Topvrouwen

Opgericht in 2010 en nu al met méér dan 1000 actieve vrouwelijke aangeslotenen op minimaal HBO-niveau telt Stichting Topvrouwen in de Bouw en Infra mee als hét netwerk voor vrouwen in of onderweg naar ‘topfuncties' binnen de Bouw- en Infrasector. Het netwerk is opgericht door Nina van Arum.

TOPVROUWEN.NET is de plek voor vrouwen onderweg.. Online inspiratielunches & events, intervisiegroepen, seminars, netwerken, grote events. Alles wat je nodig hebt voor een goede carrière ontwikkeling, vind je op topvrouwen.net!

Wat doet topvrouwen.net

Dankzij ‘Topvrouwen Bouw & Infra’ worden vrouwen binnen de sector zichtbaar. We interviewen rolmodellen uit ons netwerk of inspirerende vrouwen daarbuiten. We organiseren netwerk events, geven workshops en faciliteren intervisie. In mijn loopbaan viel het mij op dat daar waar mannen sneller 'van-zelf' boven kwamen drijven, vrouwen niet eens in beeld kwamen. Ze bleken moeite te hebben zichzelf zichtbaar te maken, of sterker nog, ze waren of zijn zich vaak (nog) helemaal niet bewust van hun talenten. Maar we signaleren met ons Topvrouwenteam veel meer. Het aan een bestuur of directie vragen 'Wat kan ik eraan doen, om te zorgen dat ik over 2 jaar die positie bekleed?' Of de onwetendheid, onbekendheid van de 'politiek' en het 'spel' is voor veel vrouwen nog niet gewoon. Vrouwen moeten en kunnen elkaar vooruithelpen. Daarom is topvrouwen.net een platform waar je als vrouw alles vindt wat je nodig hebt voor je persoonlijke ontwikkeling".

BIJDRAGEN AAN DE STICHTING?

Wil jij bijdragen en ons ondersteunen in deze visie en ontwikkelingen voor deze specifieke doelgroep. Op de homepagina van onze website vind je een vrijwillige doneer button. Of wordt lid van het netwerk, neem deel aan een (online) bijeenkomst en bepaal achteraf zelf welke waarde deze informatie voor jou heeft.

Wist jij dat je met de aanschaf van één van onze producten in de shop een bijdrage levert aan de Ça Suffit foundation?

Een foundation, opgericht om vrouwen en kinderen in kwetsbare posities te ondersteunen door donaties aan verwante projecten.

JA-JIJ-journal-roze

Geef jezelf of een ander dan één van de JA JIJ producten uit de Nina van Arum shop cadeau. Zo werk jij aan jezelf én draag jij meteen bij aan de Stichting en mijn droom écht iets voor een ander te kunnen betekenen.

Is het voor jou ook genoeg en maak jij dit graag kenbaar door dit statement met jouw en/of onze boodschap uit te dragen door duurzame merkkleding te dragen met een duidelijke boodschap. Koop dan in de ®ÇaSuffit webshop.