Over Nina

Biografie Nina van Arum

Ik ben van origine een Bredase, geboren in een soort prachtig pippi-langkous huis op de Baronielaan. Ik woonde hier maar kort, want vanwege het werk van mijn vader sloegen we al snel bij Hoevelaken linksaf, waar ik nog steeds woon.

Mijn carrière startte bij Tulip Computers en later bij Trivoor Bouw & Infra. Van het opzetten van een afdeling customer service, sales, lijnmanagement en loopbaancoaching, ik heb van alles gezien en geproefd. Maar dat ik wilde ondernemen?
Dat voelde ik al heel vroeg in mijn carrière, maar dat zag ik dan wel pas gebeuren ná mijn ‘broedseizoen’ (kinderen 14, 12 en 9). Ik heb 16 jaar als werknemer bij deze bedrijven gewerkt alvorens ik de stap in 2015 naar het ondernemerschap heb gemaakt, daarna is het razendsnel gegaan.

Inmiddels zit ik als mede-eigenaar achter drie ondernemingen en heb ik een tweetal stichtingen opgericht. En is tijdens Corona tijd een grote droom uitgekomen, zelf een praktisch invuldagboek schrijven voor vrouwen!
Het JA JIJ Journal. Inmiddels zijn er duizenden van verkocht aan vrouwen die actief met zelfontwikkeling aan de slag willen voor een periode van 6 maanden. Ik geniet van de prachtige verhalen en berichten die ik dagelijks krijg van tientallen vrouwen. Genieten!

Mijn achtergrond is business management en coaching. Dus vanuit welke onderneming ik ook opereer, overal waar ik kom probeer ik mensen te inspireren, te motiveren om zo bij te dragen aan het vergroten van hun werkplezier, geluk en zelfontwikkeling. Maar op een betekenisvolle manier, alle activiteiten en producten dragen een stuk van de winst af aan de Foundation.
Oh en... natuurlijk zie ik als ondernemer altijd overal kansen! Het zou mij (en anderen :-)) niets verbazen wanneer er in de komende jaren nog meer producten, diensten en/of bedrijven bijkomen.

Hieronder mijn drie grote liefdes en trots, mijn drie prachtige en krachtige kinderen. Op de plek waar we graag en vaak komen: Zandvoort aan zee.

Nina-kids
20191118-205505-1574155393

Fun Facts

  • Dat ik pas op mijn 4e praatte.
  • Dat ik Koning Willem Alexander en Maxima ontmoette op hun nieuwsjaarsborrel voor de bouw en Koningin Maxima mij (toen nog) een hand schudde en fluisterde "Goed wat je doet!"
  • Dat ik met enorme spreek -en faalangst heb moeten dealen in mijn leven.
  • Dat ik door KEK-MAMA werd uitgeroepen tot 1 van de 15 inspirerende moeders to follow
  • Verslaafd ben aan rijstcrackers van de jumbo (wel die in dat doorzichtige zakje)
  • De schoenentik heb van mijn oma
  • Ik in de QUOTE stond 😉 lees hier
  • Ik fietste 2 x 750km met mijn racefiets en rugzak door Nederland, waarvan 1 x 10.000 voor Stichting het Vergeten Kind. 
  • Ik 38 x de bal kan hooghouden, kan jongleren en ik gek ben op speciaalbier- en proeverijtjes.

Wil je meer van mij weten?

Volg mij en mijn verhalen op Instagram. Ik deel daar meerdere 'facts', mijn ondernemers spirit, mijn kwetsbaarheden en gestruikel over het leven, mijn gedreven motivatie voor zichtbaarheid en gelijkheid voor vrouwen, mijn sportiviteit en verzamel interactief meningen en informatie van mijn volgers door directe vragen te stellen. Zo deel JIJ ook mee aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld het JA JIJ journal of content voor het Topvrouwen netwerk.

Nina-biertje-tappen