Media

Nina zichtbaar in de media

Regelmatig verschijn ik in de media. Vaak bij onderwerpen die kritisch de nog altijd aanwezige ongelijkheid in benadering van vrouwen in de bedrijfswereld aanhalen. In publicaties, branchegericht binnen de bouw & infra techniek. Mijn ambitie is ook om de Ça Suffit Foundation in de media aandacht te geven en een van mijn dromen te om mensen verder te helpen te verwezelijken. Beste tv-maker, journalist, interviewer, kom maar op 'ik daag je uit' om mijn verhaal te horen.

Publicaties

VROUWEN AAN DE TOP: NETWERKORGANISATIE MAAKT VROUWEN IN DE BOUW- EN INFRASECTOR ZICHTBAAR

Interview in GGW-BOUW.NL met Nina van Arum, Partner Provades & Oprichter topvrouwen.net in de rubriek vrouwen aan de top.

Op de redactie van Grond-, Weg- en Waterbouw magazine was het al een tijd hét onderwerp van gesprek: hoe krijgen we de vrouwen die werkzaam zijn binnen onze sector in beeld? Toeval bestaat
niet. Dat werd weer eens bewezen toen bladmanager Frank Wekking in contact kwam met ondernemer Nina van Arum. Zij is mede-eigenaar van Provades en tevens oprichter van netwerkorganisatie 'Topvrouwen Bouw & Infra'. We spreken met haar over dit groeiende netwerk met inmiddels meer dan 750 actieve vrouwelijke leden.

Auteur: Jan Mol

"Bijna tien jaar geleden deed ik onderzoek onder 75 vrouwen, om beter beeld te krijgen bij de behoeftes en hun ervaringen ten aanzien van deelname in zakelijke netwerken. Het resultaat vond ik nogal stigmatiserend. De clubjes en netwerken die er destijds waren, behandelden thema's als 'zakelijk
flirten' en 'how to dress to impress'. Unaniem gaven de geïnterviewde vrouwen mij terug: 'Ja Nina, gewoon een zakelijk professioneel netwerk met de nadruk op persoonlijke ontwikkeling, dáár is behoefte aan'. Kort daarna zag Topvrouwen Bouw & infra het levenslicht en is dit vandaag een professionele community", opent Van Arum het gesprek.

Nina in de QUOTE n.a.v.

Quote 500

Nina in de KEK Mama

VOLG ONS

Interview Vakblad GWW:

VOLG ONS