te gaan beginnen. Heel erg bedankt.

  Ik zal sowieso een review voor je schrijven zodra ik erin ben begonnen en het op mijn Instagram delen, wie weet zijn er lotgenoten die er ook baat bij hebben.

  Liefs,
  Kim

 17. E.

  Hoi Nina,

  Dat is echt tof van je. Als haar reactie op het boekje net zo positief is als dat ik er zelf over ben, dan ga ik in de toekomst jouw boekjes vaker inzetten bij bepaalde coachtrajecten. Wellicht kunnen we daar dat t.z.t. een keertje over sparren?

  voor nu: bedankt voor de service!

  met vriendelijke groet,
  E.

 18. Eventbureau

  We hebben 30 journals besteld en gebruikt bij een lezing voor vrouwen! Bestelling keurig verzorgd, op tijd en ontzettend leuk ingepakt!

  De sfeer werd er mee gezet.

 19. K.

  Ik heb vorig jaar gehoord dat ik op 32 jarige leeftijd borstkanker had. Het hele jaar heeft in het teken gestaan van behandelingen. Nu zijn de meeste behandelingen achter de rug, maar heb ik wat een rusteloos en verloren gevoel. Hoe nu verder is steeds de vraag. Ik zag het boek voorbij komen en dacht dat dit me misschien kan helpen om weer wat meer structuur te krijgen en voorzichtig naar de toekomst te kijken!! Mijn nieuwe ik ontdekken!

 20. Wendy

  Omdat ik sinds kort weduwe ben met 2 pubers en mijn hele leven eigenlijk alleen maar aan andere heb gedacht en altijd voor andere gezorgd en klaargestaan zonder aan mezelf te denken en mijn eigen behoefte wensen en verlangens.
  Een goede tip van Nina om op Google wat rouwverwerkingsopdrachten te zoeken en deze opdrachten af en toe op een van de lege pagina’s te doen/in te vullen. Wat een persoonlijke service! Geen bedrijf maar een leuk mens erachter!

 21. Deborah

  Eerder dan verwacht kreeg ik het al binnen! Dat was vreugdemomentje nr 1!
  Toen ben ik er meteen lekker voor gaan zitten en heb de eerste pagina’s al ingevuld. Ik begin 2 mei, want ik heb mijn andere leefstijldagboek nog niet af en volgende week ga daar de reflectiepagina’s rustig invullen zodat ik met een frisse start aan het ja jij journal kan beginnen.! En die kalender van jullie is ook helemaal geweldig voor het hele gezin leuk!

 22. Gitte

  Schitterend schrift om mezelf beter te leren kennen en te verbeteren in elk opzicht, het is een soort van meditatie voor mij na een hectische dag

 23. Deena

  Ziet er mooi en uitnodigend uit heb er echt zin in om dit boek in te gaan vullen.

 24. Sabine

  Wat een mooie kaft! Stoer en vrouwelijk. Het nodigt uit om de binnenkant te bekijken. Ik heb het Ja Jij Journal nieuwsgierig bekeken en had zin om te starten. Mijn eerste woorden zijn beschreven en ik word uitgenodigd om na te denken, te beschouwen en ook to the point te zijn. Ik ben benieuwd wat deze reis met me doet. Een welkom eigen boekje ?

 25. Patricia

  Na alle boekenwinkels afgezocht te hebben naar een Journal dat echt aanspreekt en mij motiveert om met mezelf aan de slag te gaan eindelijk dit boek tegengekomen.
  Tegen de mensen die nog twijfelen zou ik willen zeggen GEWOON DOEN !! We zijn het waard..,.

 26. Trijntje Alasa

  De vorige versie had ik ook en vind het zo fijn om elke avond een momentje van zelfreflectie van die dag. Vind et ook heel leuk om terug te lezen en op papier zien staan waar IK nou echt blij van wordt en dat ik dat ook beschrijf. Heb de nieuwe versie voor mij en 3 vriendinnen besteld omdat we 40 worden dit jaar. Nieuw hoofdstuk weer. Ik vind de nieuwe versie nog leuker. Uitgebreider en nog meer voor jezelf.

 27. Anoniem

  Ik heb de journal goed ontvangen , en hoop deze week even een heerlijk momentje hiervoor vrij te maken. Aan de journal zal het niet liggen ,die is uitnodigend genoeg , lijkt wel of t mij de hele tijd roept , ik kan het niet laten om als ik er langsloop even in te kijken ☺️

 28. A.

  Wat ziet de journal er mooi uit. Ik ga er snel aan beginnen.

 29. R.

  Wauww!! Wat een ontzettend fijn en motiverende Journal!! Ik heb de JA JIJ Deluxe versie. Het is super uitnodigend door de aansprekende kleur! Hier werd ik meteen nieuwsgierig naar en zodra ik de kaft zie ik, wil ik meteen weer even bladeren! Ik heb hem voor mezelf aangeschaft omdat ik na een hele pittige burn-pit periode weer een beetje op de goede weg zit, en mezelf meer op nummer 1 aan het zetten ben. Door het lezen van de reviews werd ik nieuwsgierig en heb deze ook gekocht! Beste aankoop van de afgelopen tijd! Het is zo’n fijne en handige manier van zelfreflectie, maar ook om voorruit te kijken naar de toekomst en je eigen groei!! Kan het elk persoon aanraden zie ook meer voor zichzelf wil gaan betekenen !!!

 30. Suzan

  Met veel plezier ben ik begonnen aan het invullen van de Journal. De vragen zetten me echt even aan het denken. Echt even me-time, heel fijn.

  De verjaardagskalender is een echte eyecatcher bij ons in de hal. Tot nu toe heeft iedereen die binnenkort de quote hardop voorgelezen en sommige bladeren nieuwsgierig door naar de andere maanden. Geen standaard kalender dus!:-)

 31. Bettine

  Wat een kadootje om te ontvangen! Mooi ingepakt, echt een feestje!

  Het journal ziet er van buiten natuurlijk erg vrolijk uit met de mooie roze kleur. De pagina’s zijn duidelijk en niet te vol en de inleidende tekst is duidelijk.

  Aankomend weekend ga ik in alle rust beginnen met het invullen van de eerste pagina’s!

 32. Mathilde

  Woensdag de JA Jij Journal ontvangen, wat een feestje om het uit te pakken! Geweldig verpakt!! Over de inhoud zeer te spreken, ziet er uitnodigend uit! Vol enthousiasme begonnen.

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.