Reviews studenten

Een kleine verzameling ervaringen van studenten na een (online) sessie en in hun contact met mij.

Student universiteit Utrecht

Het was een ontzettend interessante lezing! Dat heeft me erg gemotiveerd! Ik ga zo snel mogelijk bezig om deze waardevolle kennis toe te passen :), erg bedankt!

Amber Van der Veen

Hi Nina, ik heb zojuist meegeluisterd met je presentatie tijdens de Amsterdam Career Days. Erg motiverend en inspirerend! Ik zou graag met je willen connecten!

Willekeurige reacties van diverse studenten

Hi Nina! Super bedankt voor de presentatie daarnet. Ik ben helemaal geïnspireerd en ga meteen je boek bestellen. Ik vind het af en toe zo lastig waar ik heen moet en wat mijn doelen zijn. Het lijkt allemaal zo definitief en er is zoveel. Met de tips om te beginnen met drie daar ga ik zeker mee aan de slag. Ik ga je boek ook direct bestellen. Nogmaals super bedankt!

Haar positieve gedrag!
Weer eens wat anders!
heel enthousiast en super interessant eens een keer wat anders echt iets van opgestoken
Motivating and great presentation

Heel erg bedankt Nina van Arum voor de interessante lezing en nuttige tips. Ik ga er zeker mee aan de slag! Geweldig! Je krijgt niet elke dag de kans om van een professional te leren!
Veel goede tips mogen horen! Nu proberen ze goed toe te passen.

Hey Nina, afgelopen woensdag heb jij een lezing gegeven over zichtbaarheid. Dat heeft mij erg geïnspireerd om meer van mijzelf te laten zien en minder naar anderen te kijken. Ik ben gemotiveerd om zo snel mogelijk bezig te gaan met mijn Linkedin! De lezing was zeer waardevol. Erg bedankt!

Reacties naar aanleiding van lezing Socrates

Hoi Nina, ik was gisteren bij de workshop van Socrates. Nog bedankt voor alle tips! Ik heb er gelijk gebruik van gemaakt.

Jouw lezing van gisteravond heeft mij erg geïnspireerd en ik ga binnenkort zeker aan de slag met mijn LinkedIn profiel, super bedankt voor de goede tips. Ik kan niet wachten om mezelf echt professioneel neer te zetten en om uit mijn comfortzone te stappen!

Bedankt voor de workshop van gisteren, wat mij het meest is bijgebleven is dat Linkedin iets voor jezelf is en dat je er ook je menselijke kant mag laten zien. Daarnaast ga zeker ik iets doen met de tips over de zichtbaarheid van mijn eigen pagina zoals een professionele banner en foto.

Hoi Nina, Bedankt voor de inspirerende lezing net! Ik kan aan de slag met mijn eigen profiel. Ik blijf je graag volgen via LinkedIn.

Heel erg bedankt voor super interessante lezing die je zojuist hebt gegeven! Ik volg je al een tijdje op LinkedIn, erg leuk om te zien wat jij allemaal plaatst. Ik ga zeker aan de slag met de nieuwe kennis over LinkedIn. Vandaar bij deze mijn connectieverzoek 🙂

Vanavond een ontzettend leuke lezing gevolgd via Socrates. Ik ga zeker aan de slag met de tips. Ik zou je graag blijven volgen!

Bedankt voor de leuke lezing bij Socrates van zojuist. Ik vind de topvrouwen in Bouw & Infra een heel goed platform en ik denk dat het belangrijk is dat er meer aandacht wordt besteed aan vrouwen in deze sector!