Ambitie-sessie voor STUDENTES

Hey, ontzettend leuke, ambitieuze en leergierige studente.

Sjonge, had ik even niet verwacht dat er zoveel studenten zouden reageren op mijn winactie van de JA-JIJ Journal! Ik las hierdoor veel persoonlijke verhalen van veel studentes...
waarin ik las dat wat inspiratie voor jullie in deze pittige corona-studietijd geen kwaad kan...

Deze massale inschrijving zette mij óók aan het denken, want buiten de twee bedrijven die ik run als werkgever en directeur én de activiteiten als oprichter/mede-bestuurder van twee stichtingen?

Krijg ik vooral véél energie van het enthousiasmeren van jonge vrouwen, van jullie dus!

Inmiddels heb ik al twee grote groepen studentes een ambitie-sessie kunnen geven en heb ik besloten nieuwe data te plannen (zie mijn Linkedin over de voorgaande sessies en reacties erover)

Voor je verder leest, is het ook belangrijk dat je energie krijgt van mij.
Anders is het zonde van jouw kostbare studie tijd.
Check hier mijn video hierover.

Omdat ik jullie nog kan wijzen op de KANS-RIJKE toekomst die wij in Nederland hebben en al onze privileges! Want hoe méér van jullie een mooie positie innemen op deze ingewikkelde aardbol, hoe meer jullie láter op jullie beurt weer gaan betekenen voor KANS-ARME vrouwen (mensen).

Om deze reden heb ik besloten om kosteloze ambitie-sessies in te plannen voor leuke, ambitieuze studentes (en uiteraard óók voor de studentes die zich even niet zo leuk voelen door al die corona-veranderingen!). 

Je kunt je onderaan deze mail inschrijven voor één van deze twee data.

maandag 18 januari 15: 30 - 17:30
maandag 01 februari 15:30 - 17:30

Kosteloos?

Ja! Ik zie dit als vrijwilligers werk, zoek me anders maar eens op via Linkedin. Dan léés je wel waar ik allemaal voor sta en wat ik doe. Maar het belangrijkste is dat ik weet, dat wanneer jullie straks zelf een invloedrijke positie hebben, genoeg verdienen en snappen wat KANS-RIJK zijn betekent?

Jij jezelf op jouw manier weer inzet voor kans-arme vrouwen en mijn verhaal weer doorverteld aan een nieuwe lichting studenten.

Oh, en natuurlijk mag je achteraf, na deze sessie een vrijwillige donatie doen aan de Ça Suffit Foundation, daarin zal ik niet tegenhouden 🙂

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten! En vertel en deel dit vooral ook met je studie-vriendinnen.

Liefs Nina