ambitiesessiecadeauactie

Ik geef 5 x een Ambitie-sessie t.w.v. €79,- cadeau

Jij bent in loondienst...hebt best wel wat ambities, maar als mensen vragen: "Hé wat is jouw plan eigenlijk?" dan weet je het eigenlijk helemaal niet? 

Binnenkort heb ik weer een ONLINE ambitie-sessie speciaal voor vrouwen onder 30 jaar. Deze reguliere sessie kost 79 euro, maar ik geef 5 tickets hiervoor cadeau.  Maak direct kans.

Schrijf je dan gauw in om kans te maken op deze winactie.

 

Wil je nog meer weten over deze winactie?

Ik geef ze de tickets echt niet weg aan iedereen hoor, ik geef ze het allerliefste weg aan die onzekere twijfelaars, zoals ik dat zelf vroeger ook was.

Vrouwen die vaak wel willen en denken dat ze het kunnen, maar toch niet doen. Die vaak piekeren en nét als ze een stapje willen zetten, zichzelf dan toch weer terugtrekken. Ik pas als trainer goed bij vrouwen die vaak andere vrouwen bewonderen en denken: "Zucht, dat kan ik toch nooit".

Of juist die dames die tot nu toe hun saaie persoonlijke ontwikkelingsplan door hun HR Manager laten invullen en dat vervolgens niet zien als een life-changing document.

Zulke dames zie ik binnen afzienbare tijd de grootste resultaten behalen en daar geniet ik van.

En het leuke van deze ambitiesessie? Na één sessie kun jij al verder! Geen 10 delige cursus, ingewikkelde programma's, maar samen met leeftijdsgenoten op een inspirerende manier jouw ambitie-vertrekpunt in kaart brengen en de eerste contouren schetsen van je ambitieplan.

Praktisch over de sessie:

- van 19:30 tot 21:00 online via ZOOM
- Persoonlijke en prettige sfeer
- Korte huiswerkopdracht alvorens de sessie
- Enkel met gelijkgestemde vrouwen van jouw leeftijd

Na de sessie?

- Heb jij jouw ambitie-vertrekpunt in beeld
- Staan de eerste contouren van jouw ambitieplan op papier
- Heb je veel geleerd over professionele zichtbaarheid

LET OP: De avond na de sessie slaap je slecht!

Deelnemers geven terug dat ze vaak zo enthousiast en vol zijn van alle nieuwe inzichten en hun talenten en ambities dat ze meteen zin hebben om aan de slag te gaan. Dat is niet altijd handig als je moet gaan slapen 🙂