Weer in regie zijn over jouw loopbaan!

Dé voorbereiding op elk gesprek.

Met deze cursus ben je in 5 stappen weer in regie over je loopbaan en heb je een ijzersterke voorbereiding op elk gesprek. Denk  aan jouw ontwikkelgesprek met je leidinggevende/directie/bestuur. Maar deze cursus is ook geschikt wanneer je in een burn-out bent beland. Na deze cursus heb jij een compleet plan in handen voor aankomende periode.

Uitgebreide online cursus inclusief werkboek

Eventuele angst, onzekerheid en stress zijn omgezet in persoonlijke professionaliteit!

Je weet waar je ontwikkelbehoeftes liggen en kunt dit duidelijk overbrengen in een gesprek

Je werkt met een eenvoudige online leeromgeving, 30 video's en een luxe werkboek

Je mag deze cursus alleen, maar ook samen doen!

Je gespreks- en vraagtechnieken zijn verbeterd

Deze voorbereiding geeft een boost aan jouw zelfvertrouwen

Laat jouw potentieel niet liggen, zorg dat je met deze 5 stappen goed voorbereid jouw eindejaargesprek in gaat!

Over Nina van Arum

Nina van Arum is multi-ondernemer en leiderschapscoach.

Zij is zelf werkgever, bestuurder en mede-eigenaar van verschillende bedrijven. Voordat zij 9 jaar geleden het ondernemerschap instapte heeft ze 16 jaar ervaring als loopbaancoach opgedaan. Nina ademt persoonlijke ontwikkeling.

In al die jaren is het haar opgevallen dat 9 van de 10 gesprekken niet goed voorbereid zijn. Of dit nu een ontwikkelgesprek is met een leidinggevende, directie en/of bestuur. Ook de gesprekken met een bedrijfsarts wanneer je terugkeert vanuit een burn-out. Vaak zijn we vergeten zélf vooraf in regie te zijn over je eigen leven/loopbaan.

Met als gevolg? Een onnodige vertraging in de carrière en persoonlijke ontwikkeling van… jou!

Tijd voor verandering!

Om deze reden heeft Nina al haar kennis en expertise in deze praktische cursus samengebracht. Met toegankelijke video’s en een werkboek heb jij binnen een mum van tijd weer regie over je carrière en stap je goed voorbereid jouw eerst volgende eindejaar- of ontwikkelgesprek in. 

 

Omdat samen aan zoiets starten vaak waardevol is, heb ik de mogelijkheid een extra werkboek erbij te bestellen.

Zij deden de cursus:

Zij deden de cursus:

“Stap uit de plannen van anderen en creëer vandaag nog een eigen plan over jouw professionele carrière en loopbaan."

Boost je carrière

Stap je nieuwe jaar in met vernieuwd zelfvertrouwen en helderheid over jouw professionele carrière. Neem deel aan deze transformerende cursus en overwin je angsten, stress en onzekerheden voor jouw eindejaargesprek.Deze cursus bestaat uit twee onderdelen. Video’s in een online omgeving en een uitgebreid werkboek. Het werkboek bevat de volgende hoofdstukken:Na aankoop van deze cursus ontvang jij direct toegang tot de online omgeving. Daarnaast krijg jij het werkboek hardcopy thuisgestuurd.

Tijdelijke korting:

149

naar:

119

Bekijk alvast een aantal pagina's.

Veelgestelde vragen

De video’s zijn gemiddeld 3-5 minuten en kun je per onderwerp/module volgen.
Het werkboek is iets wat je stapsgewijs invult en er steeds weer bijpakt. Gemiddeld 2-3 uur werktijd.

Juist! Vaak denken we dat dit soort cursussen alleen geschikt zijn voor werkende mensen. Maar juist wanneer je langzaam aan het terugkeren bent is het super waardevol om na te denken, waarom je in de burn-out bent beland. En weer stil te staan bij wat je zelf ook alweer wilt. Omdat de video’s kort zijn en het tempo van de gehele cursus door jou bepaald wordt. In het begin hebben we deze cursus voor de werkende professional gemaakt, maar door zoveel positieve reviews van re-integrerende mensen zien we in dat het ook hiervoor helpend en van waarde is.

Na het aanschaffen van de cursus krijg je het werkboek per post thuisgestuurd.

Door echt goed voorbereid te zijn op jouw eindejaargesprek weet je veel beter hoe je het gesprek ingaat, wat je wil bereiken en hoe je dit kunt doen.

Het werkboek bevat voorbeeld gesprekken en laat jou precies zien hoe jij de 

Ja, want je gaat aan de slag voor je volgende gesprek. En mocht je afgelopen gesprek nou niet naar tevredenheid zijn verlopen, kun je met de inzichten uit deze cursus toch een nieuw gesprek aanvragen óf de input uit deze cursus meenemen naar het eerst volgende evaluatiemoment.

Ja, natuurlijk mag dat. We gaan ervan uit dat je zorgvuldig met de inloggegevens omgaat. Maar met je partner, zus of collega ben je vrij deze cursus te volgen. Wel waarderen we het dat je dan het 2e werkboek erbij aanschaft. Uiteraard ontvang je dan ook 2 posters.

je hebt de komende drie jaar toegang tot deze cursus. Het is raadzaam en léérzaam deze einde van het jaar nog een keer te volgen. Het wordt een gewoonte in jouw jaarplanning, beloofd!

Ja, de prijs is inclusief 21% btw.