Doe je mee?

Je hebt doorgeklikt, want het is tijd voor jou.

Daarom kan ik je vertellen dat je de grootste stap echt al gezet hebt. Want het is duidelijk dat je jezelf aangesproken voelt door de advertentie en dat dit over jou gaat. En dat betekent maar één ding! Het is hoog tijd om aan de slag te gaan met jouw mooie zelf, want volgens mij is dat véél te lang geleden!

Waarom ik een paar keer per jaar deze exclusieve cursus voor een toegankelijke prijs organiseer?

Eerlijk?  Ik heb in mijn leven zoveel gestruikeld en meegemaakt, dat ik weet dat het niet altijd makkelijk is om in jezelf te investeren of hulp te vinden. Om deze reden is deze cursus eens in de zoveel tijd bereikbaar en toegankelijk (betaalbaar) voor iedereen. Elke vrouw die zich inschrijft vindt het spannend, twijfelt en denkt dat ze de enige is die met grote vraagtekens boven haar hoofd rondloopt. De meesten hebben ambities, maar geen plan, komen niet verder dan gepieker, of willen zoooo verschrikkelijk veel, dat het óók niet lukt om tot een concreet plan te komen. En dan die zichtbaarheid? Oh oh oh, wat vinden al mijn deelnemers het spannend en moeilijk om een stapje in het licht te zetten. Of denken regelmatig dat alles wat er gebeurd aan henzelf ligt, in plaats van dat het iets buiten hen is wat er gebeurt. Kortom! Nee, je bent niet de enige, je schuift aan bij gelijkgestemden vrouwen. Geloof me, ik kan het weten 🙂

EXCLUSIEVE 3-DAAGSE-ZELFONTWIKKELING VOOR MAXIMAAL 10 VROUWEN NU 249 I.P.V. 499 (INCL. BTW) inclusief een 6 maanden (door) werkboek.


Na de drie sessies beloof ik jou:

  • Opluchting!
  • Je weet waar je nu staat in je leven en in je loopbaan (nieuw 0-punt)
  • Je hebt richting en je korte, middellange doelstellingen en je dromen/wensen in beeld
  • Je voelt dat je weer regie hebt op je ambities en je loopbaan en hebt een stapje op het gebied van zichtbaarheid gezet.En heel belangrijk:
  • Je sluit met energie en een leuke groep vrouwen die je kan toevoegen in je netwerk een korte leerzame periode af met een LACH! Dat is onbetaalbaar!

Ok, the facts:

Check hieronder even de praktische punten of je écht kunt en je commitment kan geven, zodat ik 1 van de 10 plekken ook echt voor jou reserveer. Daarbij kun je, wanneer je meer over mij wilt weten van te voren (is wel zo fijn om te checken of het écht goed voor je voelt een sessie van mij 🙂 altijd even op mijn website kijken of mijn naam intikken op google.

- het zijn drie online sessies van 15:00 - 17:00
- je commit je aan drie donderdagen, namelijk: 12 nov, 26 nov en 10 december 2021

Schrijf je nu in