Nina van Arum spreekt een groep vrouwen toe
Lenneke Muller spreekt een groep vrouwen toe

Spreken met Impact

In samenwerking met Paul Hendriks organiseren Multi-ondernemers en (leiderschap) coaches Lenneke Muller & Nina van Arum dit event voor mensen die zich de techniek achter impactvol spelen willen toe-eigenen.
Voor mannen én vrouwen dit keer!

Op 19 januari 2024 nog enkele plekken beschikbaar
Na deze dag:
 • weet jij hoe je ervoor zorgt dat mensen aan je lippen hangen, zonder powerhouse of cabaratier te hoeven zijn
 • reken we af met jouw ongemakkelijkheid
 • weet jij jouw punt te maken aan de vergadertafel
 • heb jij bruikbare tips & tricks die jou de rest van je leven helpen

Soort

Live seminar

Duur

1 ochtend (09.00 uur- 14.00 uur)
incl. lunch

Kosten

249 euro excl. btw

IN ÉÉN OCHTEND LEREN SPREKEN MET IMPACT!

Ken je dat? Dat ongemakkelijke?

 • Dat gedraai van jezelf wanneer je op een podium staat?
 • Het oplepelen van informatie vanuit je powerpoint voor een groep mensen?
 • Dat gevoel dat je na een presentatie of workshop kunt hebben van “kom op dame, dat kan en moet toch veel leuker en energieker kunnen?”
 • Of dat moment aan de vergadertafel, jij wil je punt maken en je ziet mensen aan hun pen draaien, of op hun horloge kijken of nog erger… gapen en je denkt… maar ik heb toch een goed punt? Waarom hangen ze niet aan mijn lippen?

Weg met die ongemakkelijkheid. Je hoeft écht geen powerhouse of cabaratier te zijn om mensen te boeien met jouw verhaal. Het is platgezegd… techniek!

En 15 september gaan wij in dit ochtend seminar afrekenen met bovenstaande en impactloos leren spreken op een hele fijne manier!

"Na deze dag wordt het ook nooit meer hetzelfde voor je… we zeggen nu vast…sorry!"

Dit wordt geen spannende trainingsdag waar je tegenop kunt gaan zien, écht niet maar een hele toffe ervaring met een leuke groep gelijkgestemde mannen en vrouwen die allemaal meer impact willen maken.

45 tickets - nog 14 plekken.

Paul Hendriks spreekt voor een groep vrouwen op het Spreken met Impact event

“Was een mooie ochtend Lenneke en Nina. Dank voor jullie energie en de inzichten die je ons hebt meegegeven. Vanaf nu stoppen we met de rondvraag, eindelijk als je het mij vraagt 😊.”

WIE ORGANISEREN DIT?

Topvrouwen Lenneke Muller & Nina van Arum hebben samen veel ervaring in het organiseren van events. En niet alleen ervaring, ze hebben er vooral veel plezier in om mensen te inspireren en in beweging te zetten.

Track record
Zij organiseerden samen:

 • 6 events voor netwerkorganisatie Stichting Topvrouwen Bouw & Infra
 • Seminar: “Voorkomen van conflicten” vanuit hun eigen bedrijven Provades & Construct Advocaten
 • Tientallen online events over spreekangst, ambitie-plannen en andere thema’s op het gebied van zelfontwikkeling

 

Het succes en de kracht van wat zij samen organiseren zit in de prettige en veilige sfeer die zij keer op keer weten te creëren. Beiden hebben zij een introverte ondertoon in hun persoonlijkheid en weten als geen ander hoe belangrijk het is om je direct fijn en welkom te voelen in een ruimte. Of dit nu op een congres is, in een training/opleiding of tijdens een mini-event.

Reacties uit de zaal

"Dank Paul voor de fantastische training en waardevolle, praktische tips. Eindelijk een training die niet saai is. Ik heb geprobeerd vanmiddag het een en ander toe te passen. Lukte niet helemaal 🤣, het was teveel, maar zeker een slag geslagen. Ons jongens luisterden ontzettend goed (waar normaal toch wel geroezemoes is) en ik kreeg zowaar een mooi applaus. Alleen die pisbak, tja dat zou een beeeetje vreemd zijn. Dus de check volgt nog. Nogmaals: dank! Ook aan Nina & Lenneke mooie club vrouwen weer bij elkaar. Chapeau."
"Bedankt Paul Hendriks. Ondanks dat ik je al zo goed ken, heb je me weten te verrassen met deze training. Ik vond het geweldig. Dit kan veel mensen helpen om relaxter, maar vooral ook efficiënter en effectiever te presenteren of te vergaderen. Een aanrader!!!"
"Ik kijk als omgevingsmanager altijd uit naar een volgende bewonersavond. En nu helemaal! Mijn hoofd zit bomvol nieuwe ideeën. Oftewel: heel veel nieuwe krasjes. 😉 Dankjewel"
"Was een mooie ochtend Lenneke en Nina. Dank voor jullie energie en de inzichten die je ons hebt meegegeven. Vanaf nu stoppen we met de rondvraag, eindelijk als je het mij vraagt 😊"
"Wat een fijne groep vrouwen samenkomend voor een leerzame ochtend gisteren, dankjewel iedereen 🙏🏼 Het was super zoveel energie en waardevolle tips en lessen mee te krijgen! En nu zelf aan de slag, gewoon durven te doen, laten (!) en experimenteren. Gaaf dat een van de deelneemsters dezelfde dag ermee aan de slag ging in haar bedrijf! De veilige setting die Nina & Lenneke keer op keer weer creëren blijft ook geweldig fijn om überhaupt te komen."
Breng iemand anders van deze cursus op de hoogte!
Paul Hendriks spreekt voor een groep vrouwen op het Spreken met Impact event