BEN JIJ VEEL TE VAAK ALLEEN EN VIND JE HET MOEILIJK OM CONTACT TE MAKEN?

DAN IS DIT VOOR JOU!

Thoughtful,Girl,Sitting,On,Sill,Embracing,Knees,Looking,At,Window,

Allereerst wil ik je vertellen dat je niet de enige bent die:

  • nieuwe dingen ondernemen spannend vindt.
  • zich niet altijd veilig voelt in grote groepen.
  • weinig tot geen vrienden of sociale contacten heeft.

Maar het kan een enorme stap zijn om dit toe te geven in je omgeving of om er actief iets mee te gaan doen. Daarom heb ik een online cursus ontwikkeld. Een cursus die je dus vanuit je luie stoel, thuis, volgt. Met een bijbehorende community week, waarin jij de kans krijgt om mensen te ontmoeten die hier ook moeite mee hebben.

Waarom heb ik deze cursus ontwikkeld? Laten we zeggen dat ik van "ver" kom. Ook ik weet hoe het is om weinig tot geen vrienden te hebben en de meeste dagen thuis door te brengen. Heel graag had ik 10 jaar geleden de hulp gehad, die ik jou nu kan bieden. Want leuk is anders toch? En jij bent veel te leuk om jezelf alleen te voelen.

Gelukkig ben je hier op deze site beland, omdat je het dus wél anders wil. En dát is al de allergrootste stap, het verlangen om je situatie te veranderen. De komende tijd ga ik rondom dit onderwerp allerlei dingen organiseren. Waaronder verschillende webinars. Wil jij op de hoogte blijven van die webinars én van de online cursus? Laat dan je gegevens hieronder achter, dan kan ik jou per e-mail informeren.

En goed van je! Dat je deze eerste stap overweegt!

De combinatie van mijn persoonlijke ervaringen, loopbaan en ondernemerschap, maakt dat ik in staat bent mensen die te weinig sociaal netwerk en/of leven hebben praktisch en duurzaam kan begeleiden naar een rijker sociaal leven. In het verleden had ik zelf een klein sociaal leven en grote moeite om contact te maken met anderen, het is dankbaar dat ik mijn lessons-learned nu aan anderen mag overdragen"

OVER NINA

Nina van Arum is ondernemer en vooral een ondernemende vrouw. Ze is mede-eigenaar van 2 bedrijven en oprichter/bestuurder van 2 stichtingen en gaf recent een succesvol 6 maanden journal uit op het gebied van zelfontwikkeling voor vrouwen. Daarnaast is ze alleenstaande moeder van drie kinderen. amateur sporter en niet te vergeten net als iedereen een “gewoon over het leven struikelend mens”. Alle bedrijven en producten doneren aan Stichting ÇA Suffit Foundation. Een stichting die zich richt op projecten die vrouwen en kinderen uit kwetsbare omstandigheden halen. Online is Nina te vinden op Linkedin, google en instagram"