Back on Track Gesprek
"You know you're on the right track when

you become uninterested in looking back"-------------------------------------------------

Mensen die in het verleden bij mij terecht zijn gekomen, zijn altijd getipt of hebben mij online/offline

ontmoet en voelden direct dat ik de persoon ben die ze écht verder gaat helpen.

En voor welke uitdaging je ook staat?
Vind maar eens een objectief iemand die even met jou meekijkt, meedenkt

én tegelijkertijd positief kritisch aan jouw kant staat, écht in jouw team zit.

Iemand die niet projecteert, maar luistert en kansen ziet.

En soms wil je niet eerst naar je HR Manager, je bestuur, je collega's, je eigen management, je familie of vrienden.

Soms wil je gewoon even 1 op 1, even helemaal zelf de boel overdenken net vóór dat stadium.

Zelf, maar toch niet alleen.

Ik ben zo'n objectieve & veilige 1 op 1.


Kom weer in regie

Gun jezelf dit exclusieve back - on -track gesprek en kom weer in regie over jouw uitdagingenVul onderstaand formulier in en mijn team neemt op korte termijn

contact met je op om een gesprek met jou in te plannen.

Het gesprek met Nina duurt 60 minuten en kost € 150,- exclusief 21% BTW.


(twee termijnen mogelijk stuur dan even een e-mail naar team@ninavanarum.nl)

BOEK JOUW GESPREK

Wat ik doe


Wat ik doe en kan als coach komt niet uit een boekje of uit de coaching opleiding die ik ooit volgde. De allroundheid die ik heb (tegenwoordig wemelt het van business-life coaching titels) komt door expertise vanuit verschillende rollen die ik bekleed. Denk aan mijn rol als ondernemer, werkgever, bestuurder, adviseur, commercieel bedrijfskundige (meedenker), psychologie/zelfontwikkeling, levenservaringen en meer dan 16 jaar coaching ervaring (1000 coachées).

Poeh hé, da's een hele mond vol ; - )

--------------------------------------------------

Wat veel belangrijker is, is of het klikt.

En een ding staat bij mij als een huis, ik krijg altijd terug dat vooral de

extreem veilige omgeving die ik creëer, of het nu een coaching, groot event of lezing betreft, één van de succesfactoren

is van het traject die mensen met mij aangaan.

Reviews

“Ik wil je nogmaals bedanken voor het gesprek. Verrassend hoe jij door zo'n open en objectieve kijk naar mij en mijn vraagstuk openingen creëert richting mogelijke oplossingen. Gek genoeg kwam ik bij je met een specifiek loopbaanvraagstuk. Ik heb al maanden gesprekken met mijn leidinggevende en hr-manager, zonder enige progressie en een hoop energie verlies. En na dit uurtje met jou, weet ik precies hoe ik verder moet en niet alleen zakelijk haha!

Dank je wel, vooral voor het dingen weer eenvoudig maken. De vragen die je vooraf stuurde hielpen hier ook bij."

“Ik weet helemaal niet goed wat ik in deze review moet schrijven, behalve dat ik dit veel eerder had moeten doen en een grote DANK JE WEL Nina, prachtmens"