Ça Suffit fashion

#ÇASUFFIT.FOUNDATION MORE THAN A MESSAGE...
Met de shirts van ® Ça Suffit draag je niet alleen een mooie lifestyle, maar ook de boodschap: het is genoeg. Veel vrouwen houden zichzelf klein, of worden klein gehouden. Een groot probleem, want daardoor wordt hun opmerkelijke kracht niet gezien. Hun stemmen niet gehoord. Hun talenten en ambities overgeslagen.

ANDERE VROUWEN VERSTERKEN

Dus met deze krachtige boodschap boost je niet alleen je eigen zelfvertrouwen. Je versterkt meteen een heleboel andere vrouwen. Dit merk is namelijk een van de grootste donateurs van de Ça Suffit Foundation: de Stichting die projecten ondersteunt om vrouwen en kinderen uit kwetsbare situaties te halen, wereldwijd. #casuffit

   

ONTDEK ÇA SUFFIT FASHION

Ontdek het nieuwe fashionmerk, dé look & feel van vrouwen en meiden met ambitie! Draag het met trots & boost je zelfvertrouwen.

Wil jij op een andere manier ook bijdragen aan de ÇaSuffit foundation?

JA-JIJ-Journal-reflectie

Geef jezelf of een ander dan één van de JA JIJ producten uit de Nina van Arum shop cadeau. Zo werk jij aan jezelf én draag jij meteen bij aan de Stichting en mijn droom écht iets voor een ander te kunnen betekenen.

Is het voor jou ook genoeg en maak jij dit graag kenbaar door dit statement met jouw en/of onze boodschap uit te dragen door duurzame merkkleding te dragen met een duidelijke boodschap. Koop dan in de ®ÇaSuffit webshop.