Provades

Provades is werkzaam op het gebied van talentontwikkeling, training, procesmanagement en oplossende detachering binnen de technische sector. Dit doe ik samen met mijn compagnon Wietse Pastoor. Werkplezier is voor ons belangrijk! Voor ons wordt werkplezier gestimuleerd wanneer onze mensen werken in een team waarin ze weten waar ze elkaar aanvullen. Waar ze werken aan gezamenlijk resultaat. Onze mensen werken graag in projecten waar gelachen wordt, waar grappen worden uitgehaald en men elkaar respecteert en waardeert.

TALENTONTWIKKELING

Talenten hebben wij allemaal gekregen, maar de uitdaging is het ontdekken, vinden en zichtbaar maken ervan. Deze uitdaging is er natuurlijk voor bedrijven, maar ook voor professionals werkzaam in onze sector.

PROVADES STEUNT DE ÇA SUFFIT FOUNDATION?

Ook met ons bedrijf Provades reserveren wij een gedeelte van de opbrengst, die ten goede komt aan de Ça Suffit foundation. Deze foundation ondersteunt projecten die zich richten op onze doelgroep: vrouwen en kinderen in kwetsbare omstandigheden of posities in binnen -en buitenland. Net als de producten uit de JA JIJ shop en de Ça Suffit fashion webshop.

Wil jij ook bijdragen aan de ÇaSuffit foundation?

Nina-wietse-provades
JA-JIJ-journal-podcast

Geef jezelf of een ander dan één van de JA JIJ producten uit de Nina van Arum shop cadeau. Zo werk jij aan jezelf én draag jij meteen bij aan de Stichting en mijn droom écht iets voor een ander te kunnen betekenen.

Is het voor jou ook genoeg en maak jij dit graag kenbaar door dit statement met jouw en/of onze boodschap uit te dragen door duurzame merkkleding te dragen met een duidelijke boodschap. Koop dan in de ®ÇaSuffit webshop.