Recensie n.a.v. jouw persoonlijke sessie

Jij hebt recent een gesprek gehad met mij!

Ik ben zo benieuwd naar hoe jij dit gesprek met mij hebt ervaren. Mag ik een paar minuten van jouw tijd vragen, om vragen te beantwoorden over hoe jij dit gesprek hebt ervaren?

Op deze manier draag jij ook een steentje bij aan de community. Jouw recensie is voor andere vrouwen heel waardevol! En ik, ik kan mijzelf met jouw antwoorden nog verder ontwikkelen en vrouwen nog meer ondersteunen in hen zoektocht naar een goede zelfontwikkeling.

Ik wil jou bij voorbaat bedanken voor de tijd die jij besteed aan het beantwoorden van de vragen.

 

Laat hier jouw recensie achter!

Nina-recensie

Steun met jouw aankopen mijn foundation!

JA-JIJ-002

Koop voor jezelf of een ander, de JA JIJ journal of set JA JIJ ansichtkaarten en steun met jouw aankoop niet alleen jouw zelfontwikkeling & ambities, maar ook vrouwen en kinderen in kwetsbare posities.

Casuffit-kleding-shop

Wist jij dat... Nina ook een kledinglijn heeft naast de JA JIJ producten. Fashion met een duidelijke boodschap, waarbij een percentage van de verkopen bijdraagt aan de ÇaSuffit.foundation.

Leuk om ook korte reactie op mijn social media kanalen van jou te mogen ontvangen: