Aanbod

Next Level Leadership Traject

Wat ik doe en kan als coach komt niet uit een boekje of uit de coaching opleiding die ik ooit volgde.

De allroundheid die ik heb (tegenwoordig wemelt het van business-life coaching titels) komt door

expertise vanuit verschillende rollen die ik bekleed. Denk aan mijn rol als ondernemer, werkgever, bestuurder,

adviseur, commercieel bedrijfskundige (meedenker), psychologie/zelfontwikkeling, levenservaringen en meer dan

16 jaar coaching ervaring (1000 coachées). Poeh h;e, da’s een hele mond vol.

Wat veel belangrijker is, is of het klikt.

En één ding staat bij mij als een huis, ik krijg altijd terug dat vooral de extreem veilige omgeving die ik creëer,

of het nu een coaching, groot event of lezing betreft, één van de succesfactoren is van het

traject die mensen met mij aangaan.

Wil jij met mij aan de slag?

Wat anderen zeggen:

“Ik ben nu ruim één jaar met Nina onderweg. Ik heb zowel bij haar als bij Tias een offerte aangevraagd en een gesprek gevoerd. Wat ben ik blij met de gemaakte keuze. Nina staat onzichtbaar en objectief aan mijn zijnde bij overnames, bestuursvergaderingen, persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een

verademing om iemand buiten je organisatie te hebben die je kan invliegen in de “heat of the moment” en dat is in mijn functie regelmatig na 17:00. Daarnaast werken we ook aan thema’s als zichtbaarheid, professionaliteit en persoonlijke thema’s. Ze denkt mee, daar waar ik een blinde vlekken heb. Heel

eerlijk? Ik krijg zoveel meer dan ik verwachtte in dit traject. Nina is scherp, kritisch, vol humor en professionaliteit maar ook “lekker gewoon”.

Het is een bijzonder 1,5 jaar!”

“’Na zoveel coaching en begeleiding die mij niet verder hielpen, heb ik

met jou binnen no-time door pragmatische en eenvoudige stappen inzichten verkregen over mijn expertise, professionaliteit en zichtbaarheid. Dat voelt

goed en geeft energie’ (Ambitie-coaching)”

“Hey Nina, afgelopen woensdag heb jij een lezing gegeven over zichtbaarheid Dat heeft mij erg geïnspireerd om meer van mijzelf te laten zien en minder naar anderen te kijken. Ik ben gemotiveerd om zo snel mogelijk bezig te gaan met mijn LinkedIn! De lezing was zeer waardevol.

Erg bedankt!”