Het 6 maanden journal voor ambitieuze vrouwen (werkboek)

Out of stock!

Het 6 maanden journal voor ambitieuze vrouwen (werkboek)

(43 customer reviews)

Oorspronkelijke prijs was: €19.95.Huidige prijs is: €9.95.

(UITVERKOCHT) LET OP LEEGVERKOOP: LAATSTE 100 stuks van deze 96 pagina versie… we gaan over op de meer uitgebreide DELUXE versie binnenkort.

Uitverkocht

Category:
Product delen
compilatie

LET OP AANBIEDING LAATSTE 250 STUKS. WE STOPPEN MET DEZE COMPACTE EDITIE VAN 96 pagina's EN GAAN ALLEEN NOG VERDER MET DE DELUXE VERSIE (check dus welke versie je nu hebt...)

JA een mooiere JIJ, 96 pagina's JIJ-tijd!

De 'JA JIJ journal' (compacte versie) is een 6 maanden dagboek op het gebied van zelfontwikkeling in diverse thema's. Jij leert JOU zelf aanscherpen en ontdekt een nog mooiere JIJ dan je al bent.
Dit invuldagboek is voor mensen die houden van afvinken en het fijn vinden aan de hand van vragen een beetje meegenomen te worden in hun eerste stapjes van zelfontwikkeling!
Ben je een echte schrijver? Dan kun je er een schriftje naast houden, OF de JA JIJ Deluxe versie bestellen (deze heeft 50 schrijf -en plakpagina's meer.

Additional information

Dimensions 21.5 × 15.5 × 1.4 cm

43 reviews for Het 6 maanden journal voor ambitieuze vrouwen (werkboek)

 1. Alies (geverifieerde eigenaar)

  Omdat we zo vaak vergeten dat we ook voor onszelf mogen zorgen. Goed om bewust na te denken over wat allemaal goed gaat en waar je jezelf nog mag laten groeien.
  Bedankt Nina!

 2. Karin

  Het Ja Jij journal sluit voor mij perfect aan op mijn reis mijn doelen waar te maken en bewustwording over een positieve mindset. Een doel zonder plan is een wens. Dit journal biedt juist inspirerende ondersteuning je doelen waar te maken.
  Door middel van een terugblik op onderwerpen (naar keuze) als ‘persoonlijk, mentaal, fysiek, relationeel, professioneel’ etc., het eventueel aanbrengen van rituelen om structuur in te bouwen, het inzichtelijk maken waar je naartoe wilt, elke 4 weken een reflectie, je zelf beloningen in het vooruitzicht stellen, zet je wekelijks kleine stappen om te komen waar je wilt.
  Super uitnodigend en motiverend om direct mee aan de slag te gaan. Maak met het Ja Jij journal ook jouw doelen concreet, zodat je doelen (wensen) in vervulling gaan.

 3. Diana

  Wat een leuk en vrolijk notitieboek, en wat ga ik hier mee aan de slag. Het schrijven doe ik graag maar zo wordt het constructief, fijn!

 4. B.

  Vrijdag binnen gekregen en gisteren aan het voorwerk begonnen met een cappuccino, chocolaatje en muziekje op de achtergrond. Ik hoop dat het mij helpt in mijn herstelproces. Een dagboek is niks voor mij, dat heb ik al geprobeerd, maar hier word ik een beetje gepusht en op weg geholpen. Heel blij mee, morgen begint mijn eerste week, zin in! En ik hoop, want ik heb er ook één voor haar gekocht, dat het haar ook gaat helpen al is het maar een beetje.

 5. Karin

  Het Ja Jij journal sluit voor mij perfect aan op mijn reis mijn doelen waar te maken en bewustwording over een positieve mindset. Een doel zonder plan is een wens. Dit journal biedt juist inspirerende ondersteuning je doelen waar te maken.

  Door middel van een terugblik op onderwerpen (naar keuze) als ‘persoonlijk, mentaal, fysiek, relationeel, professioneel’ etc., het eventueel aanbrengen van rituelen om structuur in te bouwen, het inzichtelijk maken waar je naartoe wilt, elke 4 weken een reflectie, je zelf beloningen in het vooruitzicht stellen.

  Super uitnodigend en motiverend om direct mee aan de slag te gaan. Maak met het Ja Jij journal ook jouw doelen concreet, zodat je doelen (wensen) in vervulling gaan. Gevonden via Google.

 6. M.

  Mooi boek. Snel ontvangen. Kreeg gelijk zin om erin te schrijven.

 7. Sandra

  Wat een leuke journal! Ben er heel erg blij mee, fijn ook dat het maar 6 maanden beslaat, dan heb je ook snel je doel bereikt. Ik had het voor mijzelf onder de kerstboom gelegd maar was zo nieuwsgierig dat ik het al in gebruik heb. Heb bij de beloning van 22 weken al voorzichtig een nieuwe journal ingevuld…dus wie weet ga ik er mee door als dit goed bevalt.

 8. D.

  Een mooi boekje, geleverd zoals beschreven: mooie doos met succes sticker op voorkant waardoor je snel wil uitpakken! Echt een mooi boekje met mooie tekst, leuk klein cadeautje erbij + een set lieve kaarten. Met zorg ingepakt, ik werd er vrolijk van!

 9. M.

  Beste Nina
  Zojuist hem ontvangen en wat een geweldig boek
  Ik ga er gelijk aan beginnen en denk dat ik er heel veel uit kan halen
  Groetjes monique

 10. Melanie

  Heb dit kado gedaan aan mijn ondernemende dochter, haar hoofd zit vol ideeën en plannen en ik denk dat dit haar wat meer richting geeft vanuit haar hart.

  Vandaag heeft ze het ontvangen en ze is er gelijk mee aan de slag gegaan, ze vind het fantastisch!
  Dank je wel!

 11. Ilja

  Het boekje trekt meteen mijn aandacht vanaf het moment dat ik hem ontvangen heb. Het wekt mijn aandacht en interesse ook maakt het mij nieuwsgierig vooral door de kaft ziet het er een beetje mysterieus uit en nodigd het uit om in het boekje te kijken en om er mee aan de slag te gaan. Ik kwam het per toeval tegen via een advertentie op instagram. De trigger en interesse om het te bestellen was er direct. Ik ben nog niet begonnen maar heb er wel heel veel zin in en ben heel benieuwd wat dit boekje mij gaat brengen!

 12. Samantha

  Hi Nina,
  Ik ben maandag gelijk ermee begonnen super leuk boek.
  Je gaat echt denken aan dingen waar je normaal niet zo snel zou doen.
  Ben benieuwd hoe het zich verder ontwikkeld maar voor nu ben ik echt heel blij ermee. Zit nu in mijn hoofd te denken wie ik een kaartje stuur.😊
  Vond super leuk hoe je het had ingepakt was echt een verrassing.

 13. Jeanette

  Ben normaal niet van het bijhouden van een dagboek omdat ik het zo saai vind.
  Maar dit ziet er zo leuk uit, dat ik meteen ben begonnen en me elke dag weer verheug om er mee aan de slag te gaan.
  Een echte aanrader dus.

 14. Nienke

  Snelle levering, wat een toffe toevoeging aan mijn dagelijkse routine. Net even wat meer bewustwording van wat al goed gaat en wat natuurlijk nog beter kan. Maar ook even stilstaan bij wie er nu eigenlijk belangrijk zijn en waarom.
  De kleur maakt me vrolijk en de indeling werkt lekker, het papier is wat dikker en een mooi formaat voor in mijn tas.
  Ik ben er happy mee 🙂

 15. Mandy

  Eerste indruk is alleen maar positief! De inhoud oogt erg vrolijk waardoor het erg uitnodigt om erin te gaan werken. De buitenkant schreeuwt om aandacht, wat handig is zodat ik het zeker niet vergeet open te slaan ?

 16. Susanne

  Ik kreeg deze tip van een vriendin en vind het ook echt iets voor een vriendin van me (en voor mezelf). Zin in!

 17. Monique

  Mijn dochter bestelde het JA JIJ Journal voor haar vriendin en haarzelf, maar besloot die voor haarzelf aan haar schoonzus te geven…. Zo lief!
  Dus nu bestel ik er ook een voor haar, want ze had er eigenlijk ook graag een gehad, en hou ik zelf ook een exemplaar 🙂

 18. Marlies

  Ik heb het journal besteld voor mijn dochter. Ze is bezig met de afronding van haar studie en ze kan in deze tijd, waarin er veel van haar gevraagd wordt en er veel verandert, wel een steuntje gebruiken. Als moeder ‘op afstand’ kun je maar zoveel doen, dus ik ben blij met deze hulp.
  Van haar hoor ik dat het boekje er prachtig inspirerend uitziet! Ze is er meteen mee begonnen.
  Het handgeschreven kaartje wat erbij zat raakte ons beiden. Zo zorgzaam en attent! Dank je wel.

 19. Esmeralda

  Mooi, stevig boekje. Aangenaam papier om op te schrijven. Wanneer het aankwam was ik nieuwsgierig en ben al gelijk beginnen lezen, om het in te vullen heeft het even moeten rusten zodat ik de tijd had om stil te staan wat ik ging doen en hoe ik het ging aanpakken. Ben nu gestart met de reflectie in te vullen en het komt vanzelf dit door de juiste manier van aanpak. Tof en ja het brengt wel wat teweeg. Ben benieuwd wat het nog allemaal brengt.

 20. Kim V.

  Ik ben ontzettend blij met m’n Ja JIJ Journal, het helpt mij om bewust tijd voor mezelf te nemen. Na 10 jaar zorgen voor m’n gezin kwam ik er achter dat IK een beetje onder gesneeuwd was. Daarnaast kreeg ik last van patronen die ik door vervelende gebeurtenissen voor mijzelf had gevormd. Tijd om daaraan te werken dus!!!! Dit journal helpt me daarbij op een leuke manier, heel blij mee!

 21. Anoek

  Een feestje om uit te pakken, het boek ziet er zo aantrekkelijk uit dat ik niet kon wachten om te beginnen! Soms best wel even confronterend, maar volgens mij gaat dit journal mee vooral mooie dingen opleveren.

 22. Dingena

  Wat een mooi boekje is dit? Alleen al de buitenkant, zo mooi roze ?
  Maar ook de binnenkant natuurlijk. Het stemt tot nadenken over wat je allemaal hebt gedaan en wat je wilt gaan doen om dit te veranderen.
  De reflectie en doelen kost mij wel even tijd, omdat het best confronterend is. Maar hé, dat betekent alleen maar dat het nodig is! Vanaf nu kom ik op nummer 1!

 23. Annelies

  Ik ben al in mijn boekje begonnen en zit al aan pagina 9. Het vult vlot in en ik heb voor het eerst het gevoel dat ik echt vanuit mijn gevoel kan schrijven. Ik hou van het kleurtje en de illustraties maken het helmaal af. Ik kleur sommige dingen ook in met roze ☺ De vriendin waarvoor ik het ook gekocht heb was super blij met haar cadeautje ? En super bedankt voor het leuke extratje dat ik erbij kreeg

 24. Riekje

  Ziet er mooi uit en ik hoop dat het me wat brengt.

 25. Nienke

  Ik ben nog een beetje aan het puzzelen hoe alles werkt het ziet er geweldig uit en ik hoop dat ik er veel mee kan bereiken.

 26. Angie

  Hier heb je eerst pagina’s die je helpen om goed na te denken over je startpunt en je plan voordat je gaat beginnen met je dagelijkse invulling, iets wat bij andere journals ontbreekt.
  Nu aan de slag!

 27. Jolanda

  Mooi en inspirerend boekje, wilde het bewaren tot het nieuwe jaar maar kon niet wachten….vandaag dus gewoon begonnen.
  Spannend om zo eerlijk te reflecteren en doelen op te stellen. Maar nu het zwart op wit staat heb ik ook heel veel zin om nu echt aan de slag te gaan!

 28. Fennie

  Ik heb deze besteld omdat ik mijzelf wegcijfer. Het wordt tijd voor mezelf. Ga er snel mee beginnen, ziet er leuk uit!

 29. Inge

  Leuke journal, direct mee aan de slag gegaan! Ik kreeg energie en motivatie van het invullen van de reflectie; leuk om hier bij stil te staan en over na te denken. Nu op naar het dagelijks invullen, tijd voor mijzelf nemen, mijzelf beter leren kennen en natuurlijk de beloningen!
  Ik vond deze via Instagram

 30. Marjolein

  Ik had de journal voor mijzelf besteld en hem laten inpakken in cadeaupapier. Het cadeaupapier was al inspirerend. Nodigde meteen uit om in de journal te beginnen en tegelijk jammer om het open te maken. De journal is mooi opgezet met dikke pagina’s. Het stelt mooie vragen en je kunt met momenten creatief zijn.

 31. Delphine (geverifieerde eigenaar)

  Wauw! Deze Journal is een must have voor elke vrouw…
  Even een momentje tijd voor mezelf! Stilstaan bij wat geweest is, wat nu is en doelen stellen…
  De lay-out van de journal geeft je een extra boost.

  Oke even samenvatten…. Ben je op zoek naar een cadeautje voor jezelf of een vrouw die je nauw aan het hart ligt… bestellen maar!!!

 32. Vera

  De Ja Jij Journal had 1 dag vertraging met leveren. Dus ik moest nog even iets langer geduld hebben. Maar des te meer zin had ik om erin te starten toen ik em eenmaal binnen had. En dat deed ik ook meteen.
  De eerste indruk was heel fijn. Precies wat ik hoopte dat het zou zijn. Female maar niet girly. En na een snelle flipthrough ben ik meteen van start gegaan. Het voelt heerlijk om eens stil te staan bij jezelf. Je eigen persoontje en je oprecht af te vragen hoe het écht met jou gaat. Leef je jouw leven, jouw wensen, jouw dromen, jouw pad? Fijne vragen en opdrachten waar je ook echt even over na moet denken, maar ook weer niet te moeilijk waardoor je de Ja Jij Journal weg legt. Zo impulsief als ik kan zijn heb ik de Ja Jij Journal aangeschaft. Maar daar heb ik geen moment spijt van. Thx voor deze waardevolle me-time invulling.

 33. Katrien (Belgium)

  Ik keek er erg naar uit en was daarom ook heel blij dat de levering super vlot verliep. Blij verrast met de leuke kleine extraatjes die erbij zaten.
  Het is een heel leuk, toegankelijk boekje. Het doet je nadenken over jezelf en waar je naartoe wil.
  Ook vind ik het prettig dat er veel afwisseling zit in de weekplanner.
  Ga deze zeker aanraden bij mijn vriendinnen!

 34. Mieke

  Via insta was dit invuldagboek was al meerdere keren voorbij gekomen en riep mijn naam!
  Ik wilde terug naar mezelf ipv alle onrust van buitenaf en nu ik bijna bij week 6 ben?
  JA! Meer rust in mijn hoofd wat er grappig genoeg denk ik voor gezorgd heeft dat ik ruimte heb om gedichtjes te schrijven wat mij weer nog meer rust in mijn hoofd geeft en blij maakt.
  Van dit journal vind ik het fijn dat het kort en krachtig is, geen enorme tijdsinvestering per dag en de roze kaft staat gewoon vrolijk slingerend op de tafel. Daarnaast volg ik Nina op insta wat ook een dagelijkse reminder is.

 35. Chantal

  Het ziet er mooi en motiverend uit! Lekker kleurtje ook! Leuke en mooie opgemaakte bladzijdes, erg uitnodigend om ermee aan de slag te gaan. En persoonlijk. Zin om hiermee te starten, om zo mijn me-time momenten op een dag te pakken!

 36. Jessica

  Ik ben zelf afgelopen weekend begonnen en vond het direct al bijzonder. Gewoon door alleen al na te denken over wat ik nu doe en wat mijn rituelen zijn. De andere journal ga ik 16 oktober aan een vriendin geven en haar hier mee verrassen. Ik weet nu al dat het een topavond wordt!

 37. Melissa

  Wat ziet het er leuk en inspirerend uit. Kijk er naar uit!

 38. Esther

  Mooie journal met duidelijke vragen en genoeg ruimte om te schrijven. Nu gaan invullen en reflecteren. Zin in!

 39. Sita

  Gisteren ontvangen en direct al even een me-time momentje gepakt. Heerlijk! Laat de rest van het avontuur maar komen.

 40. Danielle

  Gaaf journal, superleuk opgezet ook!
  Ben er al in bezig mijn eerste week in te vullen, motiveert wel om dingen gedaan te krijgen, zodat je over een half jaar kan zeggen tegen jezelf dat je vooruit bent gegaan!
  Ook leuk om Nina te volgen op bijv. Insta, ze inspireert enorm! Leuke vrouw!
  Bedankt Nina!

 41. Evelien

  Lieve Nina,

  Gisteren heb ik het pakketje ontvangen… en wat prachtig om te zien dat er met zoveel liefde en zorg de journal is verpakt/ verzonden….En dan je lieve kaartje en een extra journal voor mijzelf! Wat een verrassing en wat ontzettend lief! Ik ben nog nooit zo verrast! Heb de rest van de dag met een smile en in verbazing gelopen dat ik ook zo’n mooie journal van jou heb gekregen. Ik zou graag hiervoor wat terug willen doen voor jouw… dat er zoiets moois nog kan! Als ik een mooie review kan schrijven of wat dan ook, laat het mij weten! Je levert prachtig werk en dan heb ik het nog niet eens over de gave journal! Je hebt meteen zin om in de journal te beginnen! Vandaag ga ik mijn vriendin verrassen met het mooie kado en ik weet zeker dat het haar gaat helpen! En nog leuker we kunnen nu samen de journal gaan invullen hoe leuk om nog meer met elkaar te delen!

  Ik wens jou heel veel succes en goede gezondheid en dat je nog veel mensen mag verblijden met dit mooie product!

 42. Manon

  Inspirerende journal om m’n dromen en wensen uit te werken. De vragen en pagina’s geven een motiverend inzicht en reflecteren op m’n eigen handelen. En dat door het allemaal vanuit m’n hoofd hierin op te schrijven. Life changing!

 43. Abbey

  Echt even een momentje voor jezelf . Om aan jezelf en het gene wat jij zou willen te werken op een ontspannende manier ! #zelfontwikkeling # reflectie

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *